موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ظاهرا چون کاربر عادی ام نمیشه فایل هاتون رو ببینم و نوشته برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید در حالی که لوگین هستم
موضوعها: 13
اعتبار:
5
سپاس ها 0
1393/3/15 ، 12:48 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/3/15 ، 12:51 صبح، توسط sami4258.)
سلام و خسته نباشید.
R تعداد عکس العملهای تکیه گاهیه ولی در قاب و تیر فرق میکنه.
مثلا در یک تکیه گاه مفصلی در یک قاب R=2 ولی در یک تیر R=1 می باشد.
در تیر شما عکس العمل لنگر و قائم رو دارید ولی در قاب عکس العمل لنگر ، قائم و افقی رو دارید.
معادلات شرط هم در قاب و تیر فرق میکنه.
مثلا تعداد معادلات شرط در یک اتصال تلسکوپی در یک قاب برابر 1 ولی در یک تیر برابر صفر میباشد.
موضوعها: 21
اعتبار:
0
سپاس ها 0
در تمام مقاطع تیر و قاب و ستون 3 نیروی مجهول وجود دارد
در تکیه گاه تیرها نیروی افقی در نظر گرفته نمی شود (چون در تمام تیر نیروی محوری وجود ندارد و درنتیجه حذف می شود)و چون مفصلی است خمش حذف می شود درنتیجه 1 نیروی مجهول داریم
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
1- مدول معین نداریم. لااقل بنده با خوندن چندین کتاب (نادر فنایی - صباغیان - حق گو - زرفام - کشاورز حداد) ، ************ و چندین جزوه ی معروف به همچین واژه ای تابحال برنخوردم.
2- راجع به روابط شرطیه مفصل داخلی( ک یک اتصاله) منظور اینه اگه اگه من بدونم n-1 عضوم لنگرشون صفره دیگه نیازی ب عضو n ام نیس.
شما میدونید ک در اتصال مفصلی ک 2عضو بهم متصل شدن لنگر تو اون نقطه صفره. علتش همین چیزیه ک عرض کردم 2 عضو بهم رسیدن و لنگر بین آنها در آن نقطه صفر است(مقاومت خمشی صفره).
3- شما یک تیر 2سر ساده با هر بارگذاریه دلخواه رو در نظر بگیرید ، حال هر مقطعی ک در طول تیر بزنید سه عکس العمل داخلی را در 2 طرف اون مقطع بایستی قرار بدین (آثار ناشی از حذف اعضا) و چون معینه براحتی از استاتیک قابله حله ولی برای یک کادر بسته با بارگذاریه دلخواه شما با زدن 1 مقطع بازهم سازتون نامعینه (2تیکه نمیشه) اما با زدنه 2 مقطع سازه 2نیم شده اما بازهم مشکل حل نمیشه چرا که 2 مقطع دارم ک تو هرکدام سه مجهول دارم ولی اگه 3تا ازون مجهولارو داشته باشم باقیش از استاتیک بدست میاد. ینی 3 درجه نامعینی بیشتر نداریم تو یه کادر بسته.بخاطر اینه ک ما ب ازای هر کادر بسته باید سه درجه نامعینی لحاظ کنیم.
امیدوارم تونسه باشم کامل جوابتونو بدم مهندس جان.