مای سیویل

نسخه‌ی کامل: مشکل در اکتیو کردن اتوکد (درخواست کمک)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بر اعضای انجمن
من هنگام اکتیو کردن برنامه اتوکد به یک ارور می رسم که نمی دونم چیه فیلم مراحل رو هم گرفتم همراه این موضوع گذاشتم ممنون میشم اگه کمک کنید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
(1392/5/13 ، 10:42 صبح)sajad222 نوشته است: [ -> ]سلام بر اعضای انجمن
من هنگام اکتیو کردن برنامه اتوکد به یک ارور می رسم که نمی دونم چیه فیلم مراحل رو هم گرفتم همراه این موضوع گذاشتم ممنون میشم اگه کمک کنید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

من فکر می کنم مشکل از نرم افزار Keygen باشه که نمی تونه برای ویندوز شما Generate کنه .
(1392/5/13 ، 10:42 صبح)sajad222 نوشته است: [ -> ]سلام بر اعضای انجمن
من هنگام اکتیو کردن برنامه اتوکد به یک ارور می رسم که نمی دونم چیه فیلم مراحل رو هم گرفتم همراه این موضوع گذاشتم ممنون میشم اگه کمک کنید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

سلام

مشکلی برای کی گن شما وجود نداره فقط باید از سی دی به دسکتاپ کپی بشه بعد اجراش کنید.
اگه باز هم اجرا نشد در دسکتاپ روش راست کلیک کنید و گزینه (Run as administrator) را بزنید.

موفق و موید باشید
(1392/5/13 ، 12:07 عصر)Reza-MSR نوشته است: [ -> ]
(1392/5/13 ، 10:42 صبح)sajad222 نوشته است: [ -> ]سلام بر اعضای انجمن
من هنگام اکتیو کردن برنامه اتوکد به یک ارور می رسم که نمی دونم چیه فیلم مراحل رو هم گرفتم همراه این موضوع گذاشتم ممنون میشم اگه کمک کنید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

سلام

مشکلی برای کی گن شما وجود نداره فقط باید از سی دی به دسکتاپ کپی بشه بعد اجراش کنید.
اگه باز هم اجرا نشد در دسکتاپ روش راست کلیک کنید و گزینه (Run as administrator) را بزنید.

موفق و موید باشید

این دو راه جواب نداد اگه راه دیگه ای هست از دیگر اعضا تقاضای کمک دارم.
از کنترل پنل برنامه نصب شده رو حذف کنید.مجددا نصب کنید keygenرو توی سیستم کپی کنید و run as adminکنید.
سلام
این مشکل واسه منم پیش اومده
لفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
اتصال به اینترنت هنگام رجیستر یا همون کرک کردن اتوکد باعث ایجاد این مشکل می گردد. اتصال از اینترنت را قطع کن و دوباره امتحان کن. اگه نشد یک بار دیگه اتوکد را بدون اتصال به اینترنت نصب کن.
چرا اتوکد 2008 ؟
خدا خیرت بده 2015 داره تاریخ منقضی میشه دیگه !
با سلام و عرض خسته نباشید
نرافزارا پس از نصب کردن اکتیو نمیکنه و وقتی key ائنا میخوام نصب کنم ک میگه cd یک را وارد کنید
از میشه راهنماییم کنید ممنون
(1392/5/13 ، 05:58 عصر)sajad222 نوشته است: [ -> ]
(1392/5/13 ، 12:07 عصر)Reza-MSR نوشته است: [ -> ]
(1392/5/13 ، 10:42 صبح)sajad222 نوشته است: [ -> ]سلام بر اعضای انجمن
من هنگام اکتیو کردن برنامه اتوکد به یک ارور می رسم که نمی دونم چیه فیلم مراحل رو هم گرفتم همراه این موضوع گذاشتم ممنون میشم اگه کمک کنید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

سلام

مشکلی برای کی گن شما وجود نداره فقط باید از سی دی به دسکتاپ کپی بشه بعد اجراش کنید.
اگه باز هم اجرا نشد در دسکتاپ روش راست کلیک کنید و گزینه (Run as administrator) را بزنید.

موفق و موید باشید

این دو راه جواب نداد اگه راه دیگه ای هست از دیگر اعضا تقاضای کمک دارم.
(1392/5/13 ، 05:58 عصر)sajad222 نوشته است: [ -> ]
(1392/5/13 ، 12:07 عصر)Reza-MSR نوشته است: [ -> ]
(1392/5/13 ، 10:42 صبح)sajad222 نوشته است: [ -> ]سلام بر اعضای انجمن
من هنگام اکتیو کردن برنامه اتوکد به یک ارور می رسم که نمی دونم چیه فیلم مراحل رو هم گرفتم همراه این موضوع گذاشتم ممنون میشم اگه کمک کنید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)

UAC Disable.reg و Fromework 3.5 را نصب کنید مشکل حل می شود

این دو راه جواب نداد اگه راه دیگه ای هست از دیگر اعضا تقاضای کمک دارم.
صفحه‌ها: 1 2