امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد نرم افزار perform3d
با سلام خدمت دوستان.
میخواستم بدونم چطور میشه در نرم افزار perform3d ستونها را در قابهای مفصلی مدل کرد.مدل من یک قاب 6 دهانه هست که دو دهانه از انها دارای مهاربند می باشد . میخواستم بدونم که ستونهای اطراف مهاربند و همچنین انهایی که در اطراف مهاربند نیستند را چطور میشه مدل کرد.
با تشکر از شما
پاسخ
کسی اینجا نرم افزار پرفرم رو بلد نیست من قبلا هم در مرد پرفرم سوال پرسیدم گفتن برو کتاب بگیر و اونیکه این حرف رو زد معلومه نمیدونه کتابای پرفرم به درد بخور نیستن.
شما از چه کتابی و یا راهنمای پرفرم استفاده میکنی؟
پاسخ
اگه من میگم فلان کتاب به درد نمیخوره باید اینقد حالیم باشه که بتونم بهترش رو بنویسم

پاسخ
(1392/6/17 ، 01:20 عصر)malaki_mall نوشته است: اگه من میگم فلان کتاب به درد نمیخوره باید اینقد حالیم باشه که بتونم بهترش رو بنویسم

من با شما موافق نیستم آقای مهندس!!! البته اگه جسارت نباشه باید بگم اینکه من بتونم تشخیص بدم چیزی به درد می خوره یا نه بستگی به این نداره که بتونم بهترشو بسازم، مهم اینه که در هنگام استفاده من از اون راضی باشم یا نه.
کتابهای آموزشی هم برای این نوشته میشن که کسایی که چیزی رو بلد نیستن یاد بگیرن، و اگه کسی نتونه از اون کتابا چیز یاد بگیره یعنی به درد نمیخورن.
بازم از شما عذر میخوام، ولی این نظر منه!
پاسخ
مطمئن باشید اگه کتابی بی کیفیت باشه و فروش نره هیچ ناشری روش سرمایه گذاری نمیکنه
پاسخ
لطفا یه نفر جواب سوال من را بده .کتابی که من استفاده میکتم از اقای حامد اسمعیلی هست.برای یاد گیری پرفرم کتابای زیادی نیست.یه کتاب دیگه هم هست که از اقای یاشار زرین قلم هست و متاسفانه همانطور که اقای civil007 اشاره کردن این کتاب ها برای اموزش ابتدایی پرفرم مناسب نیستن ولی برای کسایی که میخواهند فلسفه این نرم افزار را بدونن کتابای بدی نیست .منظورم اینه که اگر مبتدی باشی هیچی از این کتابا یر در نمیاری اما اگر پرفرم را به اندازه کافی مسلط باشی میتونی بفهمی تقریبا پرفرم پطوری کار میکنه.البته با توجه به user guide نرم افزار باید بگم این کتابا دقیقا ترجمه user guide نرم افزار هست .البته مثال های این نرم افزار میتونه کمک کنه که مدلسازی با این نرم افزار را یاد بگیری اما این مثال ها هم زیاد مفید نیستن .
اگر کسی از دوستان میدونه که چطورمیشه ستونهای اطراف مهاربند و همچنین ستونهایی که کنار مهاربند نیستند را در قاب های مفصلی مدل کنه ممنون میشم به من هم بگه
پاسخ
دوست عزیز من چندان اطلاعاتی ندارم اما براتون یه پاور پوینت در این رابطه میذارم، اما نمیدونم چقدر مفید باشه.

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

[تصویر:  ewz7oc7zuclgb8nt3ms.gif]
پاسخ
این تنها فایل اموزشی در اینترنت هست که خانم Samira mohsen در اینجا قرار دادن چاره ای نیس با این موجودی ها باید کار کنیم من خودم در مورد پروژه بتن در پرفرم دنبالش گشتم پیدا نکردم که مثال حل شده ای باشه در مورد مثال فولادی که بشه بهتون کمک کنه همون کتاب حامد اسمعیلی هست من یه کتاب دیگه هم دارم اونجا هم نبود تا بهتون کمک کنم ولی انشالا از هفته بعد قراره کلاس خصوصی Perform برم اونجا هر چی یاد گرفتم در سایت قرار میدم.
اونی که میگه باید حالیم باشه و از این حرفا معلومه از حرف زدنش که تا حالا Perform 3D رو ندیده و نمیدونه اصن به چه دردی میخوره معلوم نیس برای چی نظر داده!
پاسخ
(1392/6/17 ، 08:42 عصر)civil007 نوشته است: این تنها فایل اموزشی در اینترنت هست که خانم Samira mohsen در اینجا قرار دادن چاره ای نیس با این موجودی ها باید کار کنیم من خودم در مورد پروژه بتن در پرفرم دنبالش گشتم پیدا نکردم که مثال حل شده ای باشه در مورد مثال فولادی که بشه بهتون کمک کنه همون کتاب حامد اسمعیلی هست من یه کتاب دیگه هم دارم اونجا هم نبود تا بهتون کمک کنم ولی انشالا از هفته بعد قراره کلاس خصوصی Perform برم اونجا هر چی یاد گرفتم در سایت قرار میدم.
اونی که میگه باید حالیم باشه و از این حرفا معلومه از حرف زدنش که تا حالا Perform 3D رو ندیده و نمیدونه اصن به چه دردی میخوره معلوم نیس برای چی نظر داده!
خیلی ممنون از شما دوست گرامی.اگر امکانش را داره از مدرس این درس در مورد نحوه مدل کردن ستونهای مفصلی هم یه سوال بفرمایید.با تشکر از شما
میشه بفرمایید کجا کلاس خصوصی میرید؟تهران میرید و یا شهرستان خاصی هستید؟

پاسخ
باشه حتما.
در تبریز خواهم رفت در چند روز دیگه مسافرتم بعد از اینکه اومدم میرم کلاس.
برای این کلاس خیلی منتظر شدم تا کلاس تشکیل بشه ولی خیلی ها زیاد علاقمند نیستن به این نرم افزار میشه گفت میترسن!
منم بری پایان نامم با این نرم افزار کار میکنم.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود آموزش نرم افزار AutoCAD Structural Detailing 2014 آریانی 13 12,935 1401/12/18 ، 05:24 عصر
آخرین ارسال: hbcivil
  انتخاب بهترین نرم افزار برای ترسیم ساختمان بتنی eaglesweem 31 25,627 1401/5/24 ، 10:00 صبح
آخرین ارسال: saeedmassomi
  بهترین نرم افزار ترسیم نقشه سازه بتنی در cadکدام است؟ eaglesweem 64 43,496 1399/5/13 ، 11:18 صبح
آخرین ارسال: saeedmassomi
  نرم افزار لند hana_378 3 3,218 1398/1/26 ، 10:15 صبح
آخرین ارسال: Reza-MSR
  درخواست کمک در مورد نرم افزار ABAQUS sabet32 2 1,789 1395/7/19 ، 12:19 عصر
آخرین ارسال: sabet32
Rainbow نرم افزار ترسیم نقشه فولادی کد استیل m.m1313 23 14,686 1395/7/18 ، 02:14 صبح
آخرین ارسال: reza2434
  تحلیل بار لرزه ای در نرم افزار plaxis ya flac ninja25 1 2,065 1395/2/1 ، 10:52 عصر
آخرین ارسال: mortezafox
  سوال در مورد نرم افزار OpenSees halizade9965 0 1,624 1395/1/10 ، 12:03 عصر
آخرین ارسال: halizade9965
  نرم افزار رسم شکل تیر و خرپا و.. S.K.Y 1 2,603 1394/7/26 ، 09:52 عصر
آخرین ارسال: samisoft
  آموزش نرم افزار AutoCAD Structural Detailing زینب خوش کلام 16 12,607 1394/7/1 ، 11:55 عصر
آخرین ارسال: tahaatjensen

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان