1395/11/26 ، 01:40 عصر
سلام وقت بخیر
لیسانس عمرانم برادرم هم لیسانس مکانیک
من و برادرم میخواهیم یک مغازه مرتبط با ساختمان یا حتی غیر مرتبط بزنیم
ما یک مغازه در بهترین نقطه شهر داریم یعنی دقیقا مرکز شهر که تو اون راستا 4 الی 5 مغازه دیوار به دیوار لوله و اتصالات و سینک ظرفشویی و هود و ... میفروشن که همگی قدمت بالای 20 سال دارند که مغازه ماهم دیوار به دیوار همان مغازه ها است
که نه سرمایه لازم برای رقابت با اونارو داریم نه تجربه لازم
ولی به فکر کاری مرتبط به این زمینه هستیم
به ذهن خودم مغازه ابزار الات فروشی رسید که با تماس با چند نفر متخصص تو این زمینه گفتند اگر تخصص ندارید وارد این کار نشوید چون احتمالا جنس 5 تومنی رو 10 تومنی به شما بدهند و شماهم نتونید اون رو تو بازار بفروشید
با توجه به موقعیت خوب مغازه ما پیشنهاد شما مهندسین چی هست
به ذهن خودم رنگ فروشی یا مغازه چسب فروشی میرسه ولی تو این زمینه هم متاسفانه تجربه کاری ندارم
شهر ما شهر کوچک و زیر 200 هزار نفر جمعیت هست
سرمایه که میتونم بزارم نزدیک 50 میلیون است
لطفا اگه پیشنهادی دارید که به عمران مربوط بشه یا اصلا غیر عمرانی باشه رو تو این تاپیک بفرستید
سپاس
لیسانس عمرانم برادرم هم لیسانس مکانیک
من و برادرم میخواهیم یک مغازه مرتبط با ساختمان یا حتی غیر مرتبط بزنیم
ما یک مغازه در بهترین نقطه شهر داریم یعنی دقیقا مرکز شهر که تو اون راستا 4 الی 5 مغازه دیوار به دیوار لوله و اتصالات و سینک ظرفشویی و هود و ... میفروشن که همگی قدمت بالای 20 سال دارند که مغازه ماهم دیوار به دیوار همان مغازه ها است
که نه سرمایه لازم برای رقابت با اونارو داریم نه تجربه لازم
ولی به فکر کاری مرتبط به این زمینه هستیم
به ذهن خودم مغازه ابزار الات فروشی رسید که با تماس با چند نفر متخصص تو این زمینه گفتند اگر تخصص ندارید وارد این کار نشوید چون احتمالا جنس 5 تومنی رو 10 تومنی به شما بدهند و شماهم نتونید اون رو تو بازار بفروشید
با توجه به موقعیت خوب مغازه ما پیشنهاد شما مهندسین چی هست
به ذهن خودم رنگ فروشی یا مغازه چسب فروشی میرسه ولی تو این زمینه هم متاسفانه تجربه کاری ندارم
شهر ما شهر کوچک و زیر 200 هزار نفر جمعیت هست
سرمایه که میتونم بزارم نزدیک 50 میلیون است
لطفا اگه پیشنهادی دارید که به عمران مربوط بشه یا اصلا غیر عمرانی باشه رو تو این تاپیک بفرستید
سپاس