موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
به نطر من مدلش کنید خیلی بهتره هم راحت تره ونیاز به محاسبه ی دستی نیست وهم به وافعیت نزدیکتره چون خلاصه خرپشته ای وجود داره..
اعتبار:
9
سپاس ها 0
خوب خرپشته هم مثل سایر طبقات با بار زنده و مرده ی مشخص ودیوارهای جانبیشه همون طور که ستون ها وتیرهای سایر طبقات به صورت دستی محاسبه میشن خرپشته هم به همین شکله ...اگه پروزه ای دارید که با محاسبه ی دستیه میتونید ازش کمک بگیرید فکر نکنم مطلب یا نکته ی خاصی با عنوان طراحی خرپشته جایی باشه شما بحث طراحی دستی ساختمان رو بخونید
اعتبار:
9
سپاس ها 0
فکرکنم اونجوری که از قبل یادمه باید واسه بارهای ثقلی قاب رو با روش یک دهم دهانه تحلیل کنید...البته قبلش باید بار سطحی سقف رو که هم بار مرده هست هم زنده ...(با در نطر گرفتن ترکیب بار مناسب )به صورت بار خطی در بیارید سهم هر تیر به اندازه ی سطح بارگیرش میشه مثلا تیرهایی که تیرچه ها روی اونا قرار داره دوتا تیر هستش که سهم هرکدوم میشه نصف بار هر سقف ...اگر بار سطحی سقف رو نصف کنید بعد در نصف طول دهانه ی تیری که تیرچه روش قرار نداره ضرب کنید بار به صورت خطی بدست می یاد درمورد بار خظی دیوارها هم باید به بار خطی سقف ک قبلا حساب کردید اضافه شه......خوب بعد از اینکه بار گسترده ی خطی تیر هارو حساب کرد میرسه به اینکه از روش یک دهم دهانه قاب رو تحلیل کنید میتونید در مورد روش قاب یک دهم دهانه توی همین سایت مطالب مفید رو دریافت کنید وفکر کنم با یه مثال توضیح داده باشه ...در مورد نیروهای محوری ستون هم نکاتی هست که الان حضور ذهن ندارم وافعا میترسم اشتباه بهتون بگم...بعد از بدست اوردن نیروها ولنگرها هم حالا باید طراحی تیر وستون رو انجام بدید با روش سعی و خطا وایییییییییی چقدر سخته خودمم گیج شدم در کل موفق باشید..