امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکلات در طراحی سازه بتنی با دیوار برشی
سلام
کی پیچش تصادفی را دز نظر میگیریم کی نه؟!؟نحوه محاسبات به چه ترتیبی است؟
در چه مواقعی طیف بازتاب را طراحی میکنیم؟؟
کی ترکیب بار را وارد میکنیم کی نه؟!؟
پاسخ
سلام. شما ابتدا مدل را در ایتبس انجام بدید و کلیه نیرو ها را وارد و سپس انالیز کنید . بعد اون در قسمتdisplay-show tablsرفته و تیک گزینه building output-center mass rigidity را زده و ok کنید جدولی ظاهر میشه که مرکز جرم و مرکز سختی هر طبقه رو نشون میده شما باید مرکز سختی را از مرکز جرم هر طبقه کم کنید و طبقه ایین نامه اگر قدر مطلق عدد بدست امده از 5 درصد بعد در ان راستا بیشتر باشه باید لنگر پیچشی را برا ی طراحی در نظر گرفت.
با از این کنترل در صورت نیاز به طراحی برای لنگر پیچشی ترکیب براهای مورد نظر را وارد کنید
پاسخ
طیف را زمانی وارد میکنیم که بخواهیم تحلیل دینامیکی انجام بدیم.
زمانی تحلیل دینامیکی انجام میدهیم که ساختمان بلند تر از 5 طبقه باشه و یا دارای نامنطمی در پلان یا زبقات باشه می تونید برای این مورد به مبحث ششم ساختمان قسمت منظمی یا نامنظمی ساختمان مراجعه کنید توضیحات کامل در اونجا گفته شده
پاسخ
(1394/2/28 ، 08:54 عصر)moradi64 نوشته است: سلام. شما ابتدا مدل را در ایتبس انجام بدید و کلیه نیرو ها را وارد و سپس انالیز کنید . بعد اون در قسمتdisplay-show tablsرفته و تیک گزینه building output-center mass rigidity را زده و ok کنید جدولی ظاهر میشه که مرکز جرم و مرکز سختی هر طبقه رو نشون میده شما باید مرکز سختی را از مرکز جرم هر طبقه کم کنید و طبقه ایین نامه اگر قدر مطلق عدد بدست امده از 5 درصد بعد در ان راستا بیشتر باشه باید لنگر پیچشی را برا ی طراحی در نظر گرفت.
با از این کنترل در صورت نیاز به طراحی برای لنگر پیچشی ترکیب براهای مورد نظر را وارد کنید
خیلی ممنون,کلی سردر گم بودم:)
پاسخ
(1394/2/28 ، 08:56 عصر)moradi64 نوشته است: طیف را زمانی وارد میکنیم که بخواهیم تحلیل دینامیکی انجام بدیم.
زمانی تحلیل دینامیکی انجام میدهیم که ساختمان بلند تر از 5 طبقه باشه و یا دارای نامنطمی در پلان یا زبقات باشه می تونید برای این مورد به مبحث ششم ساختمان قسمت منظمی یا نامنظمی ساختمان مراجعه کنید توضیحات کامل در اونجا گفته شده
مرسی :))
من فکر میکردم به سیستم ربط داره:/
پاسخ
سلام من دوباره به مشکلاتی برخوردم که اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم؛نمیدونم شروع یادگیری من از باجی درست بوده یا نه و من پروژم رو با اون کتاب دارم انجام میدم که چندتا مشکل ریز ولی یکم پیچیده برخوردم:
اول اینکه تو فصلی که بدون دیوار برشی بوده enx eny رفته ولی توی فصل دیوار برشی بار از نوع eqx و ...تعریف کرده؛چه فرقی داره؟!؟
نوی طراحی تو قسمت ترکیب بار کدوم بارها مدنظره؟؟؟
چرا تو ی پروژه ترکیب بارها رو وارد کرده(با دیوار برش) و تو ی پروژه نه؟؟؟
چند روز بیشتر برای انجام پروژه هام ندارم و کلی استرس:((((((((
پاسخ
(1394/4/4 ، 02:35 عصر)zaryam نوشته است: سلام من دوباره به مشکلاتی برخوردم که اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم؛نمیدونم شروع یادگیری من از باجی درست بوده یا نه و من پروژم رو با اون کتاب دارم انجام میدم که چندتا مشکل ریز ولی یکم پیچیده برخوردم:
اول اینکه تو فصلی که بدون دیوار برشی بوده enx eny رفته ولی توی فصل دیوار برشی بار از نوع eqx و ...تعریف کرده؛چه فرقی داره؟!؟
کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟؟؟
بعد از تحیلیل میشه دوباره ترکیب بار را عوض کرد؟؟؟

پاسخ
(1394/4/5 ، 01:26 عصر)zaryam نوشته است:
(1394/4/4 ، 02:35 عصر)zaryam نوشته است: سلام من دوباره به مشکلاتی برخوردم که اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم؛نمیدونم شروع یادگیری من از باجی درست بوده یا نه و من پروژم رو با اون کتاب دارم انجام میدم که چندتا مشکل ریز ولی یکم پیچیده برخوردم:
کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟؟؟
بعد از تحیلیل میشه دوباره ترکیب بار را عوض کرد؟؟؟
سلام

ترکیب بارها برای طراحی استفاده می شوند وروی تحلیل تاثیر ندارند.
بارهای ex یا eyبارهای اصلی زلزله هستند وبارهایenx وepxوenyوepyبارهای برون مرکزی هستند وبرای سازه نامنظم ویا سازه ای که ستونهای تحت اثر چند بار زلزله هستند
استفاده می شود.ببینیدبار eqx را به جای کدامیک از بارهای بالا استفاده کرده.

پاسخ
(1394/4/5 ، 07:25 عصر)emispid نوشته است: سلام

بارهای ex یا eyبارهای اصلی زلزله هستند وبارهایenx وepxوenyوepyبارهای برون مرکزی هستند وبرای سازه نامنظم ویا سازه ای که ستونهای تحت اثر چند بار زلزله هستند
مرسی از راهنمایی
از کجا باید بفهمیم؟

پاسخ
(1394/4/5 ، 08:42 عصر)zaryam نوشته است:
(1394/4/5 ، 07:25 عصر)emispid نوشته است: سلام

مرسی از راهنمایی
از کجا باید بفهمیم؟
سلام

ببینید با آوردن eqxآیا exحذف شده یا enx ,epxاز این مطلب متوجه می شوید جایگزین کدام شده.من فکر می کنم به جای exباشد
ضمنا اکثر دانشجویانی که با کتاب باجی پیش رفته اند وسط کارجامانده اند.چرا از فایلهای آموزشی این سایت استفاده نکردید؟

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم ترسیم دمبلی های اطراف دیوار برشی amiri.kwpa 0 198 1401/6/19 ، 12:26 عصر
آخرین ارسال: amiri.kwpa
  مشاهده نتایج طراحی در فایل ذخیره شده ایتبس M_Fzl 1 462 1401/6/11 ، 02:55 عصر
آخرین ارسال: satyashakti
  معرفی ترکیب بارهای طراحی سازه فولادی به روش LRFD KONKORKONKOR 5 7,023 1400/8/19 ، 09:51 عصر
آخرین ارسال: aryian
  عدم حذف نوار طراحی در سیف 16 hajix8867 1 903 1400/8/8 ، 08:00 عصر
آخرین ارسال: civil92
  رفع مشکل صادر کردن فایل فولادی برای سازه نگار9 SK1970 1 647 1400/6/28 ، 12:02 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  Etabs 2016 رد شدن پروژه از کنترل سازه Amirhossin718 0 966 1399/12/19 ، 07:47 عصر
آخرین ارسال: Amirhossin718
  مشکل خاکستری بودن رنگ تیرها بعد از طراحی و پایین بودن آرماتورهای طولی aliagha007 1 1,134 1399/7/28 ، 09:54 عصر
آخرین ارسال: dolatkhah1
  پرسش و پاسخ در مورد طراحی با آقای حسین زاده فرشاد امن خانی 15 25,998 1399/6/28 ، 10:16 صبح
آخرین ارسال: Pooriakarimi
  روش طراحی در ایتبس ActioN 0 1,070 1399/5/12 ، 03:03 عصر
آخرین ارسال: ActioN
  مشکل در طراحی تیر کنسولی بتنی؟ kaka410 52 28,498 1399/3/2 ، 11:41 عصر
آخرین ارسال: yasermeithamy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان