با سلام خدمت مهندسین عزیز. بنده می خواستم بدونم که در طراحی اتصالات ساده ، مقدارP رو باید چطور بدست آورد ؟ آیا در ایتبس باید مقدارش رو پیدا کنیم و بدیم یا بصورت دستی باید محاسبه کنیم ؟ من یک متنی خونده بودم و دراون نوشته بود که مقدارش ql/2 هستش. آیا این درسته ؟ و اگه درسته اون وقت مقدار q رو باید چطور بدست آورد ؟؟[/align]
1394/5/16 ، 12:27 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/5/16 ، 12:29 عصر، توسط miladezati.)
با سلام
بهتره این سنوال را دوستانی که در گیر پروژه های طراحی هستند جواب دهندومن برداشت خودم را می گویم.
ببینید اگر شما یک طراحی از صفر تا صد دستی را انجام می دهید طبعا برای استخراج نیروهای محوری ولنگرهای خمشی وبرشی در هر مقطع باید بروید سراغ 2 روش یکدهم دهانه وپرتال.این رابطه ای هم که گفتیدیکی از فرمولهای آن روشهاست..توصیه می کنم در سایت جستجو کنید فایلهای خوبی برای آموزش این دوروش وجود دارد
ولی نیروی محوری ستون برای ترکیب بار بحرانی از ایتبس هم قابل برداشت است می توانید از آن هم استفاده کنید.اگر کارتان پروژه دانشجویی هست باید ببینید استادتان کدام را خواسته.
ممنون مهندس. من پروژه هام رو دادم و الان می خواستم یاد بگیرم و بفهمم که طراحی اتصالات چطوری هستش. حقیقتش توی اینترنت خیلی گشتم و مطلب خاصی پیدا نکردم در موردش که کمکم کنه و جواب بگیرم. از توی همین سایت هم ql/2 رو یکی از دوستان راهنمایی کرده بوذ. ولی بازهم برای من خود q در این فرمول جای سواله که چطور بدست میاد ..