1392/5/21 ، 03:48 عصر
(1392/5/21 ، 01:17 عصر)M-CIVIL نوشته است:(1392/5/21 ، 01:35 صبح)admin نوشته است:(1392/5/20 ، 10:48 عصر)M-CIVIL نوشته است:
اگه از آیین نامه AISC-ASD89 استفاده می کنید نیازی به فعال کردن اثر پی دلتا نمی باشد
الان دقیقاً حضور ذهن ندارم ولی فکر می کنم عدد 0.04 در پیوست دوم استاندارد 2800 آمده است . شما در ابتدا در جهت قاب خمشی مقدار ضریب موثر ستونها را ( K ) برابر واحد در نظر بگیرید سپس طبق آموزشهای پستهای اولیه به کنترل شاخص پایداری بپردازید . اگه شاخص کلیه طبقات از عدد 0.04 کمتر بود سازه شما در هر دو جهت مهار شده می باشد و عدد K=1 عددی صحیح می باشد . در غیر اینصورت باید به محاسبه دقیق K بپدازید
با تشکر از شما
از آیین نامه AISC-ASD89 استفاده می کنم.
در اکثر منابعی که مطالعه کرده ام اثر پی دلتا لحاظ می شود. چرا نباید لحاظ شود و در صورت لحاظ شدن مشکلی پیش می آید؟؟؟؟؟؟
بلکه در پیوست دوم آیین نامه در قسمت محاسبه لاغری در قاب های بدون مهاربند این عدد ذکر شده است.
در کتاب خانه عمران اصلا شاخص پایداری مورد بررسی قرار نگرفته است.
به نظرتان در پروژه فولاد باید لحاظ شود؟؟ چه شرایطی باید وجود داشته باشه تا شاخص پایداری کنترل شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
همانطور که قبلا گفتم اثر پی دلتا در روابط دیده شده است و اگه شما آن را فعال کنید طرحتون را دست بالا خواهید گرفت و به نفع اقتصادی نمی باشد .
در پروژه های فولادی در صورتی که از سیستم قاب خمشی استفاده شود چون در ابتدا ضریب طول موثر مشخص نمی باشد ، این ضریب را برابر واحد در نظر میگیرید و سپس به کنترل شاخص پایداری خواهید پرداخت و اگه در تمامی طبقات کمتر از 0.04 باشد حدس اولیه شما در مورد K=1 با صحیح می باشد