(1392/11/1 ، 02:30 عصر)کیوان بابایی نوشته است:(1392/11/1 ، 01:57 عصر)mostafa67 نوشته است: با سلام
من میخوام یه کتابی بخرو که واو به واو رو از اول تا اخر برای طراحی دستی بتن و فلز توضیح داده باشه مثلا از نحوه خروجی گرفتن تاااااااا اخر خیلی راحت و ساده توضیح داده باشه
چه کتابی باید تهیه کنم این مشخصاتو داشته باشه؟
سلام
کتابهای زیادی برای طراحی در بازار کتاب موجود هستش که می تونه هرکدومشون کمک کننده مفاهیم باشند.
اما سه کتاب زیر تا حدودی سمت به همان موضوع شما دارند .
کتاب طراحی دستی Safe و Etabs : سعید مزرعه
کتاب آموزش دفترچه محاسبات (به همراه آموزش گام به گام Etabs و Safe) : امید خورابلو
کتاب آموزش کاربردی محاسبات ساختمان در دو جلد : مهندس طباطبایی
اما نظر شخصی خودم این می باشد .
- استفاده از یک فایل طراحی تایید شده از طرف نظام مهندسی استان مربوطه ، شامل ( پلان معماری ، مدلسازی و طراحی با ایتبس و سیف ، دفترچه محاسبات ، نقشه های اجرایی )
به عنوان راهنمای پروژه
- در نظر گیری دفترچه محاسبات و بکارگیری آن در یک پروژه تجربی از جانب شما
- استفاده از منابع معتبر همچون بتن ( مستوفی نژاد ) و یا سازه بتن مسلح ( طاحونی ) و فولاد در چهار جلد ( دکتر میرقادری - ازهری )
- رفع اشکال از اساتید و یا وبسایتهای تخصصی
پاینده باشید
عرض سلام خدمت مدیران و ادمین های محترم این انجمن
برای انجام محاسبات و طراحی دستی و نرم افزاری ساختمان های فولادی و بتنی من یه مقداری تحقیق کردم و به این دو تا کتاب رسیدم
1)
آموزش کاربردی محاسبات ساختمان
ناشر: فدک ایساتیس
مؤلف: مهندس محمدرضا طباطبایی
اینم لینک اصلی کتاب که فصل بندی و توضیحات بیشتری در مورد کتاب نوشته لطفا یه نگاهی بندازین و نظرتونو بگید
http://www.fadakbook.ir/product/50/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86
2)
محاسبات پروژه های ساختمانی با استفاده از
ETABS و SAFE
مولف. حسن باجی
ناشر: انتشارات علم عمران
که البته این کتاب حتما معرف حضور دوستان هست اما از اونجایی که حل دستی مثالها، طراحی دستی جزييات سازهای كه نرمافزار قادر به طراحی آن نيست ازخصوصيات اصلی اين كتاب است. می خواستم منو راهنمایی بفرمایید و نظرتونو در مورد این کتاب ها بگید ایا می تونن مفید واقع بشن؟ کدام یک از این کتاب هارو تهیه کنم؟
برای انجام محاسبات و طراحی دستی و نرم افزاری ساختمان های فولادی و بتنی من یه مقداری تحقیق کردم و به این دو تا کتاب رسیدم
1)
آموزش کاربردی محاسبات ساختمان
ناشر: فدک ایساتیس
مؤلف: مهندس محمدرضا طباطبایی
اینم لینک اصلی کتاب که فصل بندی و توضیحات بیشتری در مورد کتاب نوشته لطفا یه نگاهی بندازین و نظرتونو بگید
http://www.fadakbook.ir/product/50/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86
2)
محاسبات پروژه های ساختمانی با استفاده از
ETABS و SAFE
مولف. حسن باجی
ناشر: انتشارات علم عمران
که البته این کتاب حتما معرف حضور دوستان هست اما از اونجایی که حل دستی مثالها، طراحی دستی جزييات سازهای كه نرمافزار قادر به طراحی آن نيست ازخصوصيات اصلی اين كتاب است. می خواستم منو راهنمایی بفرمایید و نظرتونو در مورد این کتاب ها بگید ایا می تونن مفید واقع بشن؟ کدام یک از این کتاب هارو تهیه کنم؟