موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1392/6/19 ، 02:00 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/19 ، 02:02 صبح، توسط شیوا.)
سلام
یه سوال
آیا طراحی پی یه ساختمان با دیوار برشی فرقی با طراحی پی ساختمان بدون دیوار برشی داره؟؟؟
و وجود دیوار برشی در ساختمان چه تاثیری در طراحی پی داره؟؟؟
ممنونم( البته ببخشید فکر کنم سوالم خیلی ...)
اعتبار:
9
سپاس ها 0
1392/6/19 ، 02:19 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/19 ، 02:20 صبح، توسط شیوا.)
یه سوال کلیه دیگه هم دارم ببینید من الان کاملا در ابهام به سر میبرم ...درست مثل زمانیکه میخواستم ایتبسو یاد بگیرم
در نرم افزار ایتبس یه سری مراحل مشخصی رو باید انجام داد
1- مدل سازی
2-تعریف مششخصات مصالح..مقاطع...سقف..دیوار...ترکیب بارها...ترکیب بار مناسب واسه وزن سازه..بارهای استاتیکی
3-اختصاص یه سری موارد مثل دیافراگم صلب ...ضرایب ترک خوردگی ...نواحی صلب انتهایی...ازاد کردن تیرهای دو سر مفصل..اختصاص تکیه گاه مناسب به بیس
4-بارگذاری
5-تنطیمات تحلیل سازه
تحلیل
6- تنطیمات طراحی
طراحی
هدف:بدست اومدن مقاطع مناسب تیر وستون و میزان ارماتور برشی ..خمشی در صورت وجود دیوار برشی بدست اوردن مقطع مناسب با ارماتور مشخص همچنین دال ودیوار حائل
کلا اینکه یه اسکلت مقاوم در برابر بارهای ثقلی و جانبی استخراج میکنیم ازش
حالا سیف؟؟؟؟
من دقیقا یه روند مشخص ازش میخوام در حد کلی که بدونم میخوام چیکارکنم و چه چیزایی رو بدست بیارم و چه عواملی رو کنترل کنم
یه چیزی مثل مطلب بالا در مورد سیف ....میخوام یکم از این حالت ابهام در بیام
ممنون میشم اگه مراحله شو بهم بگید
اعتبار:
9
سپاس ها 0
1392/6/19 ، 03:24 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/19 ، 03:25 عصر، توسط شیوا.)
سلام ببخشید سوال منو کسی جواب نداد؟؟؟پروژه من بتنی با دیوار برشیه اگه قرار باشه پی نواری استفاده کنم پی در فسمت دیوار برشی مثل قسمت ستون هاست وتفاوتی نداره؟؟؟؟
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
سلام
مراحل انجام پروژه سیف به قرار ذیل می باشد
1- اماده سازی فایل از ایتبس تغییر واحد در ایتبس به کیلو گرم نیرو بر متر در زبانه تنظیم واحد ایتبس - ردیف کردن شماره پای ستونها در ایتبس برای بیس - ایکسپورت کردن فایل سیف بتنی یا فلزی برای برنامه سیف
2- ایمپورت کردن فایل f2k از سیف - تنظیم واحد - تعریف مشخصات پی همانند ضخامت و تعاریف بتن پی در منوی دیفاین - تعریف مشخصات خاک بستر ks مشخص شدن مقدار مقاومت مجاز خاک در منوی دیفاین و سویل ساپورت
3- درساختمانهای بتنی تعاریف ستون - تعریف دیواربرشی و ضخامت وبتن مشخصه و صفر کردن مقدار وزن بتن ( چون این وزن از ایتبس منتقل شده است )
4- تعریف نوارهای طراحی در جهت ایکس و وای
5- اختصاص موضوعات تعریف شده به هر بخش از منوی اساین - بارگذاری کف سازی و بار زنده طبقه اول - میزان سایز بار وارده برای محاسبه برش پانچ
6- تنظیم اپشن انالیز - شروع به انالیز پی
7- تغییر واحد به کیلوگرم سانتیتر - کنترل تنش زیر خاک پی به تنش مجاز که اگر بیشتر باشد باید ضخامت پی و یا نکات دیگری جهت مقاوم ساختن خاک زیر پی اقدام نمود
8- تنظیمات منوی دیزاین - شروع به دیزاین پی - تعریف آرماتورهای تقویت و سراسری در منوی دیزاین
9- کنترل برش پانچ که باید کمتر از یک باشد
10- کنترل دستی برش پانچ در مواقع ان سی داشتن در پای ستونها- طراحی دستی - نقاط قطع عملی در آرماتورهای پی و...
این خلاصه ای از موارد کاری در سیف می باشد آموزش مهندس سلطان ابادی و مهندس ستاری را در سایت دانلود نمایید و کار را شروع کنید تا با تجربه و اموزشهای کسب کرده از کتاب و همین سایت بتوانید پروژه پی خود را کامل نمایید
موفق باشید
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
در مورد سوال بعدی شما اینکه دیوار برشی در پی و نوارهای آن تاثیر گذار است یا خیر ؟
دیوارها که از خود فایل ایتبس به فایل سیف ایمپورت می شوند و نوارهای طراحی هم همانند دیگر بخشها هیچ تفاوتی برای زیر دیوار برشی ندارد - فقط ممکن سازه شما چون نیروی بیشتری را دارد تحمل می کند از طرف دیوار برشی شاید ضخامت انتخابی و یا پی نواری جواب دهنده نباشد . در غیر این تفاوتی در این موارد گفته شده ندارد