موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام به دستان عزيز \ انسان مي بايست از خالق تشكر كند چرا كه آن بود كه اين تكنولوژي را گذاشت تا يك شخصي بنام x مخترع شود ، تشكر مي كنم از تمامي عزيزان ،سروران راه علم و دانش كه وظيفه خود را خدمت به مخلوق مي دانند .و سپاس از مدير وبسايت بابت تمام زحمات ارزنده.
موضوعها: 3,884
اعتبار:
219
سپاس ها 38
سپاس شده 500 بار در 923 ارسال
sarisa کدوم فایل دانلود نمیشه؟
موضوعها: 25
اعتبار:
0
سپاس ها 0
به عنوان یکی از عضوهای قدیمی سایت پیشنهادی دارم قیمت های وی ای پی کمی غیر معقوله سالی 2000 تومن...
اصلا شما به فکر اینده نیستین الان خداروشکر نزدیک 90هزار تا عضو دارین ولی به نظرتون سایت چقدر دیگه کشش داره چقدر مهندس داریم که بازم بخوان بیان ثبت نام کنن مسلما هر روز کم وکمتر میشه شما برفرض الان ماهی 100 تا ثبت نامی دارین ماهی مشه 200 هزار تومن که کمکی می کنه به ادامه فعالیت سایت..
ولی ایا چند ماهه دیگه هم وضع به همین روال خواهد بود مسلما نه
شاید برج 7 یا 8 ماهی 20 الی 30 تا هم ثبت نامی نداشته باشید اونموقع برای تامین هزینه های سایت مجبورین از خودتون مایع بزارید ولی چقدر از خودتون روزی مجبور میشید بخاطر هزینه زیاد سایت رو تعطیل کنید و این مسیر عالی متوقف شه...
من مشکلی با کاربران جدید ندارم اما بیاییم و کمی واقع بین باشیم دیروز تو یکی از سایت های چت بودم واسه وی ای پیش ماهی 5000 تومن میخواست ولی اون کجا این کجا ایا واقعا سایت چت ارزش اینهمه هزینه رو داره ایا نبایدبیشتر واسه این سایت هزینه کرد به نظر من برای ادامه حیات سایت حداقل تا 5 سال دیگه باید سیستم رو تغییر بدین و ماهیش کنید ماهی 1000 تومن و سالی 5000 هزار ..
البته این یک پیشنهاد بود و امیدوارم کاربران جدید از من دلخور نشوند چون سالی 2 تومن اصلا معقولانه نیست و به نفع سایت نیست .
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام من تازه تو این سایت ثبت نام کردم اما متاسفانه نمیتونم عضویت ویژه بشوم اررو میده.باتشکر
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام
من حدود چند ماه پیش حق عضویت پرداخت کردم.
الان چطور میتونم ازش استفاده کنم.موقع دانلود میگه باید حق عضویت بدی؟
موضوعها: 3,884
اعتبار:
219
سپاس ها 38
سپاس شده 500 بار در 923 ارسال
با همون نام کاربری که vip گرفتید وارد بشید/
اعتبار:
0
سپاس ها 0
باسلام