مای سیویل

نسخه‌ی کامل: مراحل انجام پروژه راه به صورت دستی؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
بچه ها استادمون گفته باید پروژه راه رو به صورت دستی انجام بدیم.
من نقشه ی توپوگرافی رو تهیه کردم(بهش میگن d12) بعدش استادمون روش سه تا نقطه ی مبدا،مقصد،و نقطه ی شروع توش مشخص کرد.
بعدش یه چیزایی راجع به دایره زدن با پرگار و ازین حرفا میزد.من نفهمیدم.
کسی بلده مراحل طراحی پروژه ی راه به صورت دستی رو بهم بگه؟؟
بعد از اینکه نقطه هام مشخص شد،حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
بعد از مشخص کردن نقاط باید به وسیله تانزانت ها پلان مسیر را ترسیم کنید ====== احتیاج به کاغذ پوستی هم دارید===== برای این کار حتما به جزوه راهسازی دکتر اذر کیش مراجعه کنید =====بعد قوس هار را ترسیم میکنید با شابلون و پر گار و خط کش و گونیا و نقاله و مداد======بعد پروفیل طولی را در کاغذ میلیمتری ترسیم میکنید ======بعد خط پروژه را روی پروفیل طولی ترسیم میکنید======بعد قوس قائم را طراحی میکنید====بعد پروفیل عرضی را ترسیم میکنید===== و بعد هم منحنی بروکنر ==== ودر اخر هم متره و براورد =======دو تا ایین نامه راهسازی و روسازی را هم باید پیش رو داشته باشید که گام به گام با ایین نامه پش بروید=====این یک توضیح کلی بود====== معمولا اساتید با نرافزار راضی تر هستند که دانشجو انجام دهد ====ولی ظاهرا استاد شما ....
آقا جزوه ای هست برای طراحی که با توضیح بیشتری داده باشه؟؟؟
من از راه هیچی نمی دونم
گیج گیج.اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟؟
شما جزوه ای برای طراحی دستی دارین؟؟
برای شروع جزوه دکتر اذر کیش هست که میتوانید استفاده کنید====فکر میکنم در همین سایت موجود باشد با یک سرچ امتحان کنید=====برای شروع علاوه بر جزوه ای که گفتم باید کتاب هم مطالعه شود====اگه به مشکلی برخوردید در حد توان راهنمایی میکنم====
بچه ها حداکثر شیب مجاز در راه های کوهستانی و در راه های تپه ماهور چقدره؟؟
من توی آیین نامه کد 161 نگاه میکردم(پی دی افش رو دارم البته)،اون صفحه ی مربوط به حداکثر شیب مجاز رو نتونستم پیدا کنم.
کسی میدونه چنده؟؟
طبق نشریه شماره 415 ایین نامه طرح هندسی راه های ایران:
[تصویر:  cxdntcens9iyn67emnc6.png]

در تعیین شعاع حداقل قوس های افقی از فرمول زیر استفاده می کنیم:(بر حسب کیلومتر است فرمول)

R min = V2/ 127 (e max + f

e max (بر بلندی ماکسیمم) و f (ضریب اصطکاک) از کدوم صفحه ی آیین نامه بدست بیارم؟؟
نشریه 415

[تصویر:  wngthlelsh357k340qj1.png]
و همین طور صفحه 71 نشریه 415 مقادیر حداکثر بربلندی
با سلام
من هم واقعا مثل همین دوستمون برای انجام پروژه راه مشکل دارم و واقعا تاپیکی منسجم که پروژه راه سازی رو گام به گام توضیح بده ندیدم به همین دلیل از دوستانی که توضیح میدن میخوام خواهشا مرحله به مرحله رو با تصاویر جلو برن ، میدونم که سخته مثلا یه نمونه توپوگرافی رو قرار بدن و به ترتیب از اول برای مثال بگن برای بازکردن دهنه پرگار چطوری عمل کنیم و وبعد هر دایره زدن مرحله ی بعدی انجام کار چیه و..... میخوام واقعا یه پروژه راه رو مرحله مرحله به بریم جلو حتما یه توپوگرافی رو که مثلا سه نقطه روش مشخص شده رو قرار بدن تا همه به صورت خیلی ساده و روان این پروژه رو به پایان برسونیم ، از دوستی هم که زحمت توضیح دادنشو میکشه میخوام تا آخر پیش بره چون خیلی از عزیزان گلایه دارن که دوستان دیگه نظر نمیدن و ما ادامه نمیدیم ، میخواستم بکم اگه یه تاپیک بصورت کامل تا پایان به نتیجه مطلوب خودش برسه مطمئن باشین تعداد مراجعه خود به خود بالا میره
پر حرفی کردم منو ببخشید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18