مای سیویل
سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- مای سیویل (http://www.mycivil.ir/forum)
+-- انجمن: نرم افزار های عمرانی (http://www.mycivil.ir/forum/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
+--- انجمن: طراحی و آنالیز سازه بتنی و فلزی با Csi Sap2000 (http://www.mycivil.ir/forum/Forum-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D9%84%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-Csi-Sap2000)
+---- انجمن: آموزش نرم افزار Csi Sap2000 (http://www.mycivil.ir/forum/Forum-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Csi-Sap2000)
+---- موضوع: سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ (/Thread-%D8%B3%D9%82%D9%81-%D9%82%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%BE-%DA%86%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87%D8%9F)



سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ - fahimi - 1394/4/5

سلام دوستان.من یه مدل با سقف قوسی در سپ طراحی کردم ولی موقع کشیدن خوده المان سقف،قوسی کشیده نمیشه.آیا راهی هست؟ممنون میشم جواب بدید.



RE: سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ - fahimi - 1394/4/5

دوستان کسی بلد نبود؟:(((


RE: سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ - SK1970 - 1397/11/4

برای ترسیم این گونه طرح ها بهتر است از نرم افزار اتوکد استفاده نمایید من دیدم که اشخاص خارج از کشور طرح را ترسیم وارد سپ شده


RE: سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ - SK1970 - 1397/11/4

البته با توجه به گفته شما مبنی بر وجود قوس بهترین روش همین هست


RE: سقف قوسی در سپ چجوری کشیده میشه؟ - mosaffa - 1398/1/21

(1394/4/5 ، 02:00 عصر)fahimi نوشته است: سلام دوستان.من یه مدل با سقف قوسی در سپ طراحی کردم ولی موقع کشیدن خوده المان سقف،قوسی کشیده نمیشه.آیا راهی هست؟ممنون میشم جواب بدید.

با سلام به نظرم بتونید اطلاعات نقطه ای از قوس را تحت یک فایل اکسل به مدل وارد نمایید بعد میان این نقاط شل مدل نمایید