1392/11/2 ، 06:56 عصر
میدونم مهندس.این یک نمونه از فایلاست.اثر نامنظمی میشه همون 100-30 که برای ubc تعداد 48 تا بودن که با دینامیکی کم میشن.صبر کنید تو یک فایل اکسل جدیدارو میذارم جنابعالی ببینید.مرسی
چک کردن فایل نهایی پروژه اسکلت فولادی 6 طبقه با دیوار برشی
|
1392/11/2 ، 06:56 عصر
میدونم مهندس.این یک نمونه از فایلاست.اثر نامنظمی میشه همون 100-30 که برای ubc تعداد 48 تا بودن که با دینامیکی کم میشن.صبر کنید تو یک فایل اکسل جدیدارو میذارم جنابعالی ببینید.مرسی
1392/11/2 ، 07:00 عصر
نکته بسیار مهمی که من در شما دیدم این بود که خیلی خوب مسایل را میگیرید افرین.فایل را بفرستید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده (1392/11/2 ، 07:00 عصر)siamak_meybodi نوشته است: نکته بسیار مهمی که من در شما دیدم این بود که خیلی خوب مسایل را میگیرید افرین.فایل را بفرستید. مرسی مهندس.به خاطر شیوه بیان شماست. اینم فایل : مهندس من به جای دو بار EPX و ENX فقط SPXT به جای دو بار EPY و ENY فقط SPYT رو گذاشتم.درسته ؟
1392/11/2 ، 10:05 عصر
شما دوست عزیز ترکیب بارهای ویژه ستونها را ساخته بودید.که نیازی نبود.فایل جدید را ببینید.
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده
1392/11/2 ، 10:23 عصر
(1392/11/2 ، 10:05 عصر)siamak_meybodi نوشته است: شما دوست عزیز ترکیب بارهای ویژه ستونها را ساخته بودید.که نیازی نبود.فایل جدید را ببینید. ایون ببینید.کلا شد 10 تا.درسته ؟ یک سوال.اونایی که من برای ستون ها ساختم شما میگین اضافیه.یعنی باید کلا حذف بشن یا به صورت استاتیکی باشن ؟ موقع طراحی کدوم ها رو بزارم تو لیست طراحی ؟
1392/11/2 ، 11:53 عصر
دوست عزیزم صندوق دریافت پیامهای خصوصی را پاک کنید تا پیامهای من به شما برسد.
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده
1392/11/2 ، 11:58 عصر
از جناب مهندس فلاح منش و مهندس بابایی عزیز و دیگر دوستان عزیز دعوت میکنم تا در بحث شرکت نمایند با تشکر.
1392/11/3 ، 12:00 صبح
سلام
ترکیب بارهایی که فایل اکسل هستش درسته فقط بهتره که حالات بار دینامیکی در 4 حالت با خروج از مرکزیت و بدون خروج از مرکزیت ساخته بشه 1 بار ترکیب بارها بدون زلزله 30 درصد وارد بشن و یک بار هم به صورت 100-30 در مورد زلزله 30 درصد آیین نامه این اجازه رو داده که از حالت بار بدون خروج از مرکزیت استفاده بشه ترکیب بارها مناسب هستن بقیشون موفق باشید
1392/11/3 ، 12:18 صبح
- تحلیل دینامیکی باید ترکیب بار متناسب با خود را داشته باشد دیگر شرایط بر حسب آیین نامه و وضعیت سازه هم ویرایش و یا اصلاح ترکیب بار را لحاظ می کند .
(1392/11/3 ، 12:00 صبح)حمید فلاح منش نوشته است: سلام مهندس این فایلو ببینید.به نظرتون الان کامله ؟ من SPX SPXT SPY SPYT رو ساختم. اون قبلیا رو حذف کنم ؟ یا به صورت استاتیکی باشن ؟ برای طراحی کدومارو انتخاب کنم ؟ فقط دینامیکی یا هر دو تارو ؟ این اکسل رو هم ببینید. ![]() |
|