امتیاز موضوع:
  • 46 رأی - میانگین امتیازات: 3.28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه اتصالات در سازه بتنی
با سلام خدمت دوستان
ابتدا جا دارد از زحمات مهندس امن خانی ، سلطان آبادی،فلاحت منش،پناهی و بقیه دوستان تشکر و قدردانی کنم. ان شاالله که موفق و موید باشید.

در مورد نحوه تعریف اتصالات در سازه های بتنی برام سوال پیش آمده است.
اصولا باید اتصالات تیر به ستون در سازه بتنی گیردار باشه ولی :
در پروژه من اتصالاتی که تیر به تیر و اتصال تیر نیم طبقه پله و تیر بالکن با مقاطع بالا جواب نمی دهد.

کتاب دکتر باجی را مطالعه کردم و به این موارد برخوردم :
1- تیر پله مفصلی باشد.(هم تیر طبقه و هم تیر نیم طبقه) (آیا اجرایی است ؟) (البته یه جایی هم بیان شده بود تیرهای اطراف اتاق پله مفصلی شوند.)
2- در مورد تیر بالکن که نشان داده ام به نظرم در ایتبس باید از نوع none انتخاب شود ولی تیرهای لبه دیگر باید طراحی شوند چرا که بار سقف بالکن روی آنها می آید.
ولی تیرهای لبه با مقاطع بالا باز هم جواب نمی دهند.

[تصویر:  52686652725430188668.jpg]

3- اتصال تیر به تیر به صورت مفصلی (آیا اجرایی است ؟ دیتایل آن به چه صورت است؟؟)
4- در دیوارهای برشی که به صورت غشایی عمل می کنند اتصال تیرهایی که عمود بر طول دیوار برشی هستند به صصورت مفصلی است زیرا دیوارهای برشی در جهت خارج از صفحه قادر به تحمل لنگر خمشی نیستند. (باز هم سوال =آیا اجرایی است؟؟؟)

پیشنهاد شده اتصالات مفصلی برای شروع تیر 30 در 30 اختصاص داده شود.

نظرتان چیست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ
سلام .کجای کتاب باجی گفته تیرهای متصل به دیواربرشی باید مفصلی باشه؟؟؟؟ من در پروژم فقط تیرهای فرعی رو مفصلی کردم وتیرهای لبه کنسول از نوع noneانتخاب کردم و جواب گرفتم ...تیرهای متصل به ستون های اطراف دیواربرشی چرا باید مفصلی باشه اتصال به صورت گیرداره مخصوصا وقتی که سیستم قاب خمشی با دیواربرشی باشه....من تیرهای فرعی رو 30 در30 گرفتم.فکر کنم دلیل اینکه جواب نداده تیرهای کنسول مفصلی کردن تیرهای متصل به دیوار برشی باشه همینجوری که تو شکلم مشخصه دیوار برشی سازه شما کنار کنسوله..تیر متصل به دیواربرشی رو گیردارکنید شاید درست شد .....در مورد پله هم من خودم به شخصه گیردار گرفتم و همه چیش جواب داده
پاسخ
(1392/6/5 ، 11:17 عصر)شیوا نوشته است: سلام .کجای کتاب باجی گفته تیرهای متصل به دیواربرشی باید مفصلی باشه؟؟؟؟ من در پروژم فقط تیرهای فرعی رو مفصلی کردم وتیرهای لبه کنسول از نوع noneانتخاب کردم و جواب گرفتم ...تیرهای متصل به ستون های اطراف دیواربرشی چرا باید مفصلی باشه اتصال به صورت گیرداره مخصوصا وقتی که سیستم قاب خمشی با دیواربرشی باشه....من تیرهای فرعی رو 30 در30 گرفتم.فکر کنم دلیل اینکه جواب نداده تیرهای کنسول مفصلی کردن تیرهای متصل به دیوار برشی باشه همینجوری که تو شکلم مشخصه دیوار برشی سازه شما کنار کنسوله..تیر متصل به دیواربرشی رو گیردارکنید شاید درست شد .....در مورد پله هم من خودم به شخصه گیردار گرفتم و همه چیش جواب داده

با تشکر از شما
بالکن به صورت گیردار تعریف شده
جلد 4 کتاب باجی - پروژه پنجم صفحه 538 دقیقا دلیل رو گفته.
بحث من بیشتر اجرایی بون این کار است. در فایل جعفری خوندم اگه بخواهیم مفصلی کنیم باید دیتایل مناسب براس تعریف کنیم تا عملکرد مفصلی داشته باشه. دیتایلی خدمتتون هست؟؟؟
پاسخ
(1392/6/5 ، 11:06 عصر)M-CIVIL نوشته است: با سلام خدمت دوستان

در مورد نحوه تعریف اتصالات در سازه های بتنی برام سوال پیش آمده است.
اصولا باید اتصالات تیر به ستون در سازه بتنی گیردار باشه ولی :
در پروژه من اتصالاتی که تیر به تیر و اتصال تیر نیم طبقه پله و تیر بالکن با مقاطع بالا جواب نمی دهد.

کتاب دکتر باجی را مطالعه کردم و به این موارد برخوردم :
1- تیر پله مفصلی باشد.(هم تیر طبقه و هم تیر نیم طبقه) (آیا اجرایی است ؟) (البته یه جایی هم بیان شده بود تیرهای اطراف اتاق پله مفصلی شوند.)
2- در مورد تیر بالکن که نشان داده ام به نظرم در ایتبس باید از نوع none انتخاب شود ولی تیرهای لبه دیگر باید طراحی شوند چرا که بار سقف بالکن روی آنها می آید.
ولی تیرهای لبه با مقاطع بالا باز هم جواب نمی دهند.

[تصویر:  52686652725430188668.jpg]

3- اتصال تیر به تیر به صورت مفصلی (آیا اجرایی است ؟ دیتایل آن به چه صورت است؟؟)
4- در دیوارهای برشی که به صورت غشایی عمل می کنند اتصال تیرهایی که عمود بر طول دیوار برشی هستند به صصورت مفصلی است زیرا دیوارهای برشی در جهت خارج از صفحه قادر به تحمل لنگر خمشی نیستند. (باز هم سوال =آیا اجرایی است؟؟؟)

پیشنهاد شده اتصالات مفصلی برای شروع تیر 30 در 30 اختصاص داده شود.

نظرتان چیست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

1- تیر نیم پله مفصلی ست وتیر پله اگر به ستون وصل باشد گیردار.
2-تیر بیرونی بالکن از نوع none ومفصلی ست ولی تیرهای باربر آن که متصل به ستونند گیردار.
3و4-جواب مفصلی هست ولی شیوه اجرایی خاصی تاکنون پیشنهاد نشده لذا بعضیها ازجمله مهندس malaki-mall خودمان معتقد است که بهتر است گیردار مدل بشوند تا احتیاط بالا لحاظ شود.به زعم این دوستان وقتی در دنیای واقع لنگر خمشی وپیچش وجود دارد چه معنی دارد ما آنرا بای پاس کنیم؟!
ضمنا تاکنون بحثهایی که در سایت ایران سازه واین سایت در این موارد شده جواب قطعی نداشته.
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پاسخ
به نظر من کتاب باجی، مرجع مناسبی نیست. با یکی از اساتید که صحبت می کردم، از کتاب دکتر باجی ایرادهای متعددی گرفت.
پاسخ
(1393/2/19 ، 04:42 عصر)ramtin91 نوشته است: به نظر من کتاب باجی، مرجع مناسبی نیست. با یکی از اساتید که صحبت می کردم، از کتاب دکتر باجی ایرادهای متعددی گرفت.

باسلام.دوست عزیز دکتر باجی از اساتید و مولفین خوب کشورمون هستن.قضاوت اینجوری درست نیست.اون استاد شما شاید مشکل داشتن..هرکسی که ایراد گرفت که نباید زود اون طرف رو بیسواد کرد!!!!
پاسخ
در پروژه های مرسوم، وقتی اتصال دو تیر در سازه های بتن آرمه مفصلی طرح میشه، میلگردی که دو تیر رو به هم وصل میکنه قلاب دار نباید طراحی بشه.
مثلا در پروژه ی زیر، که یه پروژه ی مهم هست و طرحش هم تائید شده، تیری که بین دو دیوار برشی هست، بخاطر پاسخگو نبودن برش، مفصلی طرح شده و در دتایل اجرایی اش هم آرماتوری که از تیر مفصلی وارد تیر دیوار برشی میشه، " بدون قلاب " و به طول حدودا 30-40 سانتی متر وارد تیر دیوار برشی میشه که فقط اتصال بین دو تیر رو برقرار کنه و بصورت مفصل عمل کنه.

فایل‌(های) پیوست شده
.jpg   Untitled.jpg (اندازه: 162.88 KB / تعداد دفعات دریافت: 99)
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
پاسخ
سلام

مهندس جزئیات اجرایی ( دتایل ) را هم در صورت تمایل پیوست کنید .
پاسخ

(1393/3/11 ، 07:11 عصر)کیوان بابایی نوشته است: سلام

مهندس جزئیات اجرایی ( دتایل ) را هم در صورت تمایل پیوست کنید .

جناب مهندس دتایل اجرایی رو دارن ترسیم می کنند ( دست تقشه کش هست ). کامل که شد حتما فایل CAD ش رو می گذارم.
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
پاسخ
در مورد تیر کنسول که باید none تعریف بشه توضیح می دین بیشتر؟
در مورد نحوه بارگذاری کنسول هم توضیح بدین خواهشا
تیر نیم طبقه باید مفصلی باشه؟
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی ترکیب بارهای طراحی سازه فولادی به روش LRFD KONKORKONKOR 5 7,032 1400/8/19 ، 09:51 عصر
آخرین ارسال: aryian
  رفع مشکل صادر کردن فایل فولادی برای سازه نگار9 SK1970 1 654 1400/6/28 ، 12:02 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  نحوه بارگذاری قسمتی از یک تیر اکبر حقیقی 4 6,246 1400/2/8 ، 07:35 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  Etabs 2016 رد شدن پروژه از کنترل سازه Amirhossin718 0 970 1399/12/19 ، 07:47 عصر
آخرین ارسال: Amirhossin718
  مشکل در طراحی تیر کنسولی بتنی؟ kaka410 52 28,513 1399/3/2 ، 11:41 عصر
آخرین ارسال: yasermeithamy
  سوال در مورد وزن و سیستم سازه ای حمیدرضا یزدی 2 1,113 1399/1/8 ، 07:37 عصر
آخرین ارسال: yasermeithamy
  نحوه export گرفتن از فایل etabs 2015 به sap 2000 hahmadi 1 4,018 1398/3/8 ، 12:11 صبح
آخرین ارسال: javadth
Star نحوه بار گذاری رمپ ها amir azarifar 5 6,737 1398/3/1 ، 11:01 صبح
آخرین ارسال: 76m. s
  نحوه بررسی و رفع مشکل ستون کوتاه در ساختمان دوبلکس Shakerieng 0 1,076 1398/1/31 ، 12:33 صبح
آخرین ارسال: Shakerieng
  نحوه اجرای ستون روی تیر Arya68 5 2,297 1397/10/30 ، 04:42 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان