موضوعها: 67
اعتبار:
59
سپاس ها 2
سپاس شده 6 بار در 3 ارسال
سلام
ممنون از این مطالب
من چندین بار تاکید کردم خیلی این روش نا درسته
این روش فقط برای سازه فلزی مفصلی درسته فقط و فقط
در سازه های قاب خمشی لنگر از نیروی محوری تعیین کننده تره
موضوعها: 12
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام
آقای مهندس اگه نظر شما اینه که این روابط برای اتصال مفصلی ستون به پی میباشد، پس مقدار 1.2E برای چیست؟
درحالی که هیچ لنگری از ستون به پی منتقل نمیشود!
لطفا کمی توضیح دهید.
متشکرم.
اعتبار:
59
سپاس ها 2
سلام
در سازه مفصلی تحت بار جانبی فقط در ستونهای متصل به بادبند نیروی محوری قابل ملاحظه میشه
برای دیگر ستونها تحت بار ثقلی نیروی بحرانی فقط به وجود میاد...
در کل در اتصال گیردار لنگر و نیروی محوری و در اتصال مفصلی فقط نیروی محوری موجوده
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ولی در هیچ جا صریحا ننوشته که این نوع محاسبه فقط برای اتصال مفصلی ستون به پی اعتبار داره.
درسته در جلد 2 بتن مستوفی نژاد ذکر شده که زمانی که لنگر موجوده بایستی درصدی از آن را در نظر گرفت.
اگر این روش اشتباست پس چرا محاسبات دستی به روش بالا و نرم افزار اینقدر به هم نزدیکن؟!!
اعتبار:
59
سپاس ها 2
شما توی سازه بتنی امتحان کردید؟نزدیک بود جوابا؟
اعتبار:
0
سپاس ها 0
بله
جوابا خیلی نزدیک بودن
خودتونم میتونید امتحان کنید بعد با روشی که توضیح دادم نرم افزار رو تصحیح کنید واز ضرایب پیشنهادی استفاده کنید و مقایسه کنید!
لطفا با چندتا مثالی که پیوست شده امحان کنید با مثال های خودتونم چک کنید.
اعتبار:
59
سپاس ها 2
در اولین فرصت حتما
من به کمک دوست و همکار عزیزم آقای مهندس پناهی نرم افزاری تحت اکسل تهیه کردم که بسیار جامع هستش
این روشی که شما گفتید هیچ وقت برای سازه ی بتنی نمیتونه جواب قابل قبولی بده به ما
مخصوصا و مخصوصا برای ستون ها کنج که خیلی لنگر تعیین کننده میشه
موضوعها: 81
اعتبار:
42
سپاس ها 4
سپاس شده 7 بار در 5 ارسال
1392/6/5 ، 04:56 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/5 ، 05:09 عصر، توسط mehdipanahi.)
(1392/6/5 ، 02:37 عصر)mohsen.teimoory نوشته است: ولی در هیچ جا صریحا ننوشته که این نوع محاسبه فقط برای اتصال مفصلی ستون به پی اعتبار داره.
درسته در جلد 2 بتن مستوفی نژاد ذکر شده که زمانی که لنگر موجوده بایستی درصدی از آن را در نظر گرفت.
اگر این روش اشتباست پس چرا محاسبات دستی به روش بالا و نرم افزار اینقدر به هم نزدیکن؟!!
سلام
2 نکته لازم دیدم عرض کنم:
1- تنش موجود در زیر پی یک نیروی عکس به پی وارد میکند که در جهت کاهش نیروی پانچ می باشد که نرم افزار این مورد را به خوبی در نظر میگیرد(اگر در نظر گرفته نشود در جهت اطمینان می باشد)
2- در اتصالات گیردار علاوه بر نیروی محوری لنگر نیز وجود دارد که در برخی از موارد این لنگر تعیین کننده می باشد. اما نکته ای در باره ستونهای کناری و گوشه وجود دارد و ان این است که اگر فقط و فقط در ستونهای گوشه نیروی محوری داشته باشیم باز هم در کنترل محاسبات برش پانچ لنگر وجود خواهد داشت چون باید محل اعمال بار متمرکز محوری از آکس ستون به مرکز برش سطح برش پانچ انتقال یابد.
در پایان فایل اکسلی که همکار محترم اشاره فرمودن، تهیه شده توسط خود ایشان می باشد و بنده نقشی در تهیه آن نداشته ام. این فایل ایرادات کوچکی دارد ولی اگر مرتفع بشود بسیار جامع و کامل می باشد و لنگر را نیز در محاسبات دخیل می کند و برای تمامی حالتهای گوشه و میانی و کناری قابل استفاده می باشد که جای تقدیر دارد. همچنین کار ارزشمند شما همکار گرامی نیز قابل تقدیر می باشد.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.