مای سیویل

نسخه‌ی کامل: تغییر ارتفاع ستون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من مجری یک ساختمان چهار و نیم طبقه هستم در مرحله اجرای سازه بعد از ریخته شدن ستون های پارکینگ متوجه شدم نقشه کد ارتفاعی معماری مشکل دارد و رمپ ورودی پارکینگ سرگیر می شود وبه اشتباه گزارش خطای کد معماری را رد نکردم ولی برای استاندارد بودن رمپ وسرگیر نشدن ماشین50 سانتی متر به ارتفاع ستون های پارکینگ اضافه کردم یعنی ارتفاع ستون سازه از 3.20 به 3.70رسید ولی ارتفاع معماری به دلیل کف سازی رعایت شد وبه هم نخورد وهمان 2.90استاندارد باقی ماند حال درارتفاع کل سازه تغییر50سانتی متری رخ داد به طوری که ارتفاع سازه از16  به16.50رسید وارماتور های ستونها سقف ها طبق سازه انجام شد وسایز ان تغییر داده نشده حال سوال اینجاست که آیا این اصافه شدن ارتفاع سازه ایمنی ساختمان را برهم میزند یا خیر ومشکلی در سازه به وجود نمی اید
وایا درصد خطا در ارتفاع کل سازه از نطر آیبن نامه مشکل ندارد
صد در صد توی مقدار نیروی وارد به سازه تاثیر داره و بار زلزله ی بیشتری به ستون وارد میشه
از طرفی هم ستون های اولین طبیقه که کل ساختمون رو باید تحمل کنه این افزایش ارتفاع براش صورت گرفته که جالب نیست

هر چند که بعید میدونم سازمان یا اداره ای بیاد بهتون گیر بده ولی اگر از نظر وجدانی و مهندسی بخواید پیگیر بشید باید فایل طراحی سازه ( ایتبس یا سپ) رو بگیرید و این ارتفاع ستون رو اصلاح کنید ببینید سازه جواب میده یا نه ( مونده به طراح سازتون یه تعداد همیشه دست بالا میگیرن میبینید این افزایش ستون هم جواب میده )