موضوعها: 22
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با تشکر جناب آقای امن خانی
اگر بخواهیم در راستای دیگر که دارای دو دهانه ( سه ستون در راستای عرضی قرار دارد) از بادبند پیش تنیده استفاده کنیم چگونه باید بحث پیش تنیدگی آنرا برای sap تعریف نماییم یعنی در چنین سازه هایی که از مهاربند پیش تنیه استفاده می کنیم باید چه مواردی را در طراحی لحاظ نماییم؟
مهندس در مورد با بادش هم راهنمایی کنید و هم چنین بادبندی که در قسمت بالا سوال کرده بودم
ممنون از لطفتون
موضوعها: 3,884
اعتبار:
222
سپاس ها 38
سپاس شده 505 بار در 924 ارسال
در رابطه با پیش تنیدگی اطلاعاتی ندارم و فکر هم نمی کنم نیازی باشه شما نیروی پیش تنیدگی در سازه اعمال کنید
در مورد بار باد شما باید به مبحث ششم مقررات ملی توی بحث محاسبه ی نیروی باد در سازه های دارای شیب مثل سوله مراجعه کنید (صفحه 26 الی 39 مبحث ششم)
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
1393/7/13 ، 10:14 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/7/13 ، 10:33 عصر، توسط کیوان بابایی.)
باسلام
خرپاها اعضایی هستند که بارگذاری آن تنها از طریق گره ها انجام می گیرد در اینصورت عضو تحت نیروی محوری خواهد بود که تحت اثر فشار و یا کشش طراحی می شوند در اینصورت تمامی اعضای خرپا اکثراً به صورت مفصلی مدلسازی و اجرا می شوند .
درمورد بادبند پیش تنیده یک مقدار توظیح دهید منظور شما چه نوع بادبندی هستش ؟ باید منظور شما همان میراگرها و یا بادبند کمانش ناپذیر باشد
موضوعها: 22
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
در مورد بادبند که عرض کردم فکر می کنم در این سازه ها بادبند را بطور پیش تنیده اجرا می کنند که طبیعتا نسبت به بادبند معمولی ابعاد کوچکتری دارد و معمولا بصورت مقطع دایره ای با مقطع کوچک است
در مورد این جمله هم سوال پیش اومد:
خرپاها اعضایی هستند که بارگذاری آن تنها از طریق گره ها انجام می گیرد در اینصورت عضو تحت نیروی محوری خواهد بود که تحت اثر فشار و یا کشش طراحی می شوند در اینصورت تمامی اعضای خرپا اکثراً به صورت مفصلی مدلسازی و اجرا می شوند
حال سوال من اینه که ما می تونیم برای سقف یک المان membrane تعریف کنیم با سختی صفر و بارها را بصورت سطحی وارد کنیم یا بر اساس مله که شما فرودین حتما باید بار باد برف و مرده رو بصورت گرهی اعمال کنیم؟؟؟