1391/10/11 ، 04:28 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/11 ، 04:42 عصر، توسط omid_rch.)
با سلام
به آقای hamidfm
پروژه مورد نیاز من به شرح زیر است:
این پروژه مربوط می شود به درس اصول مهندسی زلزله و شامل سه بخش می شود:
بخش اول: محاسبه ی فرکانس ها و مدها در هر یک از امتداد ها
بخش دوم تعیین نیروی زلزله وارد بر طبقات در دو جهت x,y و محاسبه تغییر شکل ها و شتاب طبقات با استفاده از روش طیف دینامیکی
بخش سوم تعیین نیروی زلزله وارد بر طبقات و محاسبه تغییر شکل ها و شتاب طبقات با استفاده روش استاتیکی معادل
ساختمان بتنی 4 طبقه بروی خاک رسی با سختی متوسط در شهر تهران واقع است سیستم بار جانبی در امتداد شمال - جنوب دیوار برشیمی باشد و امتداد شرق -غرب قاب خمشی بتنی معمولی می باشد.
ستون ها در طبقه اول و دوم 60*60cm
" " " " سوم و چهارم 50*40cm
ضخامت دیوار برشی 15 cm
کف طبقات تیرچه بلوک ضخامت 30 سانتی متر
در وجوه شمالی - جنوبی 30 درصد بازشو
ارتفاع جان پناه 60 سانتی متر
وزن واحد سطح دیوار های پیرامونی 450 کیلوگرم بر متر مربع
وزن تیغه های داخلی 150 کیلو گرم بر سانتی متر مربع
پلان رو هم توی پیوست گذاشتم.
ممنون
1391/10/13 ، 02:13 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/31 ، 05:19 عصر، توسط omid_rch.)
ببخشید کسی نیست ما را یاری کند
(1391/10/11 ، 02:36 صبح)hamidfm نوشته است: سلام
پروژه زلزله ای که میخواید باید شامل چه چیزی باشه؟
هر استادی 1 نوع پروژه تعیین میکنه
مهندس صورت پروژه رو هم نوشتم.
(1391/10/11 ، 04:28 عصر)omid_rch نوشته است: با سلام
به آقای hamidfm
پروژه مورد نیاز من به شرح زیر است:
این پروژه مربوط می شود به درس اصول مهندسی زلزله و شامل سه بخش می شود:
بخش اول: محاسبه ی فرکانس ها و مدها در هر یک از امتداد ها
بخش دوم تعیین نیروی زلزله وارد بر طبقات در دو جهت x,y و محاسبه تغییر شکل ها و شتاب طبقات با استفاده از روش طیف دینامیکی
بخش سوم تعیین نیروی زلزله وارد بر طبقات و محاسبه تغییر شکل ها و شتاب طبقات با استفاده روش استاتیکی معادل
ساختمان بتنی 4 طبقه بروی خاک رسی با سختی متوسط در شهر تهران واقع است سیستم بار جانبی در امتداد شمال - جنوب دیوار برشیمی باشد و امتداد شرق -غرب قاب خمشی بتنی معمولی می باشد.
ستون ها در طبقه اول و دوم 60*60cm
" " " " سوم و چهارم 50*40cm
ضخامت دیوار برشی 15 cm
کف طبقات تیرچه بلوک ضخامت 30 سانتی متر
در وجوه شمالی - جنوبی 30 درصد بازشو
ارتفاع جان پناه 60 سانتی متر
وزن واحد سطح دیوار های پیرامونی 450 کیلوگرم بر متر مربع
وزن تیغه های داخلی 150 کیلو گرم بر سانتی متر مربع
پلان رو هم توی پیوست گذاشتم.
ممنون
1391/12/30 ، 12:09 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/1/31 ، 05:20 عصر، توسط omid_rch.)
با سلام
بالاخره موفق شدم پروژه زلزله خودم رو تهیه کنم و برای استفاده شما عزیزان اینجا قرار بدهم موفق باشین عزیزان سال نوتون مبارک
این فایل که اکنون دانلود می نمایید پروژه بنده در راستای درس مهندسی زلزله می باشد که تقریبا حدود یک ماه به دنبال انجام آن بودم و اکنون آماده شده مشخصات پروژه را قبلا در قسمت بالا آورده ام: