امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 2.59
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در خصوص ترکیب بارهای پیشفرض در ETABS
با سلام خدمت همه مهندسین گرامی
دوستان کسی میدونه که چطور میشه برای همیشه ترکیبات بار پیشفرض در ایتبس رو از تحلیل ها حذف کرد؟
من هرچقد Delete میکنم باز تو تحلیل ها میان و بحرانی میشن
پاسخ
البته ترکیبات بارگذاری در « طراحی سازه » تاثیر گذار هستند و نه در تحلیل سازه.
برای انتخاب ترکیبات هم راهکار بسیار ساده است.
شما اگه 10000 تا ترکیب بار هم در Load Combination داشته باشی، تا وقتی که در Design Combo نیان به هیچ عنوان در طراحی اثری ندارند.
برای سازه های بتنی ، طبق عکس به Design Combo ها دسترسی پیدا می کنید. برای الباقی سازه ها شامل سازه های فلزی و دیوارهای برشی و کامپوزیت هم به طریقه ی مشابه عمل میشه.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
پاسخ
(1394/3/5 ، 01:21 عصر)علی بهنیا نوشته است: البته ترکیبات بارگذاری در « طراحی سازه » تاثیر گذار هستند و نه در تحلیل سازه.
برای انتخاب ترکیبات هم راهکار بسیار ساده است.
شما اگه 10000 تا ترکیب بار هم در Load Combination داشته باشی، تا وقتی که در Design Combo نیان به هیچ عنوان در طراحی اثری ندارند.
برای سازه های بتنی ، طبق عکس به Design Combo ها دسترسی پیدا می کنید. برای الباقی سازه ها شامل سازه های فلزی و دیوارهای برشی و کامپوزیت هم به طریقه ی مشابه عمل میشه.

پاسخ :
مهندس این ترکیبات بار در اون قسمت هم نفوذ میکنن بصورت خودکار. و ستون ها و تیرها تحت این ترکیبات بحرانی میشن

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
شما همون ترکیب بارهایی رو که نمی خواید تو طراحی بیان ( همونها که قرمز کردید ) توی همون منو انتخاب کنید و گزینه ی Remove رو انتخاب کنید.
اینطوری میرن تو لیست List Of Combo و دیگه تو طراحی مورد استفاده قرار نمی گیرن.
فقط ترکیباتی که در لیست design Combo باشن توی طراحی مورد استفاده قرار می گیرند.
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

پاسخ
درسته همین کارو هم کردم اما باز این ترکیبات میان و تو همین لیست بصورت خودکار قرار میگیرن. حتی وقتی ریموو میشن باز میان. مثه ویروس عمل میکنن اما خب ویروس نیستن
پاسخ
فایل e2k رو پیوست کنید و تیر یا ستونی رو که مدنظرتون هست بگید تا چک کنم.

پاسخ
فایل e2k؟ جسارتا کدوم فایل هست؟
پاسخ
توی برنامه ی Etabs از منوی File گزینه ی Export و بعد Save Model as ETABS E2K text file روی انتخاب کنید. فایلتون رو Save کنید و بعد بصورت ZIP در مای سیویل بارگذاری کنید. تیر و ستونی که مشکل دارند رو هم معرفی کنید و بگید کدوم ترکیبات میخواید باشن و کدومها نه.

پاسخ
تیر یا ستون خاصی مد نظرم نیست همه المان ها با ترکیبات بار پیشفرض بحرانی میشن

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   1.rar (اندازه: 12.63 KB / تعداد دفعات دریافت: 67)
پاسخ
(1394/3/5 ، 12:49 عصر)frankly نوشته است: با سلام خدمت همه مهندسین گرامی
دوستان کسی میدونه که چطور میشه برای همیشه ترکیبات بار پیشفرض در ایتبس رو از تحلیل ها حذف کرد؟
من هرچقد Delete میکنم باز تو تحلیل ها میان و بحرانی میشن
تنظیمات لرزه ای رو خاموش کنید درست میشه

پاسخ
 سپاس شده توسط hamidyari

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question مشکل در Run و پس از Run در ETABS enerzhi 55 31,534 1401/11/27 ، 09:39 عصر
آخرین ارسال: Morteza0121
  فشرده سازی مقاطع فولادی در etabs chili 13 15,630 1401/6/22 ، 11:58 صبح
آخرین ارسال: miladjk1374
  مشکل run در نسخه 17 etabs mahdi_gordan 4 1,131 1400/12/7 ، 01:31 عصر
آخرین ارسال: civil92
  معرفی ترکیب بارهای طراحی سازه فولادی به روش LRFD KONKORKONKOR 5 7,023 1400/8/19 ، 09:51 عصر
آخرین ارسال: aryian
  مشکل run در نسخه 17 etabs mahdi_gordan 1 996 1398/10/10 ، 03:54 عصر
آخرین ارسال: sd70
  تنظیمات سیستم دوگانه قاب خمشی متوسط+مهاربند واگرا در etabs hoseinasgary 16 19,349 1398/10/9 ، 10:52 صبح
آخرین ارسال: iraqiranbiz
  نحوه export گرفتن از فایل etabs 2015 به sap 2000 hahmadi 1 4,001 1398/3/8 ، 12:11 صبح
آخرین ارسال: javadth
  خطا در هنگام اجرای Etabs Arya68 0 1,195 1398/2/1 ، 11:03 عصر
آخرین ارسال: Arya68
  نمایش ارماتور برشی صفر در تیر etabs 2015 Reza1996 2 2,640 1397/11/25 ، 10:23 عصر
آخرین ارسال: jafarpishe
  ترکیب بار اجرایی Jimmy 1 1,092 1397/11/12 ، 03:27 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان