موضوعها: 81
اعتبار:
42
سپاس ها 4
سپاس شده 7 بار در 5 ارسال
(1395/2/6 ، 01:38 صبح)faromi نوشته است: دوستان کسی نحوه استفاده از اینها را بلد است
سلام
این لیسپ برای ترسیم درب در داخل مدل کاربرد دارد و با دستور DRS اجرا می شود. منتها این لیسپ شما دارای خطا در یک قسمتی از کدنویسی می باشد که در هنگام اجرا لغو می شود.
لیسپ مشابه ای در لینک زیر وجود دارد که می توانید استفاده کنید.
http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...9#pid62329
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
دوستان من از دستور TLEN بمنظور متره کردن بارها استفاده کردم و کارکردن با آن بسیار راحت میباشد ولی اخیرا بعد از اینکه از LOAD APP لود میکنم و از طریق TLEN فراخوان میکنم موس بشکل مربع کوچک تبدیل میشود متاسفانه طول هر المان را جداگانه میدهد و دیگر طول ها را باهم جمع نمیکند درصورتیکه به تنظیمات هم دست نزدم... کسی میتواند برای رفع این مشکل کمکی کند؟
اعتبار:
42
سپاس ها 4
سلام
لیسپ TLEN را مجددا از سایت دانلود و لوود کنید، احتمالا مشکل حل شود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
عرض سلام.لیسپ اندازه گذاری طول و عرض میخواستم لطفا داخل سایت بذارین
اعتبار:
42
سپاس ها 4
(1396/10/13 ، 12:15 صبح)m jalal نوشته است: عرض سلام.لیسپ اندازه گذاری طول و عرض میخواستم لطفا داخل سایت بذارین
سلام
با ابزارهای اندازه گذاری خود اتوکد اینکار براحتی قابل انجام است.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام و احترام. ضمن تشکر وقدردانی از قرار دادن این لیسپهای کاربردی و عالی به صورت رایگان. یک سوال راجع به نحوه استفاده از لیسپ NUMINC داشتم : هنگام کلیک کردن در مکان قرار دادن متن ؛ چطور می توانم متن مورد نظر را به درجه دلخواه بچرخانم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با عرض سلام مجدد. من به یک لیسپ نیاز دارم که سر تقاطعها با مشخص کردن طول یک پخ آن پخ را ترسیم کند . مخصوصا اگر ARC داشته باشیم.آیا در این زمینه لیسپی هست ؟با تشکر.