سازه من دریفتش خیلی از مقدار مجازش بیشتر میشه(تقریبا" دو برابر)، چیکار کنم که دریفتش پایین بیاد لطفا راهنمایی کنین واقعا گیر کردم
امتیاز موضوع:
فوری:درخواست چک کردن ایتبس (پروژه بتن 7طبقه)
|
1392/6/21 ، 04:27 عصر
سلام بی زحمت فایلet$ یا e2k رو اپلود میکنید
یکی نیس منو راهنمایی کنه؟؟
1392/6/21 ، 06:29 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/21 ، 06:30 عصر، توسط malaki_mall.)
چیزایی که به نظر من میرسه
افزایش ابعاد مقاطع به خصوص افزایش ارتفاع تیر استفاده از مقاطع مستطیلی به جای مربع جهت ستونها استفاده از پریود تحلیلی جهت محاسبه ضریب زلزله(صرفاً جهت کنترل جابجایی) استفاده قاب خمشی ویژه به جای قاب خمشی متوسط در نهایت اگه بازم جواب نگرفتین باید در انتخاب سیستم مقاوم جانبی تجدید نظر کنید. (استفاده از قاب مختلط)
سلام
اغلب موارد معمول مدلسازی وطراحی را رعایت کرده اید بجز دومورد زیر را که اگرچه تاثیری روی دریفت ندارندولی بهتره اصلاح شوند.. 1-ستونهای دیوار های برشی نامگذاری نشده اند(باید همنام با دیوار باشند.بطور مثال هر دو p4) 2-اتصال پله مفصلی باشد! به نظرم علاوه بر نکاتی که مهندس علوی گفتند اکر به جای استفاده از 4 دیوار برشی در جهتYدوتای اونرا در جهت xاستفاده می گردی نتیجه بهتری به لحاظ دریفت می گرفتی..
1392/6/21 ، 07:12 عصر
متاسفانه پروژه دانشجویی هستش و نمی تونم جهت دیوار برشی رو عوض کنم ، من از نظرات مهندس علوی استفاده کردم اما کاهش دریفتم قابل ملاحظه نبود . و به نظرم شرایط استفاده از قاب خمشی ویژه رو ندارم!
سلام
در سازه های فولادی دیده ام وقتی در جهت دریفتدار المانهایی را که انرژی بیشتری جذب کرده اند افزایش مقطع می دهیم در کاهش دریفت موثر است.در این سازه علیرغم اینکه مقطع بزرگتر c60x60تعریف وجایگزین ستونهای بجرانی کردم (هیچکدام از تیرها وضع بحرانی ندارند)تاثیر محسوسی روی دریفت نکرد.دوستان علت رامی دانند؟یکی از قابهای جهت x که ستونهای با جذب ماکزیمم انرژی دارد در شکل پیوست ملاحظه می شود. به نطرم گلی خانم موضوع مهمی را مطرح کرده اند وارزش بحث ونتیجه گیری کامل را دارد. (1392/6/21 ، 07:12 عصر)goli21 نوشته است: متاسفانه پروژه دانشجویی هستش و نمی تونم جهت دیوار برشی رو عوض کنم ، من از نظرات مهندس علوی استفاده کردم اما کاهش دریفتم قابل ملاحظه نبود . و به نظرم شرایط استفاده از قاب خمشی ویژه رو ندارم! سرکار خانم کاری نداره.یک کپی بگیرید ودر نسخه کپی ،امتحان کنید اگر جواب گرفتید هم به اطلاع بچه های مای سیویل برسونید وهم استادتون را مجاب کنید.باور کنید من تاکنون این تعداد دیوار برشی آنهم در یک جهت راندیده ام.
1392/6/21 ، 07:31 عصر
اگه در هر دو جهت از سیستم دیوار برشی استفاده کنم قطعا جواب میده.
یعنی واقعا این سازه شدنی نیست؟؟ آخه از استادمون بعیده! |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان