موضوعها: 7
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
توی کتاب چاپ چهاردهم محاسبات پروژه های ساختمانی باجی (فصل سوم) صفحه 282 در یک جدول بار متمرکز خرپشته روی ستون های بام بر اساس مفهوم چشمه بارگیر محاسبه شده که من اصلا متوجهش نمیشم!چون ستون هاشم نامتقارنه!
لطفا کمک کنید ممنون
موضوعها: 13
اعتبار:
4
سپاس ها 0
(1392/10/4 ، 11:57 صبح)abcd_450 نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
توی کتاب چاپ چهاردهم محاسبات پروژه های ساختمانی باجی (فصل سوم) صفحه 282 در یک جدول بار متمرکز خرپشته روی ستون های بام بر اساس مفهوم چشمه بارگیر محاسبه شده که من اصلا متوجهش نمیشم!چون ستون هاشم نامتقارنه!
لطفا کمک کنید ممنون
سلام
این کتاب رو ندارم.اما اگه مشکلتون فقط چشمه ی بارگیر است در تمام کتابهای بارگذاری کاملاً تشریح شده.
کارشناس ارشد عمران - سازه
موضوعها: 7
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ممنون که جواب دادید
آخه من چندتا کتاب بارگذاری که دیدم اومدن فقط یه مثال ساده رو حل کردن ولی مشکل من اینه که اگه واسه خرپشته تیر فرعی داشته باشیم چجوری باید بار این تیکه از خرپشته رو بین چهار ستون اطرافش توزیع کرد؟!
موضوعها: 13
اعتبار:
4
سپاس ها 0
1392/10/5 ، 01:00 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/10/5 ، 01:13 عصر، توسط Taha_212.)
(1392/10/5 ، 11:21 صبح)abcd_450 نوشته است: ممنون که جواب دادید
آخه من چندتا کتاب بارگذاری که دیدم اومدن فقط یه مثال ساده رو حل کردن ولی مشکل من اینه که اگه واسه خرپشته تیر فرعی داشته باشیم چجوری باید بار این تیکه از خرپشته رو بین چهار ستون اطرافش توزیع کرد؟!
خواهش میکنم
در کتاب بتن مسلح شاپور طاحونی صفحه ی ۷۲۵ نیز توضیحاتی وجود دارد
من فکر میکنم (مطمئن نیستم) باید مرکز سطح تمام سطوحی که در مجاورت با ستون مربوطه هستند را بیابید و و آنها را باخط به هم وصل کنید تا یک چند ضلعی اطراف آن ستون شکل گیرد.حال سطح آن چند ضلعی می شود سطح بارگیر آن ستون.
کارشناس ارشد عمران - سازه