با سلام خدمت دوستان و مهندسین گرامی
این پروژه یک پارکینگ طبقاتی هستش که در دو جهت خمشی هستش و سه طبقه آن هم زیرزمین هست تقریبا مراحلش تموم شده ولی چند تا از ستون ها و تیر ها جواب نمیدن لطفا در صورت امکان این فایل رو چک بفرمائید و اشکالاتش رو بهم بگید
ایتبس ورژن 9.7
1392/5/9 ، 06:33 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/9 ، 06:51 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
سلام
خیلی مدل عالی و حرفه ای هستش ولی 1سزی موارد هست توش که بعضی هاش باید اصلاح بشه
1-مدول الاستیسیته بتن 250 اشتباه وارد شده 15100*(fc)^0.5
2-2تا تیر اضافی روی بیس هست ؟
3-دیوار ها اگر حائل هستن باید بار گذاری بشن و همچنین نام گذاری هم بشن برای طراحی
4-باتوجه به ایتکه تیرهای مفصلی فرعی برای سقف های کامپوزیت رسم شده باید بارهای مرده به 2 قسمت تبدیل بشن
بارهای مرده قبل گیرش و بارهای مرده بعد گیرش بتن
5-چندتا تیر ناپایدار دیده میشه که به هیچ جا وصل نیستن
6-سیستم بار بر جانبی که شما انتخاب کردید نمیتونه دوگانه عمل کنه درصورتی که شما ضریب رفتار 8 معرفی کردید
7-دورتا دور رمپ با فریمهای معرفی شده که brace معرفی شدن که فکر میکنم اشتباه باشه
8-درمورد تحلیل هم مشخص کنید به صورت دینامیکی هست یا استاتیکی؟
9-دیوار ها از نوع plate معرفی شدن و در دو راستا مش شدن.که این مش در دو راستا فقط برای المان shell صحیحه
10-مقاطع رمپ هم با همون دیوار معرفی کردید بهتره که از م جدا باشن و با اطمینان از جوابگو بودن دال 20 سانتی این ضخامت براشون انتخاب بشه
سلام آقای مهندس ممنون از پاسخی که دادین
به نظرم اون تیر هایی که اطراف رمپ کشیدم توسط نرم افزار به صورت بادبند شناخته شده به نظر شما اون هارو حذف کنم درست می شه و اصلا درست هستش و همچنین تحلیل از نوع استاتیکی هستش چون از دیوار حائل استفاده کردم ارتفاع برش پایه شده 6.4
اگر مورد دیگه ای دیدین بهم بگید چون باید این پروژه رو تا 6 روز دیگه تحویل بدهم.
1392/5/9 ، 06:53 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/9 ، 07:35 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
خواهش میکنم
من تجربه ای در این زمینه نداشتم قبلا ولی چیزی که به نظرم میرسه اینه که اگر این تیرها باید باشن چون دال روی این تیرها تکیه کرده و دال اصلی رمپ یک طرفه میشه.
مواردی هم اضافه کردم بالا
منظورشماهم از ارتفاع برش پایه متوجه نشدم
آقای مهندس منظورم از ارتفاع برش پایه اینکه من Level 3 تا Level 5 رو برای بار گزاری زلزله در استاتیک لودکیس معرفی کردم.
به نظر شما به علت وجود دیوار حائل بتنی که من مدل کردم آیا باز هم باید level طراحی رو BASE انتخاب می کردم؟
به نظرم اگر ابعاد دیوار بزرگتر باشه فرض صحیحی میتونه باشه
البته به نظرم به خاطر این ابعادی که داره حرکت جانبی توی ستونها به وجود میاد و نمیشه ترازو از طبقه ی سوم گرفت
البته این نظر شخصیه منه و با توجه به برداشت خودم میگم
درمورد مقاطع هم چک کنید که 1 سری مقاطع فشرده لرزه ای نیستن
سلام آقای مهندس با زحمت های ما
آقای مهندی من تا جایی که به نظرم می رسید اصلاح کردم ولی به جایی نرسیدم اگه میشه خودتون یه نگاهی بهش بندازین اگه براتون زحمتی نیست.
با تشکر.
سلام
یکی از اساسی ترین مشکلاتش که باعث میشه ارور های فراوان بده اینه که انتهای رمپ ها به جایی متصل نیست در بعضی طبقات
به صورت جدا از سازه هاست
شما بعد تحلیل تغییر شکلهای تحت بتر مرده چک کنید متوجه منظور من میشید