1392/1/4 ، 06:55 عصر
از یک مدل که قبلا ساخنه شده می تونی choose edb کنی...
مدل سازی سازه های بتنی در ایتبس
|
1392/1/4 ، 06:55 عصر
از یک مدل که قبلا ساخنه شده می تونی choose edb کنی...
1392/1/4 ، 07:35 عصر
(1392/1/4 ، 06:55 عصر)آمینا نوشته است: از یک مدل که قبلا ساخنه شده می تونی choose edb کنی...ممنون از راهنمایی تون میشه بیشتر توضیح بدی؟ تشکر و اعتبار یادتون نره [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
1392/1/25 ، 12:15 عصر
سلام
من بعد از مدل کردن و بارگذاری و ... آنالیز میکنم. پیش میره و آخرش می نویسه: unable to complete operation "run analysis".چرا؟ ایراد از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
1392/1/25 ، 12:33 عصر
سلام
فایلتونو برای کنترل بذارید تا ایرادشو مشخص کنیم موفق باشید
1392/1/25 ، 04:39 عصر
سلام
ضمن خسته نباشید، فایل پیوست شده است.لطفا راهنمایی کنید. در ضمن در مورد نحوه ی اعمال بار آسانسور نیز مشکل دارم و در فایل پیوست این بار لحاظ نشده است. لطفا اگه ممکنه توضیح بدین. خیلی ممنون
1392/1/25 ، 06:33 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/25 ، 06:34 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
سلام
لطفا مباحث مربوط به چک کردن پروژه رو در قسمت خودش مطرح کنید ایرادات مدل شما 1-مصالح بتنی درست معرفی نشدن-در واحد ها دقت کنید-هم وزن و جرم و هم مدول الاستیسیته اشتباه وارد شده دربارگذاری سقف ها با توجه به اینکه 1 نوع بتن معرفی کردید باید وزن بتن سقف در نظر گرفته نشه چون خود برنامه محاسبه میکنه 2-بار mass درست معرفی نشده .یکی اینکه برای سطح بام هم نصف پارتیشن لود باید وارد بشه-و همچنین مقدارش برای طبقه اول هم باید محاسبه بشه.به دیوار های خرپشته نیازی نیست وارد بشه-واینکه حتما در MASS SOURCE هم باید با ضریب 1 وارد بشه 3-برای راه پله هیچ باری وارد نشده 4-ستون ها ضعیف و ترها خیلی قوی هستن 5-ترکیبات بار حتما ساخته بشه چون ترکیبات بار aci کافی نیست 6-تیر های انتهای طره ها یا به صورت NONE هستن یعنی مقطع ندارن یا 1 تیر بسار کوچک مدل میشه ولی طراحی نمیشه موفق باشید |
|