موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام. برای اینکه بدونیم مثلا آیا یک سازه ای که میبینیم ,شرقی غریبیه یا شمالی جنوبی باید چکار کنیم ؟
مثلا تو شهرک ها که حیاط و ... در کار نیست و موقعیت سازه ای مشخص نیستش
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام
فرق پلان خانه شمالی با خانه جنوبی چیست؟
موضوعها: 15
اعتبار:
2
سپاس ها 0
ساختمان های که جنوبی هستند از دوطرف نور می گیرند.ولی ساختمان های که شمالی هستندازیک طرف آزاد هستند وازیک طرف نورمیگیرندوبرای اینکه نور بیشتربگیرندازنورگیر(پاسیو)استفاده میکنند
موضوعها: 34
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
سلام شما که فرمودین اگر ورودی پلان از شمال به سمت جنوب باشد،ساختمان جنوبی و عکس آن ساختمان شمالی است .
پس چون در آپلود عکس زیر ساختمان شمالی از جنوب وارد شمال میشه ساختمان شمالی و در ساختمان جنوبی از شمال وارد جنوب میشه جنوبی میگن منظور شما اینه؟
بر طبق درجه میخام بدونم جدا از اینکه ساختمان های شمالی اول وارد حیاط بعد وارد خانه میشه و جنوبی بلعکس البته شما برای پلان گفتین نه موقعیت کروکی پلان
واسه تعبیر من هم این موضوع صدق میکنه؟؟
http://uupload.ir/files/wwe_s.jpg
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی
موضوعها: 10
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
(1394/8/2 ، 06:47 عصر)engineer2014 نوشته است: سلام شما که فرمودین اگر ورودی پلان از شمال به سمت جنوب باشد،ساختمان جنوبی و عکس آن ساختمان شمالی است .
پس چون در آپلود عکس زیر ساختمان شمالی از جنوب وارد شمال میشه ساختمان شمالی و در ساختمان جنوبی از شمال وارد جنوب میشه جنوبی میگن منظور شما اینه؟
بر طبق درجه میخام بدونم جدا از اینکه ساختمان های شمالی اول وارد حیاط بعد وارد خانه میشه و جنوبی بلعکس البته شما برای پلان گفتین نه موقعیت کروکی پلان
واسه تعبیر من هم این موضوع صدق میکنه؟؟
http://uupload.ir/files/wwe_s.jpg
سلام
تعبیر شما درست است.
عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام
به بنده هم همین چیزارو گفتن سر کلاس ولی باید یه ربطی بین شمالی جنوبی بودن و شرقی غربی بودن ساختمان با جهت تابش نور خورشید و همچنین وزش بادهای گرم و سرد در طول فصول وجود داشته باشه که میگن مثلا بهتره سمت غرب یا سمت شمال ساخت وساز کنیم .مثلا الان من شنیدم یکی از استادهای رشته ساختمان یا معماری که نمیدونم اسمشم چیه توی شیراز ساختمونی ساخته که در طول سال نه نیازی به امکانات گرمایشی داره نه سرمایشی . اگه امکان داره و با یکی از این استادای متبحر گفتگو کنین ببینین جریان اصل قضیه چیه یا حداقل یه سایتی معرفی کنین یا کتابی در این زمینه که بتونیم به جواب همه این سوالها برسیم