مای سیویل

نسخه‌ی کامل: آموزش نرم افزار Civil3D و نحوه انجام پروژه راهسازی همراه با نقشه ها و نقاط پروژه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام ببخشید نرم افزار رو از کحا دانلود کنم ؟ من 2013 نصب کردم وقتی نقاط رو اضافه میکردم ارور میداد کد و بیزحمت کمک کنین
(1393/11/29 ، 05:35 عصر)viper103 نوشته است: [ -> ]سلام ببخشید نرم افزار رو از کحا دانلود کنم ؟ من 2013 نصب کردم وقتی نقاط رو اضافه میکردم ارور میداد کد و بیزحمت کمک کنین

سلام

لطفا قبل از ایجاد پست جدید در مورد مطلب مدنظر جستجو بفرمایید.

آخرین ورژن نرم افزار

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...1%D8%AA-98

لطفا عکسی از ارور پیوست کنید.



موفق و موید باشید
سلام
من موقعی که پروفیل طولی را رسم می کنیم قسمتی انتهایی آن همانطوری که در تصویر پیوست کردم رسم نمیشه علت چیست
با تشکر
(1393/11/29 ، 07:04 عصر)ali719 نوشته است: [ -> ]
سلام
من موقعی که پروفیل طولی را رسم می کنیم قسمتی انتهایی آن همانطوری که در تصویر پیوست کردم رسم نمیشه علت چیست
با تشکر

سلام

پروفیل طولی بطور کامل رسم میشود ، مشکل از اندازه نوشته های زیر پروفیل است.

فیلم کوتاهی در این زمینه تهیه شد.


http://s5.picofile.com/file/8171854550/P...e.rar.html


موفق و موید باشید
سلام من نمی دونم چرا پوفیل طولی رو اینجوری رسم م کنه
(1393/11/30 ، 02:06 صبح)فشو نوشته است: [ -> ]سلام من نمی دونم چرا پوفیل طولی رو اینجوری رسم م کنه

سلام

بدلیل اینکه شما Surface (سطح) تعریف نکرده اید.

قبل از رسم پروفیل طولی باید سطحی که مسیر روی آن طراحی شده است را به نرم افزار معرفی کنید.



موفق و موید باشید.
Surfaceواسش تعریف کردم اخه اگه واسش تعریف نمی کردم تو قسمت ساخت پروفیل که نمی نوشت
اگه میشه بیشتر راهنمایم کنید
با سلام و احترام خدمت شما
دوست عزیز شما surface تعریف کردین
اما اشتباه تعریف کردین که این مشکل پیش اومده
یک بار دیگه با دقت بیشتری ان را تعریف کنین و سطح تعریف شده قبل را پاک کنین
احتمالا موقع تعریف کل مسیر را یک جا انتخاب کردین یا ...
به هر حال , دوباره سعی کنید اگه درست باشه و بدونبن که طول مسیر شما چه قدر است
در اخر تعریف طول 00 و انتهای مسیر را به شما نشان میدهد.
سلام
موقع گزارش گیری از سیویل 2013 از html راحت صورت می گیرد ولی موقعی که می خواهیم فایل را بصورت txt ذخیره کنیم اینکار صورت نمی گیرد علت چیست
با تشکر
صفحه‌ها: 1 2