1392/5/31 ، 05:58 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/31 ، 07:34 عصر، توسط rezach88.)
با سلام خدمت مهندسان عزیر
یه پروژه فولادی رو مدل و بار گذاری کردم الان که چک مدل رو می زنم در تمام طبقاتم اروری که تو عکس فرستادم میده.به نظر شما مشکل مدلم کجاست؟؟؟.دوستان لطفا راهنماییم کنید عجله دارم باید پروژه رو تحویل بدم.
فایل ایتبس مدل رو گذاشتم براتون. مدل بار گذاری شده است.مدل رو چکش کنید ببینید چشه.
(1392/5/31 ، 05:58 عصر)rezach88 نوشته است: با سلام خدمت مهندسان عزیر
یه پروژه فولادی رو مدل و بار گذاری کردم الان که چک مدل رو می زنم در تمام طبقاتم اروری که تو عکس فرستادم میده.به نظر شما مشکل مدلم کجاست؟؟؟.دوستان لطفا راهنماییم کنید عجله دارم باید پروژه رو تحویل بدم.
فایل ایتبس مدل رو گذاشتم براتون. مدل بار گذاری شده است.مدل رو چکش کنید ببینید چشه.
سلام
مشکل از هندسه مدل میباشد که نرم افزار قادر به انتقال صحیح بار نیست. همانگونه که در تصویر پیوستی مشخص کرده ام نقش 2 عدد تیری که در قسمت طره تعریف کرده اید چیست؟ مشکل همین 2 عدد تیر میباشد. باید در کل طبقات اصلاح شوند.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
مهندس جان مشکل فایل شما این بود که به کفها ، هیچ مقعی اختصاص نداده بودید . من به برای نمونه تمامی کفها را از نوع Deck تعریف کردم که بعد از Check Model هیچ Warning داده نشده
1392/6/1 ، 03:56 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/1 ، 10:12 عصر، توسط emispid.)
(1392/6/1 ، 01:54 صبح)admin نوشته است: مهندس جان مشکل فایل شما این بود که به کفها ، هیچ مقعی اختصاص نداده بودید . من به برای نمونه تمامی کفها را از نوع Deck تعریف کردم که بعد از Check Model هیچ Warning داده نشده
مهندس جان
درست می فرمایید سقفها ،هم مقطع ندارند وهم تکلیف صلب بودن مقاطع آنها روشن نیست.
در دهانه وسطی جهت Y ، بادبند واگرا داریم ولی نوع بادبندهایی که در دهانه های اول وسوم استفاده شده چیست(به شکل الصاقی توجه فرمایید):آیا آندو با همدیگر بادبند واگرای دومی تشکیل داده اند؟به نظرم استفاده از این نوع بادبندها دریفت سمت Y وآپلیفت را خیلی بالا برده.
این سنوال از این جهت اهمیت دارد که صلب نبودن سقف متصل به بادبند دهانه میانی به واسطه واگرا بودن بادبند آن دهانه ،محرز است ولی در مورد صلب بودن یا نبودن سقفهای دهانه های اول وسوم جهت yشک دارم.
(1393/5/27 ، 10:04 عصر)nasaza نوشته است: سلام من وقتی چک مدلو میزنم ارور میده آنالیز نمیشه.. این پیغامو میده:error in checking model
چی کار باید کنم؟ http://www.xum.ir/images/2014/08/18/eror.png
(1393/5/27 ، 10:04 عصر)nasaza نوشته است: سلام من وقتی چک مدلو میزنم ارور میده آنالیز نمیشه.. این پیغامو میده:error in checking model
چی کار باید کنم؟ http://www.xum.ir/images/2014/08/18/eror.png
از فایل اصلی خود ( همان فایلی که مشکل دارد ) یک ایکسپورت e2k text file ایجاد کنید . سپ فایل اصلی خود را ببندید .
حال برنامه ایتبس را اجرا کرده و از منوی File مدل و یا فایل e2k را ایمپورت کنید .