1392/3/8 ، 07:11 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/3/8 ، 07:11 صبح، توسط mohsen_1363.)
سلام
مهندس امن خانی در تاپیکی جدا گانه نحوه بار گذاری راه پله رو در سازه فلزی تشریح کردن که لینکشو براتون قرار میدم
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
که البته این اموزش برای 2 بازو هست
با اجازه دوستان
به نظرم در مورد3 بازو به صورت شکل زیر بشه
چون وزن شمشیری وسط به دو شمشیری دیگه انتقال پیدا میکنه
با هم در دو طرف تمکز نیرو داریم
خطوط بنفش محل تقریبی بار متمرکز
محاسبات بارگذاری پله کار ساده ای است. شما وزن کل راه پله در هر طبقه را محاسبه کنید و براساس دید خودتان ، محاسبه کنید که از این میزان بار چقدر به کدام ستون می رسد و گاها نیز تیر پاگرد مدل می شود که باز هم محاسبه می کنید از کل بار چه میزان بار خطی به راه پله می رسد. توضیحات کلی ولی بیس کار بود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
در شکل یک شما نصف بار هر شمشیری را به صورت خطی روی تیر نیم طبقه توزیع کنیدو مابقی کار را نرم افزار انجام می دهد. بله در نهایت نصف بار هر شمشیری به دو ستون می رسد یعنی اگر 4 ستون اطراف پله باشد، سهم هر ستون 1/4 می شود.در تصویر زیر دو راه نشان دادم. یکی بار خطی را روی تیر قرار دهید(خط قرمز) یکی هم بار کل خط سبز را محاسبه کرده و به ستون بدهید.
شکل دوم را نیز می توانید بار آنرا به ستون بدهید. در شکل زیر قسمتی را که من با رنگ قرمز خط کشیدم را حساب کنید و بارش را به ستون بدهید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
فراموش کردم بگم در شکل اول پاگرد پس کجاست؟ در هر سرویس پله ای حتما پاگرد داریم.
(1392/3/8 ، 01:54 عصر)mehdipanahi نوشته است: محاسبات بارگذاری پله کار ساده ای است. شما وزن کل راه پله در هر طبقه را محاسبه کنید و براساس دید خودتان ، محاسبه کنید که از این میزان بار چقدر به کدام ستون می رسد و گاها نیز تیر پاگرد مدل می شود که باز هم محاسبه می کنید از کل بار چه میزان بار خطی به راه پله می رسد. توضیحات کلی ولی بیس کار بود.
مهندس ممنون!
اما برای مشخص کردن وزن یک طبقه بنده نیاز به تعیین بار مرده پله ها در آن طبقه دارم!
یعنی میخوام بدونم چطور میتونم بار مرده این راه پله را حساب کنم؟؟؟؟(سازه فولادیست)
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
برای محاسبه وزن یک طبقه یه مثالی میزنم. در محاسبه وزن طبقه جرم تیغه ها را چگونه منظور می نمایید. خب مشخصا نصف وزن دیوار از روی طبقه و نصف زیر طبقه
در مورد راه پله نیز به همین صورت عمل می شود. یعنی نصف از روی طبقه و نصف از زیر طبقه