امتیاز موضوع:
  • 56 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه محاسبه وزن سقف شیبدار دو طرفه فلزی با شیب 30درجه ؟
چندین بار کلیک کردم اصلا واردش نمیشه.لطفا جواب رو در همین بخش قرار بدید خیلی بهش احتیاج دارم.

راستی کل مساحت سقفی که باید با ایرانت پوشش داده بشه 190متر مربع هست که با اون وزن مخصوص1600ضربش کردم شده 304000کیلوگرم.این عجیب نیست؟
پاسخ
معمولا سقفهای شیبدار را در ساختمانهای صنعتی نظیر سوله ها و همچنین مرغداریها و کارگاههای و ساختمانهای مسکونی با توجه به شرایط اقلیمی اجرای می شوند اجرای این سقفها بیشتر مراتب دیده شده است که به صورت کاملا سبک سازی شده خواهد بود .

برای محاسبه وزن باید وزن یک متر مربع از متعلقات از جمله خرپا ، پرلین ، ورقهای مورد استفاده ، رابیتس و همچنین برای نصب آن میلگردهایی استفاده می شود ، گچکاری در مواقعی پوششهایی الیافی جهت اعتدال حرارت و... که بستگی به دتایل اجرای شما دارد .
بار مرده بر واحد سطح آن را محاسبه می شود (وزن مصالح در مبحث ششم ذکر شده است )
برای بار زنده آن معمولا به دلیل رفت آمد کم بر روی این نوع سقفها حداقل است ولی بار برف محاسبه می شود در بعضی مواقع بار باد هم باید محاسبه شود .

بریا محاسبه وزن قبلا در تاپیک دیگری جواب داده بودم برای محاسبه وزن مقاطع باید طول آن را داشته باشیم سپس وزن واحد سطح آن را از اشتال استخراج کرده و وزن آن محاسبه می شود این برای ناودانی ، نبشی و مقاطع ipe , ipb فرقی ندارد
اما برای ورقها مساحت را حساب کرده و در عدد 7850 ضرب نمایید .
پاسخ
علت استفاده از پوکه معدنی در سقف چیست آیا چیز اجباری است مثلا برای سقف مرکب.

-برای توزیع نیروی باد به این طریق عمل کردم لطفا راهنمای کنید که درست هست یا نه
P=Ce*Cq*q
و بعدش مقدار pرا در طول دیوار بادخور ضرب کردم میخواستم بدونم که این نوع توزیع باد صحیح هست یا ادامه داره؟
البته بعد از این مرحله باید کنترل واژگونی انجام بشه فقط میخوام بدونم توزیع درست انجام گرفته؟
پاسخ
(1392/9/26 ، 04:42 عصر)تارا2 نوشته است: علت استفاده از پوکه معدنی در سقف چیست آیا چیز اجباری است مثلا برای سقف مرکب.

-برای توزیع نیروی باد به این طریق عمل کردم لطفا راهنمای کنید که درست هست یا نه
P=Ce*Cq*q
و بعدش مقدار pرا در طول دیوار بادخور ضرب کردم میخواستم بدونم که این نوع توزیع باد صحیح هست یا ادامه داره؟
البته بعد از این مرحله باید کنترل واژگونی انجام بشه فقط میخوام بدونم توزیع درست انجام گرفته؟

سلام

- پوکه های معدنی عموما جهت هموار سازی سقف جهت اجرای کفسازی معماری می باشد .

- علت ایتفاده از پوکه معدنی می تواند به عنوان یک مصالح سبک نسبت به بتن باشد چون اگر این غیر هموار بودن که با مداخله شدن تاسیسات ایجاد شده است . با بتن پر شود باعث سنگینی وزن کنونی سقف می گردد.

- علت استفاده دیگر آن نسبت وزن مخصوص کمتر و تخلل و عایق بودن در برابر اتلاف گرما و سر و صدا

- ضخامت مربوطه متغییر است و بسته به شرایط معماری تعیین می شود معمولا از 5 تا 15 سانتیمتر استفاده می شود .

برای محاسبه فشار باد به جزوه بنده به لینک زیر مراجعه نمایید .

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...8%A7%D8%AF
پاسخ
سیستم باربر سازه در جهت X قاب خمشی و در جهت Y از سیستم قاب ساده(با اتصالات تیر به ستون مفصلی) به همراه مهاربندی هم محور ضربدری می باشد.
الف: قابهای فولادی
0.08H به توان 0.75
ب-برای ساختمانهای با سایر سیستمها در تمام موارد وجود یا عدم وجود جداگرهای میانقابی.
T=0.05H3/4
حالا من باید اولی (الف)را برای محاسبه زمان تناوب به کار ببرم؟
پاسخ
سلام

لطفا قبا از ایجاد سوال سرچ نمایید . قبلا در پستهای دیگر به این سوال پاسخ داده بودم اما !

- برای جهت ( قاب خمشی ) : 0.08H به توان 0.75

- برای جهت ( قاب ساده ) : 0.05H3/4

پاینده باشید
پاسخ
یعنی من باید 2 تا زمان تناوب بدست بیارم؟
-وزن خرپشته ای که حساب کردم بیش از25درصد وزن بام شده .بنابراین ارتفاع خرپشته در زمان تناوب زلزله باید منظور بشه.اما آیا ارتفاع سربندی شیبدار خرپشته نیز باید مدنظر قرار گیرد؟
پاسخ
سلام

بله نیاز به دو زمان تناوب ساختمان دارید . TX , TY

ارتفاع از تراز مبنا ( پایه یا بیس ) تا تراز ارتفاعی خرپشته منظور می شود در غیر این تا تراز بام .

یکبار دیگر در بارگذاری خود تجدید نظر نمایید تا از صحت بارگذاری خود مطلع باشید . در اکثر مواقع مقدار بار مرده خرپشته کمتر از مقدار بار بام است .

پاینده باشید
پاسخ
مساحت خرپشته 22متر مربع هست.ارتفاع دیوار خرپشته2.60متر هست.اینکه گفتید در اکثر موارد وزن خرپشته کمتر از 25 درصد میشه.لان دیگه به شک افتادم.در مورد اون دیوار بگید که ارتفاعش رو میتونم کم کنم؟ضمنا ارتفاع اتاقک آسانسور 2.20متر هست.

-مسئله دوم اینکه توی متره برآورد وزن سربندی من هر کجا که ستون داشتم همون جا کشش تحتانی برای خرپا قرار دادم یعنی جاهایی که ستون فواصلش مثلا باشه4 یا 5 متر اون تیر سقف طبقات که از روش عبور کرده دیگه روی اون تیر کشش تحتانی خرپا قرار ندادم که شاید یکی از علل همین باشه که خرپا سقف کمه تعدادشون و وزنش با اون خرپشته اینطوری شده.
لطفا نظرتون رو بگید.
پاسخ
سلام

با توجه به دتایلهای بارگذاری می توان اضهار نظر کرد .

- ارتفاع اتاقک اسانسور را از مبحث 15 باتوجه به ابعاد چاهک اسانسور انتخاب نمایید .

- وزن خرپاها از نطر تعداد قطعات مذکور در بار مربوطه موثر است .

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نحوه ی بدست آوردن نیروها برای طراحی دستی ستون،تیر و بادبندها+ نمونه طراحی دستی اجزاء فرشاد امن خانی 22 43,994 1395/7/30 ، 06:51 عصر
آخرین ارسال: ahzfirst
  مشکل در وارد کردن مقاطع فلزی ایرانی در ایتبس شجاعی 0 1,554 1394/11/16 ، 10:51 عصر
آخرین ارسال: شجاعی
  محاسبه میرایی ریلی در خاک ها fatemeh20 0 1,857 1394/10/7 ، 02:38 صبح
آخرین ارسال: fatemeh20
  استفاده از ایین نامه ubc 97 در اسکلت فلزی Manciple 2 3,955 1394/7/25 ، 01:43 عصر
آخرین ارسال: hamid123456789000
  آموزش نحوه ی شروع کردن پروژه ی فولاد فرشاد امن خانی 27 19,229 1394/5/17 ، 09:12 صبح
آخرین ارسال: arefnib
  محاسبه بارهای وارد بر تیر نیم طبقه و تیرهای اصلی متصل به پلکان(ساختمان فولادی) civil92 0 2,750 1393/6/11 ، 01:14 صبح
آخرین ارسال: civil92
  درخواست راهنمایی در محاسبه ی m و n کف ستون mmb_A631 4 3,872 1393/2/13 ، 08:28 عصر
آخرین ارسال: آرش نقیبی
  نحوه طراحی تیر فولادی داخل دیواربرشی saze80 13 7,422 1393/1/21 ، 12:00 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  محاسبه وزن سازه در اسکلت فلزی Manciple 46 34,521 1393/1/4 ، 02:14 عصر
آخرین ارسال: mehdipanahi
  نحوه رسم دیاگرام آزاد تکیه گاه 2طرفه komeylk 0 2,248 1392/10/19 ، 11:22 صبح
آخرین ارسال: komeylk

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان