موضوعها: 2
اعتبار:
2
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام. شما ابتدا مدل را در ایتبس انجام بدید و کلیه نیرو ها را وارد و سپس انالیز کنید . بعد اون در قسمتdisplay-show tablsرفته و تیک گزینه building output-center mass rigidity را زده و ok کنید جدولی ظاهر میشه که مرکز جرم و مرکز سختی هر طبقه رو نشون میده شما باید مرکز سختی را از مرکز جرم هر طبقه کم کنید و طبقه ایین نامه اگر قدر مطلق عدد بدست امده از 5 درصد بعد در ان راستا بیشتر باشه باید لنگر پیچشی را برا ی طراحی در نظر گرفت.
با از این کنترل در صورت نیاز به طراحی برای لنگر پیچشی ترکیب براهای مورد نظر را وارد کنید
موضوعها: 2
اعتبار:
2
سپاس ها 0
طیف را زمانی وارد میکنیم که بخواهیم تحلیل دینامیکی انجام بدیم.
زمانی تحلیل دینامیکی انجام میدهیم که ساختمان بلند تر از 5 طبقه باشه و یا دارای نامنطمی در پلان یا زبقات باشه می تونید برای این مورد به مبحث ششم ساختمان قسمت منظمی یا نامنظمی ساختمان مراجعه کنید توضیحات کامل در اونجا گفته شده
موضوعها: 23
اعتبار:
0
سپاس ها 1
سلام من دوباره به مشکلاتی برخوردم که اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم؛نمیدونم شروع یادگیری من از باجی درست بوده یا نه و من پروژم رو با اون کتاب دارم انجام میدم که چندتا مشکل ریز ولی یکم پیچیده برخوردم:
اول اینکه تو فصلی که بدون دیوار برشی بوده enx eny رفته ولی توی فصل دیوار برشی بار از نوع eqx و ...تعریف کرده؛چه فرقی داره؟!؟
نوی طراحی تو قسمت ترکیب بار کدوم بارها مدنظره؟؟؟
چرا تو ی پروژه ترکیب بارها رو وارد کرده(با دیوار برش) و تو ی پروژه نه؟؟؟
چند روز بیشتر برای انجام پروژه هام ندارم و کلی استرس:((((((((