ا سلام
دوستان خیلی خوشحالم که از تاپیک اموزش زبان استقبال خوبی به عمل امده
به همین خاطر برای جلوگیری از در هم ریختگی تاپیک و جمع بندی درست
مطالب از شما عزیزان خواهش می کنم تا تمامی سوالات خود را در این تاپیک
مطرح نموده تا به انها رسیدگی شود.
با سپاس از شما عزیزان
با سلام و درود
دو ماهه دیگه اعزام به خدمت دارم و از اونجای که شنیدم میگن اوقات بیکاری بسیار زیاده تصمیم گرفتم تو این دو سال خدمت حداقل زبان یاد بگیرم شما چه راهکاری رو پیشنهاد می کنین که تو این 2 سال خدمت واقعا به درد بخور باشه و بشه نتیجه گرفت...
خیلی دوس دارم یاد بگیرم اما واقعیتشو بخواین نتونستم خیلی راه هارو رفتم نصرت گرفتم تا درس 3 رفتم اما دیگه نتونستم ادامه بدم کتاب گرفتم همچین
یجورای کلا بی خیال شده بودم اما پست شمارو که دیدم گفتم هم از شما هم از دوستان کمکی بگیرم
ممنون...
سلام
دوست خوبم بنده خودم تقریبا زبان انگلیسی را مسلط هستم....2 سال هم مالزی زندگی کردم و خیلی تاثیر گذار بود این بودن من در انجا.....
اما در موردگفته های شما باید بگویم که اولین چیز که می تونه به شما کمک کنه تصمیم و اراده راسخ خود شما هستش ما چه بخواهیم قبول کنیم یا نه زبان انگلیسی یک زبان بین المللی هستش وبرای هر ایرانی واجب هستش که این زبان را فرا بگیره پس چه بهتر که از همین حالا شروع کنیم چون در مقاطع بالای تحصیلی مجبور هستیم......این زبان را یاد بگیریم....دوست من اگر پست های بنده را به دقت خونده باشید باید سطح گرامر و گنجینه لغات شما یک سطح بیاد بالا به چندین دلیل...؟
1- ما جون در خارج از کشور زندگی نمی کنیم کار ما سخت هستش چون محیط روی ما تاثیر نمی گذاره و ما باید خودمون این محیط را به وجود بیاوریم ان هم به صورتی که از زبان زده نشویم برای همین می گویم باید یک سطح بیاد بالا...
2- ما باید به صورت ادبیات درسا انگلیسی صحبت کنیم و این خیلی مهم هستش.....نگاه کن دوست عزیز من بر خلاف خیلی از اموزشگاهها حرف می زنم....
نگاه کن تاپیک بنده رو قدم به قدم برو جلو قول میدهم که می تونی زبان هم بنویسی وهم صحبت کنی من وقتی درسم رو شروع کردم می خواهم تمرین بدهم و جلوتر جمله سازی و خلاصه اینکه اخرش با هم زبان انگلیسی صحبت می کنیم در این تاپیک در اینده بهت قول می دهم....
فقط برای اینکه گنجینه لغات بره بالا حتما تمرین های من رو انجام بده و در تایکی که اینده می زنم اعلام کن تا من چک کنم....
پیشرفتت را خواهی دید.
سلام
دوست عزیزمان جناب rasool ghazali سوالی در مورد استرس پرسیدند...گفتند توضیحات بیشتر دهید....؟
نگاه کن دوست من.... کلمه تنها یک تکیه (Stress ) دارد. ( یک کلمه نمی تواند دو تکیه داشته باشد. اگر شما دو تکیه بشنوید، شما دوکلمه می شنوید. دو تکیه نمی توانند یک کلمه باشند. این حقیقت دارد که تکیه دوم می تواند در بعضی کلمه ها وجود داشته باشند. اما تکیه دوم خیلی کوچکتر از تکیه (اول) اصلی است و تنها در کلمات طولانی بکار می رود.ما تنها می توانیم مصوت ها را با تکیه (Stress ) ادا کنیم، نه صامت ها
با سلام
می خواستم بدونم اصلا استرس یا تکیه چه چیزی را در حرف می رساند؟
(1392/1/6 ، 11:56 صبح)omid_rch نوشته است: [ -> ]با سلام
استرس در زبان انگلیسی بسیار مهم است و باعث می شود تا شما زیبا تر و درست تر صحبت بکنید.
زیباتر مثلا چجوری خوب صحبت کردن مگه زیباتر یا زشت تر داره؟
(1392/1/6 ، 11:56 صبح)omid_rch نوشته است: [ -> ]با سلام
سلام دوست عزیز
تا جایی که خاطرم میاد، استرس در واقع تاکیدی است که در ادای یک کلمه، روی قسمت خاصی از کلمه صورت میگیرد. و بخشی از کلمه رو با شدت بیشتری ادا میکنیم.
مثلا در کلمه dictionary، اینکه استرس رو روی قسمت اول و یا دوم کلمه قرار بدید، دو نوع مختلف کلمه ادا میشه. و یا اینکه اصلا به استرس توجه نکنید. با این حساب 3 نوع میشه این کلمه رو ادا کرد.
و در هر کلمه استرس روی بخش خاصی قرار میگیره. و باعث میشه که کلمه به صورت ساده (یا بی روح!) تلفظ نشه و کمی در گفتگو صدا بالا و پایین بره.
آقا کلمه ی " فدات " به انگلیسی چی میشه؟؟