من تو کنترل واژگونی به یه مشکلی خوردم...عددی که ETABS برای کنترل میده خیلی بزرگه...نمیدونم چرا اینجوریه.میشه چک کنید ببینید میتونید مشکل رو پیدا کنید یا نه؟ :(
امتیاز موضوع:
علت جواب ندادن کنترل واژگونی در ETABS ؟
|
سلام
سازه شما از لحاظ مدل سازی مشکل داره ![]() ![]()
tabriz-project.com
1393/9/6 ، 03:26 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/9/6 ، 03:27 صبح، توسط صفرکیلومتر.)
سلام
در جایی ندیدم مقدار مجاز پیچش برای یک المان مثل تیر یا ستون ویا طبقه گفته شده باشه. همه طراحها ومهندسین از کلمه "زیاده" استفاده میکنندولی کسی نیست بگه از چه مقداری زیاده. .دوستان عزیز کسی حد ومرز مشخصی رادر مورد پیچش اطلاع داره؟ وقت چه عددی زیاده وحد قابل قبولش چقدره.مثلا دراین سئوال پیچش 5381 زیاد تشخیص داده شده مقدار 3000 و1500 و800 بود چطور.آیا بازهم زیاد بود یا قابل قبول؟
عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
جناب مهندس
1.این ستون هایی که مشخص کردین ، نیاز طراحی بوده(برای تا مین پارکینگ) و ستون حذف نشده و تغییر آکس داده ....بنظرتون باید چیکار کنم؟ 2.در مورد تیر داخل دیوار برشی ، چه اشکالی وجود داره؟
1393/9/6 ، 11:47 صبح
سلام
همونطور که مهندس نقیبی عزیز فرمودن در مدل سازی و اجرا و کلا در اصول مهندسی این طرح رد میشه ستونها باید توی یک راستا باشن و توی قاب در طبقات پایین حذف نشن. دیوار برشی هم جای خود داره مفصلی کردن تیر داخلی دیوار برشی هم از کارهای اشتباهیه که باب شده. در سازه بتنی درجا هیچگونه اتصال مفصلی معنی ندارد. البته از عکس مشخصه مقطعی ندادید بهش. مقطعی برابر با تیرهای اطراف بهش بدید در ضمن سازه های بتنی خصوصا با دیوار برشی بحث واژگونی براش اتفاق نمیفته و ضریب اطمینان که فرمودید از 1.75 بیشتر میشه یا حداقل من ندیدم که این اتفاق بیفته و عدد عموما بزرگ میشه شما محاسبات دستیتونو قرار بدید البته بعد از اصلاح مدل موفق باشید |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان