مای سیویل

نسخه‌ی کامل: جزوه آموزش حرفه ای نرم افزارهای safe (کاملا جدید)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2

برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

با تشکر از سایت میهن سازه که این آموزش ها رو در اختیار دوستان و همچنین ما قرار میدن

[تصویر:  bcxb37kw2ejfjqa6qal.gif]
[URL=] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
سلام این مال سیف 8 است من 12 نصب کردم خیلی قاطی کردم چون کتابم 8 را یادم داده نمی تونم منوهاشو پیدا کنم
دوست من سیف 12 تفاوت های زیادی با سیف 8 داره و به طور کامل شناخته شده نیست
به شما توصیه میکنم از همون سیف 8 استفاده کنید
برای دانلود سیف 8 میتونید به لین زیر مراجه کنید

[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
salam be khoda kalafe shodam safe 8 rikhtam khoroji az etabs migiram vali mige safe 8.00 nemitonin ba safe 8.1 baz konin kasi safe 8.00 dare
این اخطارو میده ولی وقتی OK بزنید هیچ مشکلی ندارید و برنامه فایل را Import میکنه . اگه خواستید فایل خروجی Etabs رو آپلود کنید تا بچه ها براتون این کارو انجام بدن
اگه آموزش توپ میخواین یه سر به این سایت بزننین واسه منکه خیلی مفید بوده
http://amoozesh.yadgozar.ir/%D8%AF%D8%A7...tocad-2014
(1391/11/9 ، 02:18 عصر)ali korn نوشته است: [ -> ]salam be khoda kalafe shodam safe 8 rikhtam khoroji az etabs migiram vali mige safe 8.00 nemitonin ba safe 8.1 baz konin kasi safe 8.00 dare

زمانی که خروجی نرم افزار ایتبس رو در نرم افزار سیف باز میکنید اگه با ارور زیر روبرو شدید کافیه بر روی OK کلیک کنید تا مشکل حل بشه ! اما اگه مشکل حل نشد و پروژه باز نشد به ترتیب مراحل زیر رو انجام بدید

[تصویر:  vixb5y1c60lh1ct1hn2.jpg]

در نرم افزار سیف بر روی File و سپس بر روی گزینه ی Display input/ouput Text Files کلیک کنید

[تصویر:  cv7xyhtj6bljjrszuxi.jpg]

و بعد از این مرحله فایل خروجی نرم افزار ایتبس که مروبط به طراحی در سیف میشه رو باز کنید (فایلی با پسوند F2K)

حال تصویری مانند شکل زیر نمایان میشه که مشخصات کل طرح به صورت کد نوشته شده:

[تصویر:  cd7vqsgwsry85sx713v.jpg]

حالا در خط سوم ورژن مورد استفاده در سیف نوشته شده!
مانند تصویر عدد ورژن را به صورت دستی تغییر دهید و سرانجام SAVE کنید
مشکلتون باید حل شده باشه

[تصویر:  ybgxzdv592b7bvws3yq3.jpg]

موفق باشید
سلام

ضریب 1.2 رو از کجا انتخاب میکنیم یا برای همه مناطق همین هست یا نه؟
با سلام یک سوال داشتم اونم چرا گزینه مشاهده پانچ غیر فعال هست
(1392/4/31 ، 03:09 عصر)emade2 نوشته است: [ -> ]با سلام یک سوال داشتم اونم چرا گزینه مشاهده پانچ غیر فعال هست

تنها یک حالت ممکن است . عمل طراحی را انجام نداده باشید

صفحه‌ها: 1 2