موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 12 بار در 4 ارسال
خواهش میکنم
بله بهترین روشی که میشه انجام داد میش بندی اتوماتیک هستش. مش بندی دستی خیلی دقیق نیست و همچنین
تا جایی که امتحان کردم برای سازه های بزرگ زمان تحلیلو میبره بالاتر
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام دوستان در نقشه ام پخ داره تو ایتبس چطوری مدلش کنم
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
بحث تحلیل دال ها رو در ایتبس داریم کافیه ک رفتار دال رو membrnce یا همان رفتار غشایی تعریف کنیم. ولی برای کنسول ها رفتار خمشی ب علاوه ی غشایی ینی در مجموع رفتارشان را باید shell یا همان پوسته ای تعریف کنیم. در مورد رفتار یکطرفه و دوطرفه بودن دال ها باید همان بحثی ک دوست عزیزمون فرمودن( تیک رفتار یک طرفه) رو در نظر بگیریم و با محاسبه ی نسبت طول ب عرض چشمه ک انجام میدهیم اگر این نسبت بیشتر از 2 شد دال با رفتار یکطرفه را تعریف میکنیم برای چشمه ی مورد نظر و در غیر اینصورت دال با رفتار دوطرفه را تعریف میکنیم
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 12 بار در 4 ارسال
سلام
جناب مهندس همیشه نمیشه دال با رفتار غشایی معرفی کرد
اینو با مدلسازی موارد متعدد میشه بهش رسید.
پیشنهاد من این هست که کسایی که میتونن و وقت دارن سازه هایی با دهانه های مستطیل و چند ضعلی
مدل کنن و مقایس رفتار المانهای غشایی و پوسته ایو در هر کدام بر رسی کنن و نتیجشو گزارش بدن
من قبلا این کارو کردم تا حدودی ولی متاسفانه فایلهاشو ندارم
اعتبار:
1
سپاس ها 0
مهندس فلاح منش استاد بنده هستن و مسلما تجربه ی ایشون در امر طراحی سازه بیشتر از بندست و لطف ایشون همیشه شامل حال بنده شده و از دانش ایشون همیشه استفاده کردیم. خوشحال میشیم الانم از تجرباتشون برامون بگن. مهندس جان میشه لطف کنید و بفرمایید ک تفاوتشون در چیه ؟ اینکه چ زمانی غشایی تعریف شن و چ زمانی پوسته؟ و در کجاها ؟ و اینکه چ مزایا و معایبی دارن؟؟؟ با تشکر ویژه از شما حمیدجان
اعتبار:
1
سپاس ها 0
در ضمن دوستان راجع ب فعال کردن thick plate پرسیده بودن. در تعریف دال ب هیچ عنوان فعال نکنید . این گزینه در جاهایی باید فقط فعال شه ک تلاشهای برشی زیادی داریم تو ضخامتهای زیاد مثل شالوده . نه دال ک ضخامت ناچیزی داره و تنش های برشی درش ناچیزن