امتیاز موضوع:
  • 77 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب طراحی سازه های فولادی آقای میرقادری و ازهری (درخواست کتاب)
با سلام کتاب طراحی اتصالات آقای میر قاری و ازهری جلد سوم و ششم چه فرقی دارند؟؟؟به جلد 6 فقط حالت حدی اضافه شده؟؟؟
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی

پاسخ
(1393/12/19 ، 11:15 عصر)engineer2014 نوشته است: با سلام کتاب طراحی اتصالات آقای میر قاری و ازهری جلد سوم و ششم چه فرقی دارند؟؟؟به جلد 6 فقط حالت حدی اضافه شده؟؟؟

با سلام.
جلد سوم از ده فصل تشکیل شده و جلد ششم از یازده فصل ، ان یک فصل اضافی هم مربوط به فصل طراحی کف ستونها
میباشد که از جلد اول به جلد ششم انتقال داده شده است.جلد ششم بر اساس حالات حدی LRFD و مقاومت مجاز ASD
نوشته شده است.
موفق باشید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
با سلام و وقت بخیر خدمت همه همکاران عزیزم
بالاخره متوجه نشدم که آیا جلد 6 فولاد میر قادری ( اتصالات) همان جلد 3 هست که هم تنش مجاز داره و هم حالات حدی ؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
پاسخ
(1395/9/19 ، 09:31 عصر)barazandeh123 نوشته است: با سلام و وقت بخیر خدمت همه همکاران عزیزم
بالاخره متوجه نشدم که آیا جلد 6 فولاد میر قادری ( اتصالات) همان جلد 3 هست که هم تنش مجاز داره و هم حالات حدی ؟؟
لطفا راهنمایی کنید...

درود بر شما .
جلد ششم دکتر میرقادری عزیز و دکتر ازهری عزیز، بر اساس روش های ضرایب بار و مقاومت (LRFD) و مقاومت مجاز (ASD) نوشته شده.
مقاومت مجاز (allowable strength design)، تنش مجاز (allowable stress design) هر دو به صورت ASD نمایش داده می شوند ولی با هم فرق دارند.
این کتاب واقعا کتاب خوبی هست و توصیه می کنم که حتما دوستان تهیه کنند.
به احتمال زیاد روش مقاومت مجاز هم در ویرایش بعدی مبحث دهم در کنار ضرایب بار و مقاومت، می آید، که در این کتاب مثال به روش مقاومت مجاز هم
حل شده. کتاب واقعا کاملی می باشد.
در واقع جلد ششم، ویرایش شده جلد سوم هست.
موفق باشید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
سلام
من این کتاب رو خواستم
عضو شدم
حق عضویتم دادم ولی خبری نشد
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود جزوه " طراحی سازه های فولادی 1 " (دانشگاه آزاد تهران شرق(مهندس علیرضا فاروقی) فرشاد امن خانی 1 3,401 1400/7/8 ، 05:00 عصر
آخرین ارسال: mortezacivil
  دانلود جزوه طراحی سازه های فولادی ۲ با مبحث جدید 1399 (دکتر علیرضا فاروقی) فرشاد امن خانی 0 862 1400/5/15 ، 05:17 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دانلود جزوه اسکن شده "طراحی سازه های فولادی ۱ " (دکتر عباس حق الهی) فرشاد امن خانی 0 1,609 1399/3/15 ، 05:30 عصر
  دانلود جزوه طراحی سازه های فولادی ( دانشگاه کویینزلند ) فرشاد امن خانی 0 1,049 1399/1/21 ، 07:57 عصر
  دانلود جزوه " طراحی لرزه ای ساختمان های فولادی به روش LRFD " (218 صفحه ) فرشاد امن خانی 0 1,489 1398/9/29 ، 11:07 عصر
  دانلود جزوه " طراحی سازه های فولادی 2 " (کیفیت عالی) (مهندس کیهان ) فرشاد امن خانی 0 1,005 1398/9/22 ، 01:21 صبح
  دانلود جزوه رنگی " طراحی سازه های فولادی 2 " (کیفیت عالی) (مهندس متین پور) فرشاد امن خانی 0 940 1398/9/22 ، 01:05 صبح
  دانلود جزوه طراحی سازه های فولادی 1 (مهندس خیراندیش) (موسسه آموزش عالی بیهق سبزوار) فرشاد امن خانی 0 1,314 1398/6/12 ، 05:34 عصر
  دانلود جزوه "طراحی سازه های فولادی 1 به روش LRFD (سبز سازه) فرشاد امن خانی 5 4,661 1398/2/24 ، 09:45 عصر
آخرین ارسال: Marco7
  دانلود فیلم آموزشی ضریب طول موثر ستون در قاب های ساختمانی فولادی ( سعید حیدری ) فرشاد امن خانی 0 2,042 1397/7/10 ، 01:36 صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان