مای سیویل

نسخه‌ی کامل: آسانسور هیدرولیک در ساختمان های قدیمی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با درود

دوستان ، برای اجرای آسانسور در منازل آپارتمانی قدیمی مثلا 10 15 سال ساخت.

معمولا آسانسورهای هیدرولیک راپیشنهاد می کنند ، نیاز به چاله و اتاق تاسیسات در پشت بام نداره
با برق تک فاز ران می شه و نیازی به وزنه تعادل هم نداره

خوب صد البته که سرعت پایینی داره و اینطور که من شنیدم ماکزیموم 4 توقف هست

سوالم از دوستان اینه که ، برای اضافه کردن یک چنین آسانسوری به ساختمان موجود ، به طریق قانونی می شه مجوز از شهرداری و آتش نشانی و .. گرفت

چرا اسانسور هیدرولیک را به کششی ترجیح میدهیم ؟؟



ایا بفکر نصب اسانسور ساختمان خود هستید اگر تعداد ایستگاه شما کمتر از 8 توقف ( ایستگاه ) است باقی مطلب را حتما بخوانید !!!!!!!!!





* کاملا بیصدا

در طول این چند سالی که من مشغول طراحی و نصب اسانسور های کششی بودم بزرگترین نارضایتی مشتریان من از صدای ناهنجار اسانسور و قرارگیری موتورخانه در اخرین طبقه ساختمان بود و همچنین ایجاد بار سازه ای توسط وزنه تعادل 700 کیلوگرمی بود که تحت بعضی شرایط عایق کاری مزاحمت صدا رو به حداقل رساندیم ولی هیچوقت صدا حذف نشد .بهمین دلیل بنا به تقاضای بازار و سطح توقع مشتریان سیستم های هیدرولیک را به بازار عرضه کردیم که بدون نیاز به موتورخانه و وزنه تعادل می باشد و کاملا بیصدا ( silente ) می باشد .

* نرم بودن کابین در استارت ( start ) و استپ ( stop )

یکی دیگر از ایراد های مهم اسانسور های دو سرعته کششی عمل شوک در هنگام استارت و استپ می باشد که با توجه به موتورهای مختلف شوک متفاوت می باشد مثلا در موتور گیربکس مونتاناری این عمل خفیف می باشد ولی در هر حال احساس ارامش را از مسافرین می ربود که در سیستم هیدرولیک این مساله کاملا نرم و روان می باشد .

* همسطح ایستادن کابین با درب طبقات

در سیستم اسانسور کششی دو سرعته همسطح ایستادن دقیق کابین با درب ( میلیمتری ) تقریبا یک آرزوست که عدم قرارگیری موقعیت کابین با طبقه باعث خطرات زیادی از جمله موقع سوار شدن مسافران می باشد که در سیستم هیدرولیک در هر وزنی و در هر سرعتی همسطح سازی با درب طبقات کاملا دقیق و میلیمتری و بدون سر خوردگی انجام می گیرد .

* افزایش مساحت مفید کابین

در سیستم اسانسور کششی بعلت وجود وزنه تعادل 30 درصد از فضای چاهک اسانسور به هدر می رود که در هر کابین فضای استاندارد دو نفر را میگیرد که در سیستم اسانسور هیدرولیک بعلت عدم وزنه تعادل 30 درصد فضای کابین نسبت به کششی بزرگتر می باشد .( مثلا اگر برای فضای چاهک شما در سیستم کششی 4 نفر باشد در سیستم هیدرولیک 6 نفر خواهد بود )

*صرفه جویی در مصرف برق 50 درصد

در سیستم اسانسور کششی موقع بالا و پایین رفتن کابین مصرف انرژی وجود دارد ولی در سیستم هیدرولیک فقط موقع بالا رفتن پمپ هیدرولیک مصرف انرژی دارد ولی در موقع پایین امدن موتور خاموش توسط نیروی ثقلی پایین می اید .

* مناسب برای نما ساختمان و کابین شیشه ای گرد ( پانوراما )

بعلت عدم وجود وزنه تعادل و ریل وزنه موقعیت قرارگیری درب طبقات اسانسور از هر سه وجه کابین امکان پذیر می باشد یعنی کابینی با سه ورودی می تواند ساخته شود و همچنین بهترین موقعیت برای کابین گرد و نیم گرد از نمای ساختمان می باشد.

* بدون نیاز به موتورخانه در پشت بام

مخصوصا در ساختمانهای دوبلکس یا ویلایی یا ساختمانهای که پشت بام انها عقب روی دارند که امکان ایجاد موتورخانه وجود ندارد و یا ساختمانهایی که می خواهند از موتورخانه اسانسور بعنوان انباری یا بهارخواب استفاده بکنند سیستم هیدرولیک بهترین گزینه است.

* عدم نیاز به دستگاه درایو یا اینورتر ( vvvf )

در سیستم اسانسور کششی برای گرفتن شوک اسانسور قطعه ای خارجی ( external ) بنام درایو استفاده می کنند که قطعه ای با عمر کوتاه 2 سال می باشد که باعث پیچیده تر شدن سیستم می شود که در سیستم هیدرولیک کاربردی ندارد.

* دارای شیر اظطراری در مواقع قطع برق

در سیستم اسانسور هیدرولیک GMV ذاتا این سیستم ارایه می شود که در صورت قطع برق مسافرین در کابین محبوس نمی شوند .

* نصب اسان و سریع

با توجه به عدم وجود قطعات دوار و خارجی
سلام

تفاوت قیمت آن ها برای یک آسانسور 6 نفره+6 توقف در حالت کششی و هیدرولیک چقدر است؟

با درود بنده خودم هم اطلاع چندانی از این موضوع ندارم و می خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم ،
لطفا اگر کسی تجربه قبلی یا اطلاعی هم از این بابت داره در بحث شرکت کنه


من به شهرداری مراجعه کردم و به صورت شفایی مسئول شهرسازی گفت پلان فعلی را با جانمایی جدید که آسانسور بهش اضافه شده را ابتدا ببر آتش نشانی ببین تایید می کنند یا نه ، اگر تایید کردند ، ما مجوزش را صادر می کنیم .
همچنین سوال کردم اگر بدون مجوز شما و آتش نشانی اقدام به نصب کنیم چی می شه ، گفتند بازم فرقی نمی کنه می فرستیمتون اتش نشانی اگر تایید شد که می رید برای ماده 100 و جریمه را می دید . اگر آتش نشانی تایید نکرد هم مجبور به جمع آوری هستید در غیر اینصورت شهرداری برای معاملات و استعلامات ملک را تایید نمی کنه.

با این تفاسیر دیدم از ابتدا ادم قانونی اقدام کنه بهتره ، فردا می رم آتش نشانی و نتیجه را برای دوستان قرار می دم

نقشه اصلی و نقشه جانمایی را بردم مرکز فرماندهی آتش نشانی

قاعدتا ضوابط جدید رعایت نشده بود ، درب آسانسور توی پاگرد باز می شد و لابی جلوش نبود ، ابعاد چاله هم 1.6 * 1.4 من گرفته بودم.
مسئول اصلی گفت قابل تایید نیست و باید ضوابط را رعایت کنی . پس از شرح دادن اینکه فضا برای اینکارها وچود نداره و قانع شدن طرف ، فرستادم پیش رئیس واحد پیشگیری ایشون با بازدید نقشه ، فرمودند با توجه به قدیمی بودن ساختمان (15 ساله) برید شهرداری و شهرداری همراه با نقشه ها نامه بزنند که با توجه به وضع موجود ساختمان خواهشمندیم آتش نشانی نظریه خود را اعلام فرماید ، تا اون موقع ما تاییدیه را بدیم.

نتیجه گیری اینکه اگر آتش نشانی واقعا ببینه که آسانسور لازمه و جای دیگه ای نمی شه براش گذاشت ، در ایده آل ترین حالت تایید می کنه.


مشکل بعدی اینه که ساختمانی که ما در نظر داریم براش اسانسور بزاریم یک -60 داره و سه تا روش + یک پشت بام که روف گاردن می شه
جمعا 5 ایستگاه ، آسانسور هیدرولیک را فرمودند ماکزیموم 4 ایستگاه هست ، حالا باید تحقیق کنم ببینم آیا نوع 5 ایستگاه اون وجود داره یا نه

هیدرولیک اگر استفاده کنیم اولا نیازی به برق سه فاز نداریم ، ثانیا نیازی به موتورخانه پشت بام و سر و صدای اون نیست . تعمیرات اون کم هزینه تر و بسیار کم خطر تر هست، فقط مقداری کندتر عمل می کنه که برای 3 4 طبقه زیاد تفاوتی نمی کنه ، به جای 10 ثانیه 15 ثانیه می رسه که اصلا مهم نیست

دوست عزیز شما موفق به نصب شدین ماهم دقیقا وضعیت شمارو داریم،تونستین مجوز بگیرین
سلام دوست عزیز . من هم در ساختمانی هستم مانند ساختمان شما .ممنون میشم روند کاری و نتایجتون رو در این تاپیک بزارین تا ما هم استفاده کنیم.
اینطور که من متوجه شدم . پس ابتدا باید بریم شهرداری و تاییدیه سازه بگیریم. مهندس ناظر قدیم ما اگه موجود نبود چکار باید کرد.
نقشه و پلان آسانسور رو کی براتون کشید.؟ راهنمایی کنید.ممنون