درود بر همه مهندسان MyCivil:heart:
ممکنه دو فایل Etabs : یکی حاوی ترکیب بار کامل برای سازه های فولادی و دیگری حاوی ترکیب بار کامل برای سازه های بتنی در سرور آپلود نمایید؟
(به این خاطر میخوام که همه فراد تازه کار آشنایی کامل با وارد کردن همه بار ها رو ندارند،ممکنه مشکل پیش بیادو همین که یاد بگیریم چطور بارها وارد کنیم)
سپاسگذارم!
آیین نامه ی ایران ترکیب بارهای مورد نیاز رو برای طراحی رو گفته و همیشه این ترکیب بارها ثابت هست چیزی که فرق میکنه نحوه ی استفاده از این ترکیب بار ها هست مثلا اگر از آیین نامه ی UBC استفاده کنید باید این ترکیب بارها رو بر 0.75 ضرب کنید یا مقدار تنش مجاز رو 1.33 بالا ببرید چون آیین نامه گفته یا مثلا اگه از آیین نامه ی ASD89 استفاده کنید برنامه این مقدار 1.33 افزایش تنش رو انجام داده و نیازی نیست ترکیب بارها رو ضربدر 0.75 کنید و..
این ترکیب بار ها متاستفانه یک چیز واحد نیستند و من خودم هم نتونستم به یک تصمیم واحدی برسم که کدوم ترکیب بار ها درست هست و هر کس تقریبا سلیقه ای کار میکنه ولی یادتون باشه ترکیب بار اصلی همون ترکیب باری هست که در آیین نامه ی ایران تعریف شده
درستش اینه که درروش تنش مجاز(سازه فولادی)ضریب 0.75 را اعمال نکنیم ولی چون دست بالا میشه اعمال میکنیم.
نقل قول: درستش اینه که درروش تنش مجاز(سازه فولادی)ضریب 0.75 را اعمال نکنیم ولی چون دست بالا میشه اعمال میکنیم.
![[تصویر: o50hl4jcbwlhohnxd3rw.gif]](http://www.mycivil.ir/up/images/o50hl4jcbwlhohnxd3rw.gif)
ممنون!
اما عبارات مشخص شده در تصویر چه مفهومی دارند؟
فکر کنم منظورش برسی سازه با نیروی زلزله در یک جهت+30% نیروی جانبی دیگه بوده(یکی از بند های آیین نامه ای هست که در شرایط خاص باید رعایت شود)
افزایش تنش مجاز درآیین نامه ایران حذف شده در etabsحذف نشده است(برنامه اعمال میکند)
نقل قول: افزایش تنش مجاز درآیین نامه ایران حذف شده در etabsحذف نشده است(برنامه اعمال میکند)
نکته ی جالبی هست که باید تخصصی بررسی بشه اینکه آیا افزایش 1.33% تنش مجاز با ضرب 0.75 ترکیب بار بربر هست یا نه چون همونجوری که گفتید برنامه ی ایتبس در آیین نامه ی ASD89 این افزایش تنش رو اعمال میکنه ولی ایین نامه تاکید بر روی ضریب 0.75 ترکیب بار ها داره
با سلام
هیچ فرقی نمیکنه 4/3=1.33 می باشد در صورتی به سمت چپ تساوی برده شود به صورت 3/4=0.75 در می آید پس می توان نتیچه گرفت در طراحی و ترکیبات بار فرقی ایجاد نمی کند.