با سلام خدمت همه مهندسین گرامی
دوستان کسی میدونه که چطور میشه برای همیشه ترکیبات بار پیشفرض در ایتبس رو از تحلیل ها حذف کرد؟
من هرچقد Delete میکنم باز تو تحلیل ها میان و بحرانی میشن
البته ترکیبات بارگذاری در « طراحی سازه » تاثیر گذار هستند و نه در تحلیل سازه.
برای انتخاب ترکیبات هم راهکار بسیار ساده است.
شما اگه 10000 تا ترکیب بار هم در Load Combination داشته باشی، تا وقتی که در Design Combo نیان به هیچ عنوان در طراحی اثری ندارند.
برای سازه های بتنی ، طبق عکس به Design Combo ها دسترسی پیدا می کنید. برای الباقی سازه ها شامل سازه های فلزی و دیوارهای برشی و کامپوزیت هم به طریقه ی مشابه عمل میشه.
(1394/3/5 ، 01:21 عصر)علی بهنیا نوشته است: البته ترکیبات بارگذاری در « طراحی سازه » تاثیر گذار هستند و نه در تحلیل سازه.
برای انتخاب ترکیبات هم راهکار بسیار ساده است.
شما اگه 10000 تا ترکیب بار هم در Load Combination داشته باشی، تا وقتی که در Design Combo نیان به هیچ عنوان در طراحی اثری ندارند.
برای سازه های بتنی ، طبق عکس به Design Combo ها دسترسی پیدا می کنید. برای الباقی سازه ها شامل سازه های فلزی و دیوارهای برشی و کامپوزیت هم به طریقه ی مشابه عمل میشه.
پاسخ :
مهندس این ترکیبات بار در اون قسمت هم نفوذ میکنن بصورت خودکار. و ستون ها و تیرها تحت این ترکیبات بحرانی میشن
1394/3/5 ، 02:27 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/3/5 ، 02:28 عصر، توسط علی بهنیا.)
شما همون ترکیب بارهایی رو که نمی خواید تو طراحی بیان ( همونها که قرمز کردید ) توی همون منو انتخاب کنید و گزینه ی Remove رو انتخاب کنید.
اینطوری میرن تو لیست List Of Combo و دیگه تو طراحی مورد استفاده قرار نمی گیرن.
فقط ترکیباتی که در لیست design Combo باشن توی طراحی مورد استفاده قرار می گیرند.
درسته همین کارو هم کردم اما باز این ترکیبات میان و تو همین لیست بصورت خودکار قرار میگیرن. حتی وقتی ریموو میشن باز میان. مثه ویروس عمل میکنن اما خب ویروس نیستن
توی برنامه ی Etabs از منوی File گزینه ی Export و بعد Save Model as ETABS E2K text file روی انتخاب کنید. فایلتون رو Save کنید و بعد بصورت ZIP در مای سیویل بارگذاری کنید. تیر و ستونی که مشکل دارند رو هم معرفی کنید و بگید کدوم ترکیبات میخواید باشن و کدومها نه.
(1394/3/5 ، 12:49 عصر)frankly نوشته است: با سلام خدمت همه مهندسین گرامی
دوستان کسی میدونه که چطور میشه برای همیشه ترکیبات بار پیشفرض در ایتبس رو از تحلیل ها حذف کرد؟
من هرچقد Delete میکنم باز تو تحلیل ها میان و بحرانی میشن