1392/6/5 ، 11:06 عصر
با سلام خدمت دوستان
ابتدا جا دارد از زحمات مهندس امن خانی ، سلطان آبادی،فلاحت منش،پناهی و بقیه دوستان تشکر و قدردانی کنم. ان شاالله که موفق و موید باشید.
در مورد نحوه تعریف اتصالات در سازه های بتنی برام سوال پیش آمده است.
اصولا باید اتصالات تیر به ستون در سازه بتنی گیردار باشه ولی :
در پروژه من اتصالاتی که تیر به تیر و اتصال تیر نیم طبقه پله و تیر بالکن با مقاطع بالا جواب نمی دهد.
کتاب دکتر باجی را مطالعه کردم و به این موارد برخوردم :
1- تیر پله مفصلی باشد.(هم تیر طبقه و هم تیر نیم طبقه) (آیا اجرایی است ؟) (البته یه جایی هم بیان شده بود تیرهای اطراف اتاق پله مفصلی شوند.)
2- در مورد تیر بالکن که نشان داده ام به نظرم در ایتبس باید از نوع none انتخاب شود ولی تیرهای لبه دیگر باید طراحی شوند چرا که بار سقف بالکن روی آنها می آید.
ولی تیرهای لبه با مقاطع بالا باز هم جواب نمی دهند.
![[تصویر: 52686652725430188668.jpg]](http://upload7.ir/images/52686652725430188668.jpg)
3- اتصال تیر به تیر به صورت مفصلی (آیا اجرایی است ؟ دیتایل آن به چه صورت است؟؟)
4- در دیوارهای برشی که به صورت غشایی عمل می کنند اتصال تیرهایی که عمود بر طول دیوار برشی هستند به صصورت مفصلی است زیرا دیوارهای برشی در جهت خارج از صفحه قادر به تحمل لنگر خمشی نیستند. (باز هم سوال =آیا اجرایی است؟؟؟)
پیشنهاد شده اتصالات مفصلی برای شروع تیر 30 در 30 اختصاص داده شود.
نظرتان چیست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
ابتدا جا دارد از زحمات مهندس امن خانی ، سلطان آبادی،فلاحت منش،پناهی و بقیه دوستان تشکر و قدردانی کنم. ان شاالله که موفق و موید باشید.
در مورد نحوه تعریف اتصالات در سازه های بتنی برام سوال پیش آمده است.
اصولا باید اتصالات تیر به ستون در سازه بتنی گیردار باشه ولی :
در پروژه من اتصالاتی که تیر به تیر و اتصال تیر نیم طبقه پله و تیر بالکن با مقاطع بالا جواب نمی دهد.
کتاب دکتر باجی را مطالعه کردم و به این موارد برخوردم :
1- تیر پله مفصلی باشد.(هم تیر طبقه و هم تیر نیم طبقه) (آیا اجرایی است ؟) (البته یه جایی هم بیان شده بود تیرهای اطراف اتاق پله مفصلی شوند.)
2- در مورد تیر بالکن که نشان داده ام به نظرم در ایتبس باید از نوع none انتخاب شود ولی تیرهای لبه دیگر باید طراحی شوند چرا که بار سقف بالکن روی آنها می آید.
ولی تیرهای لبه با مقاطع بالا باز هم جواب نمی دهند.
![[تصویر: 52686652725430188668.jpg]](http://upload7.ir/images/52686652725430188668.jpg)
3- اتصال تیر به تیر به صورت مفصلی (آیا اجرایی است ؟ دیتایل آن به چه صورت است؟؟)
4- در دیوارهای برشی که به صورت غشایی عمل می کنند اتصال تیرهایی که عمود بر طول دیوار برشی هستند به صصورت مفصلی است زیرا دیوارهای برشی در جهت خارج از صفحه قادر به تحمل لنگر خمشی نیستند. (باز هم سوال =آیا اجرایی است؟؟؟)
پیشنهاد شده اتصالات مفصلی برای شروع تیر 30 در 30 اختصاص داده شود.
نظرتان چیست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.