1391/10/17 ، 09:25 عصر
آیا کتابی کامل برای آموزش سیف هست یا اینکه باید حتما برم کلاس آموزشی؟
آخه من کتابی رو دوس دارم که حسابی رفته باشه تو جزئیات.
مرسی.
آخه من کتابی رو دوس دارم که حسابی رفته باشه تو جزئیات.
مرسی.
معرفی یک کتاب آموزش سیف به صورت کامل و جز به جز معرفی کنید
|
1391/10/17 ، 09:25 عصر
آیا کتابی کامل برای آموزش سیف هست یا اینکه باید حتما برم کلاس آموزشی؟
آخه من کتابی رو دوس دارم که حسابی رفته باشه تو جزئیات. مرسی.
1391/10/17 ، 11:16 عصر
سلام
کتاب های خانه عمران خیلی کامل هستند ولی نمیدونم برای سیف هم کتاب داشته باشند! در خصوص کلاس ، والله اکثر کلاس ها اتش شما رو ارضا نخواهند کرد! در اکثر جاها نرم افزار سیف و یا ایتبس رو درس میدند ، این در حالیه که تلفیق آیین نامه و نرم افزار باید باشه! نرم افزار بدون شناخت از بندهای آیین نامه فایده ای نداره! بنده توصیه میکنم یک کتاب مثل همین خانه عمران یا مهندس باجی رو تهیه کنید و بعد واسه قسمت های مختلف که به مشکل بر میخورید رو در انجمن مطرح کنید! با همدیگه بحث خواهیم کرد و به نتایج خوبی میرسیم! برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) [URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) [URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) (لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید) تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad
1391/10/18 ، 02:05 صبح
ممنونم مهندس.راهنمایی اساسی بهم کردید.
پس کتاب 4 جلد آقای باجی جهت شروع خوبه؟ ضمنا شما چیزی هم در مورد کتاب مهندس شایان پاک نیت میدونید؟این استاد شیراز تدریس میکنن. البته نشر کتابشون برا نشر علم عمران هست.
1391/10/18 ، 01:38 عصر
خواهش میکنم
بله کتاب های مهندس باجی خوب هستند! در ضمن در رابطه با کتاب دومی اطلاعی ندارم برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) [URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) [URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) (لطفا قبل از استفاده از امکانات انجمن قوانین را مطالعه بفرمایید) تدریس خصوصی محاسبه سازه های بتنی و فولادی توسط نرم افزار های Safe ، Etabs و SAP و همچنین آموزش معماری سازه توسط نرم افزار Autocad |
|