موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1392/3/15 ، 03:05 عصر)حمید فلاح منش نوشته است: سلام
دقیقا متن مبحث ششم جواب شمارو داده
شما در هر صورت نباید بار زنده کمتر از 300 در نظر بگیرید
سوال 52 آزمون محاسبات اسفند 91 در بحث محاسبه میزان بار زنده برای محاسبه بار قائم زلزله همچین مثالی است. در کلید ابتدایی میزان بار، برابر بار کف متصل به آن را درنظر گرفته بود. بعد کلید عوض شد و عدد بار کف متصل به آن و عدد 300 هردو صحیح اعلام شد.
نظر شخصی بنده نیز همان عدد 300 صحیح می باشد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 9 بار در 3 ارسال
خواهش میکنم
به نظر من خیر
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1392/3/15 ، 03:51 عصر)s_elahe نوشته است: ضمن تشکر از آقای مهندس فلاح منش و مهندس پناهی این جمله آیین نامه "چنانچه بالکن به عنوان محل تجمع مورد استفاده قرار گیرد، این بار باید حداقل برابر 500 منظور گردد" اینجا صدق نمی کنه؟
کاربری این طبقه و اتاق ها چیست؟
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 174
اعتبار:
39
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
سلام
به آنچه در پلان الصاقی دیده می شود نمی توان بالکن اطلاق کرد.مشابهش در درمانگاه محله ما هست.یک نورگیر منحنی برای پاگرد پله هست.لذا اگر هم تجمعی ایجاد شود این تجمغ در پاگرد اتفاق می افتد.ضمنا آیین نامه حداقل را 300 گفته واگر بر سبیل احتیاط بیش از 300 هم بگیریم نباید اتفاقی بیفتد!
ضمنا S-elahe 'گرامی
با آپلود این پلان دوباره می خواهی داغ آقای malaki-mallمال باخته را تازه کنی؟!تراخدا دست از این پلان بردار.
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 9 بار در 3 ارسال
من در جایی نخوندم که نباید روی طره دیوار قرار بگیره!!!
بسیاری از ساختمان های اخیر همینگونه هستن