سلام
دوستان عددی که باید برای وصله ستون در نرم افزار ایتبز قرار بدیم از چه رابطه ای به دست می آید ؟
دوستان عددی که باید برای وصله ستون در نرم افزار ایتبز قرار بدیم از چه رابطه ای به دست می آید ؟
نحوه محاسبه Splice Point
|
سلام
1392/1/3 ، 10:47 صبح
آیا واقعا لازمه که این قسمت تکمیل بشه؟
1392/1/3 ، 11:52 صبح
(1392/1/3 ، 10:47 صبح)oveisgh نوشته است: آیا واقعا لازمه که این قسمت تکمیل بشه؟ دوست عزیز برنامه ایتبس قادر به محاسبه اتصالات نمی باشد و اصلا نیازی نیست عددی برای این قسمت وارد کنید . چون اصلا در نتایج تاثیری ندارد . میتونید امتحان کنید
1392/1/3 ، 11:59 صبح
Admin عزیز،منظور دوستمون دقیقاً از وصله ستون چی هستش؟
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) instagram:Irancivilengineers
1392/1/3 ، 12:04 عصر
در معرفی Story در برنامه ETABS در حالت Edit Story در پنجره مربوطه پایین صفحه یکسری تنظیمات وجود دارد که مربوط به وصله ستون می باشد . فعلا کاربردی ندارد شاید در وژن های جدیدی که قرار است اتصالات را طراحی کنند کارایی داشته باشند
1392/1/3 ، 12:24 عصر
پیش فرض برنامه روی این منو NO میباشد.
یعنی وقتی آنرا روی YES قرار میدهیم اصلاً تاثیری روی طراحی نداره؟ از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) instagram:Irancivilengineers
1392/1/3 ، 01:24 عصر
(1392/1/3 ، 12:24 عصر)pirooz3d نوشته است: پیش فرض برنامه روی این منو NO میباشد. من خودم امتحان کردم و در نتیجه نهایی تغییری ندیدم
1392/5/12 ، 02:16 عصر
وصله ستون ها
کاربرد بیشتر این گزینه در تحلیل غیر خطی جهت مقاوم سازی سازه های فولادی است و بهتر است که در جهت اطمینان از این گزینه در محاسبات سازه های فولادی استفاده نشود. |
|