موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
با سلام
دنبال کتابی هستم که سازه های فولادی رو با روش lrfd , asd هر دو آورده باشه می گردم چی پیشنهاد می کنین؟
ممنان
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
سلام
اگه در رابطه با هر دو مورد باشه بهتره
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
لطفا کتابی در زمینه طراحی مخازن بتنی معرفی کنید
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
omid_rch ,
قبلاً در اینمورد خیلی از کاربران از طریق پیام خصوصی همچنین سوالی را ازمن داشتند که کدام کتاب برای طراحی حالت حدی مناسبتر می باشد .
کاربران عزیز دقت کنید یک کتاب فرضاً هر چقدر هم کامل باشد باز در صورتی که با نرم افزار کار نشود و طراحی انجام ندهید نمی توانید دقیق مطالب را متوجه شوید . به نظر من هیچ وقت یک کتاب نمی تونه کامل باشه . این خود فرد هستش که می تونه در جستجو مقالات ، کتابها ، طرح های نمونه و ... به تجربیات طراحی مناسبی دست پیدا کنه .
و اما معرفی کتاب :
فعلاً در بازار کتاب ، کتابی که براساس ویرایشات جدید مبحث دهم باشد وجود ندارد فقط یک کتاب آن هم به اسم کتاب طراحی لرزه ای سازه های فولادی با تاکید بر روش حالات حدی تالیف دکتر مهدی علیرضایی که تقریباً کتاب مناسبی می باشد ولی کتابهای دیگری هم هستند که می تونه در این زمینه کمک کننده تر باشند . همانند :
راهنمای طراحی سازههای فولادی به روش حالت حدی LRFD و تنش مجاز ASD - مهندس اصغری - نشر علم عمران( مبحث دهم 1387 و 2005 AISC )
جلد دوم کتاب دکتر باجی - روش ها و نکات طراحی ساختمان های فولادی - نشر علم عمران ( هم تنش مجاز و هم حالت حدی هردو را پوشش می دهدولی برویرایش جدید منطبق نیست )
کتابهای تئوری زیادی برای طراحی به روش تنش مجاز وجود دارد ولی کتابی که تمامی تئوریهای حالت حدی و تنش مجاز را یکجا ارائه دهد من برخورد نکردم . ولی برای طراحی تنش مجاز کتابهای دکتر میرقادری در 4 جلد رفرنس مرجع طراحی می باشد وخیلی برای طراحی مناسب می باشد .
برای طراحی در حالت حدی کتاب های دانشگاهی نظیر میرقادری - طاحونی - ایرانی وجود دارد ولی کتاب مناسب در این چند کتاب موارد زیر می باشند .
طراحی سازه های فولادی به روش lrfd - دکتر میرقادری ( جلد پنجم )
طراحی سازه فولادی - سید مهدی موسوی ( جلد اول فعلاً چاپ شده کتاب خیلی خوبی هستش )
پاینده باشید
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوستان
یک سوال خیلی مهم دارم
William R. McShane اخرین کتابی که درباره traffic نوشته سال چندمه ؟
2011 Traffic Engineering 4th Edition اخرین نسخه از این کتاب توسط این نویسنده هست ؟
یا نسخه ای جدیدتر به عنوان مثال 2014 هست ؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1394/3/7 ، 06:57 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/3/7 ، 07:00 عصر، توسط m-shahri.)
با سلام و احترام
دوستان عزیز کتاب طراحی سازه های فولادی منطبق بر ویرایش 92 مبحث دهم روبه شما معرفی می کنم
ویرایش دوم کتاب رو اخیرا به چاپ رسانیده ایم فهرست مطالب کتاب در سایت اختصاصی کتاب قرار داده شده و قابل دریافت است
از 11 فصل کتاب 7 فصل ابتدایی به شکل توام هردو روش مقاومت مجاز و ضرایب بار و مقاومت را بررسی می کند.
چهار فصل انتهایی تنها بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت تدوین گردیده است.
منتظر نظرات ارزشمند دوستان خواهم بود. سپاس.
وب سایت کتاب
http://www.steel-design.ir