امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات غیر فنی در اجرا ( در خرید مصالح و معاشرت با کارگران و ...)
#1
سلام دوستان
نکات مهمی هست که در اجرای کارهای داخلی ساختمان اعم از سفت کاری و سفید کاری و کابینت و لوله کشی و غیره که بیشتر مربوط میشه به طریقه ی سازش و ارتباط با اشخاص یا شخص پیمانکار
مثلا کابینت کاران و یا نقاشان و گچ کاران و آسانسور و غیره و نیز نکات و موارد مربوط به خرید مصالح
اینجا محلیست برای به اشتراک گذاری تجربیات کاربران و مهندسان ارجمند
باتشکر از شما
پاسخ
#2
دوستان ما یه کابینت کار آوردیم و طبق قرارمون برامون کابینت آشپزخانه رو در حدود یک ماه بسازه و نصب کنه، اما متاسفانه خیلی بدقول از آب دراومده و امروز فردا میکنه و دایما دروغ میبافه. به نظرتون چطور باید ترسوندش یا چه اقداماتی باید قبلا انجام میگرفته تا اینطوری نشه یا کاملا جلو گیری بشه؟
پاسخ
#3
با سلام
چند تا نکته زیر خیلی به موضوع کمک می کند
1- برای سفارش مصالح حتما چند منبع داشته باشید واگر بار اول است در زمان سفارش بفرمایید که خوش قولی واعتبار شما باعث شده به شما سفارش بدهیم وانشااله که پیش شریکم شرمنده ام نمی کنید..حتما فاکتور بگیرید وحتما پرداختتان را طبق وعده انجام دهید.
2- در مورد کارهای اجرایی مثل کابینت، کانال کشی تاسیسات،سنگ کاری بنا،گج وخاک وجوشکار ی وغیره حتما قرارداد دستنویس داشته باشید.موضوع قرارداد،حجم کار مبلغ واحد ومبلغ کل ،زمان تحویل حدودی وخسارت دیرکرد ذکر شود.حتی المکان کار را به کسی بسپارید که سابقه خوبی دارد ونشناخته وبی گدار به آب نزنید.
3-بطورکلی مقاطعه کاران کوچک یک نگرانی دائمی نسبت به بیکاری دارند لذا عادت کرده اند همیشه چند کار را زخمی کنند وضاحب کارها را با زبان وبهانه راضی نگه دارند.برای کنترل آنها اولا نباید پول مفت وغیر ضروری دستشان بدهید.تا ممکن است پیش پرداخت نکنید وبا پیشرفت کار همیشه کمتر از حد مورد تقاضای آنها پرداخت کنید ولی در انتهای کار اگر کارشان درست انجام شده بود در حقشان ظلم نکنید.
4- درمورد کارگران رفتار مردانه داشته باشید ولی هرگز اجازه ندهید مسئولیت ووظیفه خودشان را ذره ای زیر پا بگذارند وپیشرفت کار را دانما از آنها مطالبه کنید .دلسوزی بیجا موجب افت کاری آنها می شود.ضمنا فراموش نشود یک کارگر دائما تحت فشار کاری وسرکوفت بوده اگر محبت ساده لوحانه از خود نشان دهید ممکن است با احساس راحتی زیادی که می کند به فکر دور زدن شما وسواستفاده بیفتد وتصور کند هالو هستید!
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

پاسخ
#4
(1392/11/12 ، 12:25 صبح)hamed-re نوشته است: دوستان ما یه کابینت کار آوردیم و طبق قرارمون برامون کابینت آشپزخانه رو در حدود یک ماه بسازه و نصب کنه، اما متاسفانه خیلی بدقول از آب دراومده و امروز فردا میکنه و دایما دروغ میبافه. به نظرتون چطور باید ترسوندش یا چه اقداماتی باید قبلا انجام میگرفته تا اینطوری نشه یا کاملا جلو گیری بشه؟

سلام
اگر یک قرارداد مکتوب را نوشته و با کابینت کار امضا می کردید و جهت هر روز تاخیر جریمه در نظر گرفته می شد مطمئن باشید کار به اینجا کشیده نمی شد.
یک نکته هم فراموش نکنید ، در ساختمان به هنگام چک کردن و نظارت بر کار کسانی که مشول کارند ( کارگران ، لوله کش ، برقکار و بنا و کابینت کار و ...) خیلی حساس باشید و یک مقدار هم ظالم و پر توقع!! حتی اگر ایراد خاصی نمیبینید به نحوی از طرف ایراد بگیرید و محکم صحبت کنید، این کار باعث میشه طرف از شما حرف شنوی داشته باشد.
در هنگام تسویه حساب با افرادی که وظایفشان را به درستی و سر وقت انجام داده اند کمی دست و دلباز باشید، این باعث می شود برای پروژه های بعدی برایتان سنگ تمام بگذارند!
پاسخ
#5
دوستان خیلی ازتون متشکرم
راستی آیا میدونید این روز ها قیمت هر متر آنتیک کاری چنده؟ خوده سنگ رو نمیگم منظورم کار کردنشه
برای مابین کابینت های آشپزخونه میخوام . این کابینت کار ما میگفت ۳۰ تمن. آیا درسته؟
همچنین دونستن این مورد برای کاربران عزیز هم شاید ضروری باشه
ممنون
پاسخ
#6
دوستان وقتی با کابینت ساز قرار میذاریم که فلان کابینت رو برامون بسازه ، ابعادو اندازگیری میکنه و میگه مثلا شد بیست متر و براتون متری مثلا چهارصد تومان انجامش میدم.حالا سوال اینجاس که آیا با لوازمی از قبیل لولاها و جک و دستگیره وفلان این مقدار حساب میشه یا بدون این لوازم؟ یعنی این موارد هم به پای کابینت ساز هست یا نه .
ممنون
پاسخ
#7
سلام
معمولا نوع چوب(مثلا mdf است یانه) ،نوع روکش وطرح یک قیمتی داره و لوازم هم قیمت جزئی تر که بهتره آنهارا ببینید وبه توافق برسید.بابت اونها هم فی اش را حساب می کند.اگه حواست نباشد ممکن است جنس نامرغوب بزند.
عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
پاسخ
#8
(1392/11/13 ، 11:50 عصر)صفرکیلومتر نوشته است: سلام
معمولا نوع چوب(مثلا mdf است یانه) ،نوع روکش وطرح یک قیمتی داره و لوازم هم قیمت جزئی تر که بهتره آنهارا ببینید وبه توافق برسید.بابت اونها هم فی اش را حساب می کند.اگه حواست نباشد ممکن است جنس نامرغوب بزند.

ممنون .یعنی چی فی اش رو حساب میکنه؟
پاسخ
#9
(1392/11/12 ، 03:35 عصر)hamed-re نوشته است: دوستان خیلی ازتون متشکرم
راستی آیا میدونید این روز ها قیمت هر متر آنتیک کاری چنده؟ خوده سنگ رو نمیگم منظورم کار کردنشه
برای مابین کابینت های آشپزخونه میخوام . این کابینت کار ما میگفت ۳۰ تمن. آیا درسته؟
همچنین دونستن این مورد برای کاربران عزیز هم شاید ضروری باشه
ممنون

بابت دستمزد روز آنتیک اطلاعی ندارم، 2 سال پیش با 13 یا 14 هزارتومان برای ما کار کرده بودن، البته بستگی به سنگش داره، هرچی ریز تر باشه یا چیدمانش خاص تر باشه گرون تره دستمزد.
می تونید از چندتا دکوراسیونی سوال بپرسید که قیمت روز دستتون بیاد..
پاسخ
#10
دوستان این حساب کردن درصدهایی توسط کابینت کار چیه؟ مثلا متراژ زمینی هارو در ۴۰ درصد ضرب کرد و غیره
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکات اجرایی در کف سازی (حمید طالبی) miladezati 6 6,205 1393/10/19 ، 05:55 عصر
آخرین ارسال: miladezati
  اجرا ساختمان از ابتدا تا انتها به روایت تصویر sabet32 6 16,095 1393/10/5 ، 11:30 عصر
آخرین ارسال: miladezati
  نکات اجرایی در پروژه های عمرانی، مدیریت پروژه از نگاهی دیگر hamed_r_b 0 2,768 1393/8/6 ، 01:43 عصر
آخرین ارسال: hamed_r_b
  نکات ضروری چاه آسانسور در هنگام اجرای اسکلت ساختمان کیوان بابایی 0 5,566 1393/7/18 ، 10:49 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  تاپیک جامع تشریح انواع مصالح ساختمانی و مصالح نوین صنعت ساختمان کیوان بابایی 13 8,898 1393/7/8 ، 11:15 عصر
آخرین ارسال: miladezati
  نکات اجرایی ساختمانهای اسکلت بتنی و فلزی کیوان بابایی 0 3,006 1393/2/14 ، 10:32 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  نکات مهم در طراحی و اجرای ساختمانها ی فولادی و بتنی کیوان بابایی 0 5,422 1393/2/12 ، 05:00 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  سوال - قیمت پارکت. مصالح و دستمزد hamed-re 0 1,848 1392/11/27 ، 08:13 عصر
آخرین ارسال: hamed-re
  تصاویری از پله مدور - نحوه اجرا - نحوه بارگذاری در ایتبس کیوان بابایی 0 3,270 1392/7/21 ، 10:59 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
Question روش های سریع اجرا yasermeithamy 12 8,856 1392/6/1 ، 11:34 صبح
آخرین ارسال: yasermeithamy

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان