امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قاعده 100-30 چه زمانی کاربرد دارد
در چند جمله خلاصه بیان می کنم که برنامه ایتبس تمامی ستونها ( اثر متعامد و غیره ) را بر اساس تمامی ترکیب بارها کنترل می کند و قابلیت مجزا ساخت ستون با قاعده 30 درصد جهت متعامد را نخواهد داشت بر این اساس دو فایل مجزا تهیه کرده سپس در یک فایل با ترکیب بار متعامد بر دسته ستونهای با قاعده متعامد طراحی نموده و بار دیگر در فایل دوم با ترکیب بار معمول برای باقی ستونها ( خارج از قاعده 30 درصد متعامد ) کنترل و طراحی می نماییم بعد از اتمام کار ستونهای طراحی شده و بحرانی را در یک فایل اصلی طراحی نهایی می نماییم .

پاینده باشید
پاسخ
(1394/5/17 ، 02:14 عصر)کیوان بابایی نوشته است: در چند جمله خلاصه بیان می کنم که برنامه ایتبس تمامی ستونها ( اثر متعامد و غیره ) را بر اساس تمامی ترکیب بارها کنترل می کند و قابلیت مجزا ساخت ستون با قاعده 30 درصد جهت متعامد را نخواهد داشت بر این اساس دو فایل مجزا تهیه کرده سپس در یک فایل با ترکیب بار متعامد بر دسته ستونهای با قاعده متعامد طراحی نموده و بار دیگر در فایل دوم با ترکیب بار معمول برای باقی ستونها ( خارج از قاعده 30 درصد متعامد ) کنترل و طراحی می نماییم بعد از اتمام کار ستونهای طراحی شده و بحرانی را در یک فایل اصلی طراحی نهایی می نماییم .

پاینده باشید
سلام
آقای مهندس ممکنه قسمتی را که علامت زدم بیشتر توضیح بدین؟منظورتون اینه که در فایلی که ترکیب بار متعامد دادیم
چون همه ستونها از 100-30تاثیر گرفته اند ما فقط تاثیر اونها را روی ستونهای حاثز شرایط در نظر می گیریم وابعادشون را برداشت می کنیم وابعاد بقیه ستونها را از فایلی که ترکیب
بار100 -30 نداره برداشت می کنیم
برداشت می کنیم؟.

پاسخ
Chili ,

باسلام

دو فایل تهیه می کنیم ، فایل اول ستونهایی را که از قاعده ۳۰ درصد پیروی می کنند تحت اثر ترکیب بار متناسب ( ترکیب بار با اثر ۳۰ درصد جهت متعامد زلزله ) طراحی می نمائیم .
سپس در فایل بعدی که فایل دوم می باشد ستونهای خارج از قاعده ۳۰ درصد جهت متعامد را با ترکیب بار متناسب طراحی می نمائیم .

پاینده باشید و ماندگار
پاسخ
(1394/8/18 ، 04:31 عصر)کیوان بابایی نوشته است: Chili ,

باسلام

دو فایل تهیه می کنیم ، فایل اول ستونهایی را که از قاعده ۳۰ درصد پیروی می کنند تحت اثر ترکیب بار متناسب ( ترکیب بار با اثر ۳۰ درصد جهت متعامد زلزله ) طراحی می نمائیم .
سپس در فایل بعدی که فایل دوم می باشد ستونهای خارج از قاعده ۳۰ درصد جهت متعامد را با ترکیب بار متناسب طراحی می نمائیم .

پاینده باشید و ماندگار
سلام
مهندس بابایی
این جواب شما مشابه جواب قبلی شماست که برای من ابهام داشت.لطفا جواب برداشت من از توضیح قبلی خودتون را با تایید یا رد مشخص کنید.

با تشکر
پاسخ
توضیحات شما در ارسال فوق صحیح خواهد بود .
پاسخ
سلام :
من پس حدود بیست و هفت سال سابقه فنی - مهندسی به این نتیجه رسیده ام که :
تا ما در وادی مهندسی بتوانیم به یک قاعده و آئین نامه کلی برسیم ۹۹% از ساختمانهای ما ساخته شده است و آئین نامه های ما برای یک درصد مابقی مفید خواهد بود !!!
پاسخ
دو نکته از 1000 نکته ای که در سبز سازه یاد میگیرید.
این بار درباره ی قاعده ی بسیار مهم 100-30 :

در هنگام اعمال نیروی زلزله ­به­ صورت 100-30، منظور کردن برون محوری اتفاقی، تنها در امتدادی که 100% نیرو اعمال می­ شود الزامی است. به همین علت در مثال تصویری فوق (به سبز سازه مراجعه کنید)، نیروی زلزله در جهت x به­ صورت Exall تعریف شده که به­ این معناست که در آن خروج از مرکزیت­ های تصادفی منظور شده است.
مطابق با مثال مطرح شده(به سبزسازه مراجعه کنید) بایست Eyall+0.3Ex، Eyall-0.3Ex، Exall-0.3Ey نیز در نرم­ افزار تعریف شوند.

منبع و پاسخ سوال:
http://sabzsaze.com/100-30-rule/
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه پارامترهایی را با قاعده 30-100 کنترل کنیم ؟؟ hossein faridpour 1 1,729 1395/3/5 ، 11:23 صبح
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  وجود ستون در میان دیوار برشی مشکلی دارد ? lord87 8 3,670 1394/8/18 ، 11:12 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  آیا پریود بالا مشکلی دارد ؟ lord87 49 17,252 1392/3/17 ، 11:31 صبح
آخرین ارسال: حمید فلاح منش
  اعمال قاعده 100-30 در سازه های بتنی ؟ malaki_mall 16 8,659 1392/3/16 ، 03:15 عصر
آخرین ارسال: malaki_mall

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان