موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1391/12/3 ، 10:22 عصر)mr_next نوشته است: ولی تا 50 درصد میتونه وزن بار زنده هر طبقه رو کم کنه که در ساختمانهای بلند به توجه به انتقال وزن به ستون طبقات پایینتر میتونه تاثیر به سزایی بگذاره
بله کاملا صحیح است ولی دقت کنید اکثرن میزان بار زنده نسبت به بار مرده کمتر می باشد ولی به نظر من نیز باوجود اینکه آیین نامه اجازه داده و حداقل میشه سازه را سبک تر طراحی کرد، چرا نباید اینکار را کرد. (حتی اگر ناچیز باشه)
به نظر من علت اصلی اینکه اکثرا اعمال نمیشه برای راحتی کار هستش همانگونه که بسیاری از طرح ها بهینه نبوده و بسیار دست بالاست (به جهت اینکه روی سازه و بهینه کردن آن کار نمی شود).
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام خدمت همه ي دوستان
در زمينه ي كاهش سربار بايد به كيفيت اجراي ساختمان در ايران هم توجه كرد . اگر از كيفيت اجراي پيمانكار اطمينان داريد ( بخصوص در ساختمان بتني ) اين كار ترجيح داده مي شود . نكته ي ديگري كه وجود دارد اينه كه در ساختمان فلزي اين كار باعث ايجاد ترك هاي در كچ كاري مي شود كه زيبايي رو از اون مي گيره اما اگه از روش هايي مانند سقف كاذب استفاده بشه تا از نمايان شدن آن جلوگيري شود باز هم من شخصا ترجيح مي دهم كه از كاهش سربار استفاده كنم .
موضوعها: 39
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ببخشید چرا این فایل ترکیبات بار وارد نشده؟ینی میشه وارد نکنیم؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
خسته نباشید اگر امکان داره نقشه معماریشم بزارید ممنون
موضوعها: 7
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام. آیا سقف شیبدار درست مدلسازی و طراحی شده؟