موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
دوستان می خواستم یه سازه ی بتنی با دهانه های در یک جهت 10 متری و در جهت دیگر 6.5متری طراحی کنم.فقط 1 سقف هست اما بار زنده اش فوق العاده زیاده . چیزی حدود 700 کیلوگرم در هر متر مربع . لطفا اگه چیزی می دونید یا دیده اید پیشنهاد بدید . ممنون
موضوعها: 64
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سیستم سقف u-boot هم مناسب میباشد .
موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سقف کوبیاکس می تونه بار زنده حدود 700 رو تحمل کنه؟ من خودم نظرم دال مجوف هستش البته با استفتده از پوتر های فرعی . نظر شما چیه؟
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام
بله جناب مهندس
سقف کوبیاکس دارای 12 نوع کیج هست که با توجه به دهانه سازه و بار آن کیج ها طراحی شده و برای سازه انتخاب میگردند.
در ضمن بار زنده 700 کیلو هم میتونه تحمل کنه و تهران برای سنگینتر از اون هم حتی طراحی و اجرا کردند.
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1393/9/2 ، 04:02 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/9/2 ، 04:04 عصر، توسط Cobiax.)
با سلام
جناب مهندس با عرض معذرت باید بگم که سقف پیش تنیده محدودیت دهانه دارد و جدیدا به دلیل کابلهای چینی سقف خیز بر میداره و حتی دیده شده چند سازه هنوز بار گذاری نشده بود به دلیل خیز زیاد پایین اومده و تخریب شده.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
باسلام
با اجازه از استارتر
من هم سازه مشابعی دارم که دهانه 15 و 17 داره . به من سازه پیش تنیده را پیشنهاد دادن . و حالا کوبیاکس اشنا شدم . کاربری من تالار عروسی هست و فشار زیادی بر هر متر مربع وارد میشه . آیا کوبیاکس جوابگو هست و ایا کوبیاکس از نظر هزینه ارزانتر تمام میشه یا پیش تنیده ؟؟
فکر کنی در _1 پارکینگ دادیم سقف پارکینگ میشه تالار و سقف تالار هم هست یعنی حدود دو هزار چها صد متر مربع .
به طور مثال اجرای سقف کوبیاکس هر متر مربع چه مبلغی هزینه برمیداره ؟؟
موضوعها: 43
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
با سلام
مهندس عزیزی که گفتین کوبیاکس بهتره....
مد نظر باشه که سیستم یوبوت از هر لحاظ نسبت به سیستم کوبیاکس برتری دارد..
کافیس خودتون ی سرچی بکنین و تفاوت یوبوت و کوبیاکس رو متوجه بشین...