موضوعها: 84
اعتبار:
15
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با نظر مهندس علوی کاملا موافقم.
موضوعها: 31
اعتبار:
12
سپاس ها 0
کسی نیاز نیست نرخ نظام مهندسی رو ببره بالا
فقط ای کاش کسی ارزش کار مهندسی رو نیاره پایین
بلانسبت جمع البته
موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
دوست عزیز آقای ... من میدونم شما منظور بدی نداشتید فقط یکم بد بیان کردید دقیقا مثل بچه های کوچیک که وقتی میخوان وادار به کارشون کنند میگن واست شکلات میخریم ....برای همین یکم به بعضی ها یکمم به من برخورد ...من پیشنهاد میکنم از این بحث رد شیم و هرکسی اگه وقت داره و در این زمینه تسلط داره هرکمکی ازش برمیاد انجام بده البته خیلی ها هم خوشبین تر از این حرفا هستن و موافق بیان شما بودند ...درکل من ازتون تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشید...من هم اول راه هستم وخیلی در زمینه محاسبات دستی تسلط ندارم وگرنه خوشحال میشدم منم سهمی داشتم ...
موضوعها: 7
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ممنون emispid. منم موافقم با حرفات.
درضمن اگر هر روز پروژه هایی اینجا قرار بگیره از طرف همه دوستان در ماه میتونه پول خوبی بشه به عنوان مثال روزی 1 پروژه قرار بگیره برای سه چهار صفحه محاسبه در روز در ماه میشه 450 تومان و این برای کسی که یکی دو ساعت در روز وقت میذاره بد نیست.
موضوعها: 84
اعتبار:
15
سپاس ها 0
دوست عزیز به نظرم اینها همه به خاطر بی کاری هست چون یک مهندس حقیقتا اینقدر باید سرش شلوغ باشه که وقت فراغت برای این جور کارها پیدا نکنه.
موضوعها: 28
اعتبار:
0
سپاس ها 0
(1392/6/15 ، 03:16 عصر)civil007 نوشته است: (1392/6/15 ، 02:56 عصر)malaki_mall نوشته است: کسی نیاز نیست نرخ نظام مهندسی رو ببره بالا
فقط ای کاش کسی ارزش کار مهندسی رو نیاره پایین
بلانسبت جمع البته
منم قبول دارم !از کسایی که ارزش کار مهندسی رو میخوان ببرن بالا لطف کنند درخواست چک کردن پروژه به صورت رایگان و از گذاشتن محاسبات کامل پروژه ها در سایت و ... خودداری کنن ونباید به همدیگر کمک کنیم!!!تا با این کارمون شان مهندس بالا بره!
اگر همه مثل بعضی از دوستان (البته بلا نسبت) بودند دیگه همچین سایتی نداشتیم که رایگان همه از اطلاعاتش استفاده کنند.
باران باش و ببار نپرس كاسه هاي خالي از كيست.آقاي مهندس طرز فكرتو شكر.حرف شما ربطي به حمايت از شان مهندس نداره.عين امريكا كه همش ميگه من مدافع حوق بشرم ولي. . .
آنقدر
شکست میخورم تا راه شکست دادن را بیاموزم . پطر