موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
1392/5/11 ، 08:04 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/27 ، 11:52 عصر، توسط mehdipanahi.)
(1392/5/11 ، 05:51 عصر)M-CIVIL نوشته است: در خصوص ترکیب بار لرزه ای
آیین نامه 2800 در پیوست دوم عنوان کرده : DL+0.8LL+2.8E
در مبحث 10 :DL+LL+ΩE که در 0.75 ضرب می شود
نظرتان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
علت تفاوت؟؟؟؟؟///
از شما میپرسم: تفاوت دو آیین نامه مبحث دهم و آیین نامه AISC در برخی روابط در چیست؟ (مباحث لرزه ای آیین نامه 2800 کمی قدیمی تر و شبیه ضوابط UBC هست.)
خب مسلما تهیه آیین نامه مربوط به اختلاف سلیقه و اختلاف دید تهیه کنندگان آن آیین نامه می باشد. ان شاءالله در ویرایش جدید مباحث و آیین نامه 2800 این تفاوت ها از بین می رود و هماهنگی بیشتری باهم خواهند داشت تا این موارد اختلافی از بین برود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 19
اعتبار:
5
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام مجدد و تشکر از دوستان
واقعیتش من چندی پیش از آیین نامه UBC استفاده می کردم ولی با خواندن این تایپیک نظرم عوض شد.
خیلی ممنون
یه سوال دیگه
در تنظبمات آیین نامه قسمتی هست که نوع سیستم را مشخص می کنیم.
با توجه به اینکه من در راستای x قاب خمشی دارم
در راستای y قاب فولادی با مهاربندی واگرا دارم
خوب حال باید Braced Frame یا Moment Frame انتخاب کنم؟؟؟
در کتاب خانه عمران این گونه بیان شده که :اگر سازه در دو جهت مهاربندی باشد Braced Frame را انتخاب می کنیم. در صورتی که سازه در دو یا یک جهت قاب خمشی باشد، گزینه Moment Frame را انتخاب می کنیم.
با این اوصاف فقط کافیه سازه در یک راستا قاب خمشی باشه اون وقت باید Moment Frame رو انتخاب کنبم. پس مهاربندی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟
اعتبار:
5
سپاس ها 0
یعنی بیام دو فایل تهیه کنم که یکی قاب خمشی که در ترکیبات بارگذاری ویژه آن امگای مربوط به آن برای کنترل ستون ها و برای مهاربندی تنظیمات آیین نامه بعلاوه ترکیبات بارگذاری با امگای خاص برای کنترل ستون های آن؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال
فرض کنید هر کدام را در فایل جداگانه بررسی کنیم. خوب اون وقت داریم از تاثیر عملکرد سیستم دیگر بر روی سیستم موردنظرمون صرف نظر می کنیم.؟؟
یعنی اگه تو فایل جدید بخواهیم براساس قاب خمشی را سازه را بررسی کنیم می آییم تنظیمات مربوط به قاب خمشی را قرار می دهیم و در ترکیب بارها هم امگای قاب خمشی.انگار قاب مهاربندی این وسط هیچ کاره است؟؟؟؟؟؟//
اعتبار:
5
سپاس ها 0
بسیار خوب
خیلی ممنون
ولی احساس می کنم داریم دست بالا طراحی می کنیم.
باز هم از راهنماییتون تشکر میکنم.