موضوعها: 115
اعتبار:
25
سپاس ها 3
سپاس شده 8 بار در 3 ارسال
1391/12/23 ، 08:12 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/12/23 ، 08:18 عصر، توسط علی خیرالهی.)
درود بر همه مهندسان My Civil!
دوستان من با یه مشکل خیلی اساسی مواجه شدم.
اون هم اینه که دقیقاً نمیدونم زمانیکه میخوام سازه طراحی کنم باید چه ترکیب بارهایی رو قرار بدم.
یه خواهش از دوستان دارم :
اگه امکانش هست همه ترکیب بارهایی که در نرم افزار وارد میشه رو رو به تفکیک آیین نامه و سازه و ... تو یه فایل برای بچه های سایت بذارند.
می دونم که وقت زیادی ممکنه بگیره! اما از سوالای زیادی در این رابطه جلوگیری میکنه.
واقعاً ممنون...!
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام.
همونطور که می دونید ترکیب بارهای تشدید یافته فقط باید در ستونها اعمال و کنترل شوند.
من ترکیب بارهای طراحی رو تعریف کردم. ولی موقع طراحی، نرم افزار علاوه بر ستون ها، تیرها رو هم با همون تشدید یافته کنترل می کنه. برای این مشکل چکار باید بکنم؟
پیشاپیش تشکر از راهنمایی دوستان.
موضوعها: 10
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
برای حل ابن مشکل باید دو بار سازه رو طراحی کنید یک بار با ترکیب بارهای تشدید یافته که از گزینه desine>concrete or steel frame desine>select desine combo ترکیب بارهای تشدید یافته رو انتخاب و ستون ها رو طراحی کنید سپس از فایلتون یک سیو از گرفته و ترکیب بار های جدید رو در محل گفته شده انتخاب و ترکیب بارهای تشدید یافته رو ریمور کنید و سپس طراحی رو واسه تیرها انتجام بدید
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
1392/3/8 ، 05:04 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/12/29 ، 03:18 عصر، توسط فرشاد امن خانی.)
(1391/12/23 ، 08:12 عصر)علی خیرالهی نوشته است: درود بر همه مهندسان My Civil!
دوستان من با یه مشکل خیلی اساسی مواجه شدم.
اون هم اینه که دقیقاً نمیدونم زمانیکه میخوام سازه طراحی کنم باید چه ترکیب بارهایی رو قرار بدم.
یه خواهش از دوستان دارم :
اگه امکانش هست همه ترکیب بارهایی که در نرم افزار وارد میشه رو رو به تفکیک آیین نامه و سازه و ... تو یه فایل برای بچه های سایت بذارند.
می دونم که وقت زیادی ممکنه بگیره! اما از سوالای زیادی در این رابطه جلوگیری میکنه.
واقعاً ممنون...!
می توانید از فایل زیر که قسمتی از جزوه بنده می باشد استفاده فرمایید.
http://dl.mycivil.ir/dozanani/Etabs..panahi.rar
.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
اعتبار:
45
سپاس ها 15
(1392/3/8 ، 04:21 عصر)s_elahe نوشته است: سلام.
همونطور که می دونید ترکیب بارهای تشدید یافته فقط باید در ستونها اعمال و کنترل شوند.
من ترکیب بارهای طراحی رو تعریف کردم. ولی موقع طراحی، نرم افزار علاوه بر ستون ها، تیرها رو هم با همون تشدید یافته کنترل می کنه. برای این مشکل چکار باید بکنم؟
پیشاپیش تشکر از راهنمایی دوستان.
مشکلی نیست. به تیرها اهمیتی ندهید.آنها را اصلا می توانید غیر فعال نمایید تا دیده نشوند.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
اعتبار:
45
سپاس ها 15
برای کنترل سازه تحت ترکیب بار تشدید یافته صفحه 27 و 28 جزوه بنده توصیه می شود (2صفحه آخر فایلی که در بالا پیوست کردم)