امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوری.پروفیل عرضی پروژه راهسازی
سلام.مهندسان گرامی در پروفیل عرضی چند سوال اساسی دارم که باعث شده نتونم پروژه رو جلو ببرم.لطفا کمکم کنید.پروژه من به صورت دستی میباشد. ممنون.

من روند کارم رو براتون میگم لطفا اگه جاییش اشتباه بودبه من بگید.اول روی نقشه توپوگرافی روی ایستگاه ها خط عمود رسم میکنم بعد به اندازه عرض سواره رو و میانه رو و شانه جدا میکنم ، به طور مثال ۴ متر عرض سواره رو رو به مقیاس ۱:2000 ببرم میشه ۰/2سانتی متر که من جاده رو ۴ خطه در کل در نظر گرفتم که برای راه رفت، عرض کلی میشود ۰/4سانتی متر که خیلی کوچک میشه.پس باید چیکار کنم.بعد ارتفاع ها رو میخونم واسه ارتفاع زمین ،ولی برای ارتفاع پروژه فقط نقطه ی میانه راه یا همون (سی ال) رو از روی خط پروژه پروفیل طولی میخونم و واسه بقیه نقاط با توجه به شیب سواره رو و شانه ارتفاع خط پروژه رو بدست میارم.اگر اشتباه میکنم لطفا بگید.سوال بعدی واسه پروفیل عرضی هست که من باید فقط ارتفاع یعنی محور عمودی رو فقط به مقیاس ۱:200ببرم یا محور افقی هم باید مقیاس بگیره .؟مثلا ۴ متر عرض سواره رو رو باید چه عددی نشون بدم در محور افقی؟

خواهشها اگر میدونید بگید
پاسخ
(1394/11/9 ، 04:34 عصر)spain نوشته است: سلام.مهندسان گرامی در پروفیل عرضی چند سوال اساسی دارم که باعث شده نتونم پروژه رو جلو ببرم.لطفا کمکم کنید.پروژه من به صورت دستی میباشد. ممنون.

سلام

(1394/11/9 ، 04:34 عصر)spain نوشته است: من روند کارم رو براتون میگم لطفا اگه جاییش اشتباه بودبه من بگید.اول روی نقشه توپوگرافی روی ایستگاه ها خط عمود رسم میکنم بعد به اندازه عرض سواره رو و میانه رو و شانه جدا میکنم ، به طور مثال ۴ متر عرض سواره رو رو به مقیاس ۱:2000 ببرم میشه ۰/2سانتی متر که من جاده رو ۴ خطه در کل در نظر گرفتم که برای راه رفت، عرض کلی میشود ۰/4سانتی متر که خیلی کوچک میشه.پس باید چیکار کنم.

روند کار شما درسته.

پیشنهاد میکنم مقداری از عرض شانه ها بیشتر نقطه برداشت کنید (بخاطر شیروانی ها و ترانشه ها)

(1394/11/9 ، 04:34 عصر)spain نوشته است: بعد ارتفاع ها رو میخونم واسه ارتفاع زمین ،ولی برای ارتفاع پروژه فقط نقطه ی میانه راه یا همون (سی ال) رو از روی خط پروژه پروفیل طولی میخونم و واسه بقیه نقاط با توجه به شیب سواره رو و شانه ارتفاع خط پروژه رو بدست میارم.اگر اشتباه میکنم لطفا بگید.

دقیقا درسته.

(1394/11/9 ، 04:34 عصر)spain نوشته است: سوال بعدی واسه پروفیل عرضی هست که من باید فقط ارتفاع یعنی محور عمودی رو فقط به مقیاس ۱:200ببرم یا محور افقی هم باید مقیاس بگیره .؟مثلا ۴ متر عرض سواره رو رو باید چه عددی نشون بدم در محور افقی؟

خواهشها اگر میدونید بگید

مقیاس ارتفاعی و طولی مقاطع عرضی با هم برابرند.(هر دو 1:200 یا 1:100 و ...)

موفق و موید باشید.
/
پاسخ
با تشکر فراوان از شما.فقط مسئله ای که باعث شده من شک کنم این هست که عرض ها وقتی روی نقشه توپوگرافی میروند (مقیاس) خیلی کوچک میشوند نظیر همون 0.4سانتی متر که بالطبع برای عرض شانه خیلی کمتر از این مقدار میشود .به نظر شما این اشکالی ندارد؟
پاسخ
(1394/11/10 ، 11:24 صبح)spain نوشته است: با تشکر فراوان از شما.فقط مسئله ای که باعث شده من شک کنم این هست که عرض ها وقتی روی نقشه توپوگرافی میروند (مقیاس) خیلی کوچک میشوند نظیر همون 0.4 سانتی متر که بالطبع برای عرض شانه خیلی کمتر از این مقدار میشود .به نظر شما این اشکالی ندارد؟

نه هیچ اشکالی ندارد.

مقادیر را به مقیاس ضرب کنید بعد به واحد اندازه گیری خود تبدیل کنید.

مثلا میخواهیم 10 متر روی زمین را روی نقشه با مقیاس 1/200 نشان دهیم.

10m*(1/200)*100cm=5cm

نتیجتا 10 متر روی زمین برابر است با 5 سانتی متر روی نقشه با مقیاس 1/200. و یا (خطی به طول 10 متر با مقیاس 1/200 طولی برابر با 5 سانتی متر خواهد داشت)

موفق و موید باشید.
/
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روال انجام پروژه راه sersoos 3 2,519 1394/6/15 ، 11:19 عصر
آخرین ارسال: hamed_h_ci
Information درخواست همکاری در انجام پروژه راه به صورت دستی... gh.karbasi 10 5,642 1393/11/26 ، 04:40 عصر
آخرین ارسال: bobo_pooya
  کمک در پروژه راه تارا2 1 1,998 1392/11/15 ، 02:59 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
  در خواست پروژه راهسازی به صورت دستی SAMI SAM 3 3,698 1392/10/15 ، 10:50 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
  در خواست پروژه راه با لند ؟ akram 0 1,728 1392/6/18 ، 12:39 عصر
آخرین ارسال: akram

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان