من می خوام سازه فولادی 5 طبقه روی پیلوت رو توی ایتبس مدل کنم
چندتا سوال دارم(شرمنده اگر سوالام ضایعند،تازه کارم)
1.نحوه ی معرفی مقطع نبشی و دوبل آن که مطابق با نبشی های موجود توی ایران باشه؟
2.نحوه ی ساخت دوبل آی پی
3.من سه تا گروه برای ستون ها،تیرها،و بادبند ها ساختم
حالا چه مقاطعی رو توی هر گروه بزارم؟
1-3 یعنی مثلا به ستون ها IPE ها و دوبل آی پی نسبت بدم؟و یا فقط و فقط دوبل آی پی؟
2-3 به بادبند ها فقط دوبل نبشی؟یا نبشی و دوبل نبشی؟یا اصلا IPE ؟
3-3 به تیر ها فقط IPE ؟
لطفا به این سوال سه من با توجه به تجربتون که چیا جواب میدن و بهترند و با توجه به 5طبقه بودن سازه من جواب بدین.
4.پلان من یک قسمت کنسولی داره(قسمت زرد مشخص شده در عکس زیر)،من واسه ی مدل کردنش،باید فقط تیر رسم کنم و تیر ها رو چه در جهت x , چه در جهت y اتصال خمشی در نظر بگیرم؟
(سازه من در جهت x قاب فلزی با مهاربند و در جهت y قاب خمشی است)
(کلان این قسمت کنسولش رو هیچی نمیدونم،فقط همین قدر به ذهنم رسید که اینطوری مدل کنم،یکی بهم گفت که تیر هم نباید رسم کنم اون قسمت!!)
یه چند تا سوال متفرقه هم دارم:
5.در منوی define قسمت special/seismic ،این ضرایب 1 و 2.4 و 0 از کجا میان؟کلا داستانِ این قسمت چیه؟من هیچی ازش نمیدونم.
6.چرا در قسمت mass source از منوی define ،ضریب 0.2 رو به بار live می دهیم؟این 0.2 از کجا میاد؟
7.اگر بخوام همه ی سقف هامو به جز سقف بام و سقف base رو انتخاب کنم،باید چیکار کنم؟
8.با توجه به اینکه سازه من 5 طبقه روی پیلوت با ارتفاع 18 متر و بدون زیر زمین هست و با توجه به اینکه من از آیین نامه ی ubc 97-ASD در طراحیم استفاده میکنم،برای طراحی این سازه،این ده ترکیب بار های زیر کافی اند؟(یکی بهم گفته بود باید 22 تا تقریبا ترکیب بار در نظر بگیرم!!!):
COMB1: D
COMB2: D+L
COMB3:0.75(D+L+EX
COMB4:0.75(D+L-EX
COMB5:0.75(D+L+EY
COMB6:0.75(D+L-EY
COMB7:0.75(D+EX
COMB8:0.75(D-EX
COMB9:0.75(D+EY
COMB10:0.75(D-EY
چندتا سوال دارم(شرمنده اگر سوالام ضایعند،تازه کارم)
1.نحوه ی معرفی مقطع نبشی و دوبل آن که مطابق با نبشی های موجود توی ایران باشه؟
2.نحوه ی ساخت دوبل آی پی
3.من سه تا گروه برای ستون ها،تیرها،و بادبند ها ساختم
حالا چه مقاطعی رو توی هر گروه بزارم؟
1-3 یعنی مثلا به ستون ها IPE ها و دوبل آی پی نسبت بدم؟و یا فقط و فقط دوبل آی پی؟
2-3 به بادبند ها فقط دوبل نبشی؟یا نبشی و دوبل نبشی؟یا اصلا IPE ؟
3-3 به تیر ها فقط IPE ؟
لطفا به این سوال سه من با توجه به تجربتون که چیا جواب میدن و بهترند و با توجه به 5طبقه بودن سازه من جواب بدین.
4.پلان من یک قسمت کنسولی داره(قسمت زرد مشخص شده در عکس زیر)،من واسه ی مدل کردنش،باید فقط تیر رسم کنم و تیر ها رو چه در جهت x , چه در جهت y اتصال خمشی در نظر بگیرم؟
(سازه من در جهت x قاب فلزی با مهاربند و در جهت y قاب خمشی است)
(کلان این قسمت کنسولش رو هیچی نمیدونم،فقط همین قدر به ذهنم رسید که اینطوری مدل کنم،یکی بهم گفت که تیر هم نباید رسم کنم اون قسمت!!)
یه چند تا سوال متفرقه هم دارم:
5.در منوی define قسمت special/seismic ،این ضرایب 1 و 2.4 و 0 از کجا میان؟کلا داستانِ این قسمت چیه؟من هیچی ازش نمیدونم.
6.چرا در قسمت mass source از منوی define ،ضریب 0.2 رو به بار live می دهیم؟این 0.2 از کجا میاد؟
7.اگر بخوام همه ی سقف هامو به جز سقف بام و سقف base رو انتخاب کنم،باید چیکار کنم؟
8.با توجه به اینکه سازه من 5 طبقه روی پیلوت با ارتفاع 18 متر و بدون زیر زمین هست و با توجه به اینکه من از آیین نامه ی ubc 97-ASD در طراحیم استفاده میکنم،برای طراحی این سازه،این ده ترکیب بار های زیر کافی اند؟(یکی بهم گفته بود باید 22 تا تقریبا ترکیب بار در نظر بگیرم!!!):
COMB1: D
COMB2: D+L
COMB3:0.75(D+L+EX
COMB4:0.75(D+L-EX
COMB5:0.75(D+L+EY
COMB6:0.75(D+L-EY
COMB7:0.75(D+EX
COMB8:0.75(D-EX
COMB9:0.75(D+EY
COMB10:0.75(D-EY
![[تصویر: rzo0kli3y5a5eo57bjtg.jpg]](http://8pic.ir/images/rzo0kli3y5a5eo57bjtg.jpg)